СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

guglata
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот guglata » 01 апр 2013 19:50

Говорят си баба и внучка.
- Баба, да знаеш от мене. Трябва да имаш една голяма любов в тоя живот.....
- А твоята, бабо, коя беше?
- Моряците, баба, моряците!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 01 апр 2013 22:29

ЧРД и честит юбилей на колегата rodman. Наборе, да си жив и здрав и дълги години още да ходиш по стадионите. Наздраве!

Стратега

Мнениеот Стратега » 01 апр 2013 23:18

Гочето1913 написа:ИЗВЪНРЕДНА НОВИНА:
Черно море с амбиции да влезе в групите на ШЛ , прави здрава селекция лятото:
Черно море привлича Вандер , Иван Цветков , Тодор Неделев , Георги Миланов, Иван Иванов(Партизан), Владислав Стоянов, Русеску(Стяуа), Станислав Манолев(Фулъм), Хорхе Мартинес и Каду (ЧФР Клуж) , Николай Бодуров и догодина ще гони титла и участие в групите на ШЛ! За тази цел усилено се работи по стадион Варна , който ще бъде открит след година и половина! Левски, ЦСКА,Лудогорец , Литекс, Ботев Пловдив ще треперят от нас!

Сигурен ли си, днес четох Меридиан мач, нямаше такова нещо!Аз се информирам от Меридиан мач, винаги първи казват за най-новите неща около футбола!Между другото Жоре, да не ме ме будалкаш, както с червеното копче за телевизора?

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 02 апр 2013 00:23

.
Последна промяна от Гочето1913 на 06 май 2013 00:29, променено общо 1 път.

Стратега

Мнениеот Стратега » 02 апр 2013 16:37

Гочето1913 написа:Не бе Мише , нашите бяха натиснали червеното копче, гръмна телевизора и трябаше да купуваме нов телевизор! Да не си натиснал червеното копче?
Иначе за Илиан Илиев те подкрепям 100%!

Да ясно, моя е нов и е скъп, немска марка, прекрасна картина вади, когато го настроя, страхотно меню има Жоре, така че мерси за това, няма да натискам червеното копче на дистанционното!

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 03 апр 2013 01:24

Готвача написа:Според мен най уникалният играч който сме вадили от школата/и който съм гледал/е Божил Колев.Илиян бих го наредил до Тахмисян,Пламен Христов,Милен-Бъка./Веднага след тях-Жоро Илиев/.

Не знам доколко е уникален, но мисля че и Марев трябва да бъде споменат :?

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 03 апр 2013 10:04

stanleys написа:
Готвача написа:Според мен най уникалният играч който сме вадили от школата/и който съм гледал/е Божил Колев.Илиян бих го наредил до Тахмисян,Пламен Христов,Милен-Бъка./Веднага след тях-Жоро Илиев/.

Споменат?! Меко казано само споменат! Марата е легенда, истинска и то!!! И моля колегата Готвача, когото уважавам, да прави разлика между талант и... доказал се играч. Пламен беше известен и легендарен повече със страхотния си талант и шоуменски наклонности (които заслужават дълбок поклон), отколкото със сериозна реализация, постигнати успехи като футболист и принос към отбора ни и националния футбол. Господ му бе дал в изобилие наистина уникални футболни качества, но за съжаление наравно с това и.. крайна несериозност и безотговорност, които за голямо съжаление на всички знаем докъде доведоха... : (((((( Мир на праха му! А можеше да бъде.. наистина велик играч! Нужно ли е да споменавам успехите на Марата, брилянтната му игра удивително дълги години, истински стълб в защитата и капитан на отбора, натрупаните му стотици мачове на уникално високо ниво, заслугите му към клуба и т.н. и т.н... Марев е достоен за уважение и подражание и бих го поставил с чиста съвест веднага след Божил, който постигна много и на международно ниво, без да омаловажавам наистина и постигнатото от Илиан де. Жоро Илиев уверено върви към тяхната слава и съм сигурен, че ще заеме подобаващо място сред най-обичаните и доказани наши футболисти. А иначе не е честно като се посочва някой, да се мълчи за Чечи Богомилов???!!! Голмайстор №1 за всички времена за клуба ни, на челните места по изиграни мачове, виртуозен голмайстор, ненадминат в играта с глава! По-възрастните фенове помнят и ще посочат и други сигурно, но не ми се влиза в повече подробности сега. По-важното е мисля, какво идва отдолу?!?! Че нещо... празен ми се вижда пътя. А уж имаме работеща школа... ;)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 03 апр 2013 12:38

Iceberg написа:
stanleys написа:

Споменат?! Меко казано само споменат! Марата е легенда, истинска и то!!! И моля колегата Готвача, когото уважавам, да прави разлика между талант и... доказал се играч. Пламен беше известен и легендарен повече със страхотния си талант и шоуменски наклонности (които заслужават дълбок поклон), отколкото със сериозна реализация, постигнати успехи като футболист и принос към отбора ни и националния футбол. Господ му бе дал в изобилие наистина уникални футболни качества, но за съжаление наравно с това и.. крайна несериозност и безотговорност, които за голямо съжаление на всички знаем докъде доведоха... : (((((( Мир на праха му! А можеше да бъде.. наистина велик играч! Нужно ли е да споменавам успехите на Марата, брилянтната му игра удивително дълги години, истински стълб в защитата и капитан на отбора, натрупаните му стотици мачове на уникално високо ниво, заслугите му към клуба и т.н. и т.н... Марев е достоен за уважение и подражание и бих го поставил с чиста съвест веднага след Божил, който постигна много и на международно ниво, без да омаловажавам наистина и постигнатото от Илиан де. Жоро Илиев уверено върви към тяхната слава и съм сигурен, че ще заеме подобаващо място сред най-обичаните и доказани наши футболисти. А иначе не е честно като се посочва някой, да се мълчи за Чечи Богомилов???!!! Голмайстор №1 за всички времена за клуба ни, на челните места по изиграни мачове, виртуозен голмайстор, ненадминат в играта с глава! По-възрастните фенове помнят и ще посочат и други сигурно, но не ми се влиза в повече подробности сега. По-важното е мисля, какво идва отдолу?!?! Че нещо... празен ми се вижда пътя. А уж имаме работеща школа... ;)

Марата за разлика от Божил е посветил цялата си кариера на ЧЕРНО МОРЕ и е номер 1 !!!
ex Popeye

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 03 апр 2013 12:54

Ron Jeremy написа:
Iceberg написа:
stanleys написа:

Марата за разлика от Божил е посветил цялата си кариера на ЧЕРНО МОРЕ и е номер 1 !!!

Сигурно си прав, ако погледнем нещата чисто фенски. Но понеже Готвача говореше за уникалност на самите играчи, а Божил е признат и в силния по него време ЦСКА, националния отбор, а и в чужбина, та затова.... :)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 03 апр 2013 15:26

Доколкото знам Марев има 16 мача за националния отбор (и още 24 при юношите и младежите) Играл е европейски квалификации срещу световния шампион ФРГ (заедно с Божил са двойка централни защитници), контроли с бъдещия световен шампион Аржентина, с Италия. За футболист, който е прекарал цялата си кариера в Черно море, а не е играл в някой от шопските "грандове" това си е постижение.

Върни се в “Черно море”