Черно море-Миньор

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Черно море-Миньор

Мнениеот зеления » 23 сеп 2009 18:39

ludiq1913 написа:Малко ли съм ти чел мненията как без ''най-велекия'' Кривия сме били за никъде и какъв слаб треньор и тактик бил ''Мастичката'', сигурно си очаквал разгром над Миньор без Кольо и с титуляр Кривицки и сега разочарованието ти е прекалено голямо, защото без Кольо и с Кривия бяхме още по-зле, как няма да ти е Криво

Ти явно от дума не разбираш. Много добре ти обясних, че силата на Кривия е в халфовата линия, а не като втори нападател. Между другото, въпреки, че вкара гол Жоро също би бил по полезен изнесен малко по назад.
А относно подигравката ти с Кривия ще ти кажа само едно: това, че ти не си способен да отцениш даден футболист си е твой проблем. Специалистите са го оценили достатъчно: Футболист на България за 1999 година, футболист на Варна за 2007 и 2008 година, най - добър халф в А група за 2008 година.

Извинявай много но аз ще се доверя не на твоето мнение, а на специалистите и на собствените си очи. ;)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 24 сеп 2009 13:31

:o еми **** съм ги в специалиститите то затова и журналистиката ни е толкова слаба , като знам тия от гонг кви безпристрастни журналисти са ми стават ясно и класациите ,на които ти вярваш колко струват , или пък специалистите от националния ;)

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 24 сеп 2009 19:53

Popeye написа::o еми **** съм ги в специалиститите то затова и журналистиката ни е толкова слаба , като знам тия от гонг кви безпристрастни журналисти са ми стават ясно и класациите ,на които ти вярваш колко струват , или пък специалистите от националния ;)

Да бе, и аз така си помислих, че ти си най-големия специалист. Даже вече като сънувам нещо ще се допитвам до теб за разтълкуване на съня ми. :lol: :lol: :lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Черно море”