Ботев Пд - Черно море - 06.04 - Събота - 17.00 НЮЗ7

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Ботев Пд - Черно море - 06.04 - Събота - 17.00 НЮЗ7

Мнениеот зеления » 02 апр 2013 14:38

ТОЙ НЕ УМИРА написа:
ticha i vladislav написа:няколко въпроса:
Защо да нямаме самочувствие?-Ние сме първия шампион по футбол в България.
Защо Варна да не е футболен град?-Ние сме най-стария отбор в България и футбола е тръгнал от Варна,но шопските комунисти нарочно се стремяха да ни затрият
Защо Ботев да е толкова силен,че да не можем да го бием?-Есента на Тича гледах Ботев,но след толкова приказки и надъхване,не видях нищо особено от Ботев,един посредствен отбор,дошъл да не загуби и на равния да се радва.Евала толкова фенове биха пътя от Пловдив,чак ми стана мъчно за тях,желанието на феновете им беше повече от моженето на играчите им.
Иначе нека да сме единни срещу Шопландия,от там идват всички беди и за Варна и за Пловдив

Най- старият клуб е БОТЕВ -1912 , аз лично против Варна нямам нищо, но вие сте си приятели с шопите , както ние с бургазлии , така че от варненец против шопи някак не ми се вързва.

Ти наистина не си си пил хапчетата! Моряк и шоп са нещо като ангел и дявол, огън и вода. Момче, спри да се излагаш! По-голяма глупост не бях чел сигурно от поне 10 години.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Tosh
Контакти:

Мнениеот Tosh » 02 апр 2013 14:50

зеления написа:
ТОЙ НЕ УМИРА написа:
Готвача написа:
Muscarin написа:Най-много обичам да ни подценяват :) Досега който го е направил хубаво се е опарил. Дано и футболистите на Черно море са толкова "надъхани" като феновете им!

И внимавайте с ръгбито, че сме пред стадиона! Може и да е пред празни трибуни мачът, но много лесно и бързо това може да се промени!

И какво ще направите?Ще влезете и ще се саморазправите с играчите ли?Ей,отново потвърждение за големи усти!!!Относно двамата ни играчи,които ще пропуснат мача-няма значение дали са известни,или не.Все пак щом титуляри отсъстват е винаги лошо.Още повече,че и тези които по принцип трябва да ги заместят,са контузени.Което ще рече,че ще играят резервите на резервите.Но пък в края на краищата и те получават заплати и е редно да играят в някои мачове и да покажат за какво са в отбора/макарче аз лично точно на тях не възлагам големи надежди/.Но както и да е.Мача наближава,ще разберем какво ще се случи след няколко дена.Хубавото в цялата работа е,че и аз ще мога да гледам мача.Нищо че няма да съм пред стадиона.:)

Това че ще сме пред стадиона е сигурно, какво ще направим само ние си знаем ,просто пример нали трябва да излезе отборът ви от някъде ( не че някой иска да се стига до простотии ,просто ти отговарям на въпроса) да имаме самочувствие с оглед на преобразения облик на любимия отбор.Много се кефя на статистиките, които всички вадят преди мач с нас и определено само от времената митъо селския (същите статистики ги имаха и отборите на Левски и Черноморец , обаче какво се получи ). Колкото до вас наистина играете грубо и това не е само мнение на ботевистите , също така искам да ти кажа ,че уважавам всеки противник дори ми хареса че Монтана опитаха да се надиграват с нас и показаха достойнства за А-група.

Много ми се иска да пробвате да направите нещо при излизането на отбора ни, че да ви приключат завинаги. Когато бяхте по долните етажи на първенството винаги съм се изказвал за Ботев с най-добри чувства и винаги съм бил на ваша страна в борбата ви за оцеляване, но с вашите изказвания и заплахи просто ме отвратихте!

По-голямата част от Пловдив са привърженици на Ботев. Това са няколкостотин хиляди човека и ти искаш от мнението на 1-2ма в някакъв форум да си направиш изводи за всички останали ? Айде малко по-сериозно, не се впрягай излишно. Това със заплахите към вашите футболисти и мен ме развесели.
est. 1912

Потребителски аватар
Гу100, майна!
Контакти:

Мнениеот Гу100, майна! » 02 апр 2013 15:08

Много са странни по разни форуми и сайтове като започнат да ми обесняват как ние ботевистите много сме знаели и много сме приказвали. Тва не е вярно, брат, просто ние сме много народ и всеки като се изкаже по веднъж става адския шум. Сори.

Иначе за мача, ясно че в А група всеки може да спъне всеки и в никакъв случай не е невъзможно да се докопате до хикса или дори да биете. Не е невъзможно, но не бих заложил на това, сещате ли се. Не работи така света. Ако имаше толкова голяма вероятност да биете превъзхождащи ви отбори защо сте в дъното на таблицата?

А ние със сигурност сме класа над вас. Подценяване няма да има от нашите футболисти. 2:0 е мача. Крив мач до първия гол, дефлорираме ли ви веднъж ще ви порим като шарани.
Само Ботев!

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 02 апр 2013 15:44

.
Последна промяна от Гочето1913 на 06 май 2013 00:45, променено общо 1 път.

Стратега

Мнениеот Стратега » 02 апр 2013 15:47

Този мач е в графата ''отписани'', да пращат резервите, Ботев ни бие без проблем, всички сили да се хвърлят в мача с Монтана!

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 02 апр 2013 16:15

.
Последна промяна от Гочето1913 на 06 май 2013 00:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 02 апр 2013 16:16

Очертава се тежък сблъсък, който реално може да завърши всякак. Черно море са опитен и добре сработен отбор, а мястото в класирането го отдавам на треньорските умения на инж. Гонзо.
Респект към съперника и се надявам някак да го пречупим.
Всички на "Източен"!
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Стратега

Мнениеот Стратега » 02 апр 2013 16:34

Гочето1913 написа:
Стратега написа:Този мач е в графата ''отписани'', да пращат резервите, Ботев ни бие без проблем, всички сили да се хвърлят в мача с Монтана!

Тука Мишо НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН! Ще играем с всички сили до края в оставащите 11 мача!АЗ НЕ СЪМ ОЛИПИЕЦ ПО ДУША и не съм привърженик на ОЛИМПИЙСКИТЕ ПРИНЦИПИ!Ние сме Черно море и всеки мач ТРЯВБА ДА ИГРАЕМ НА 100% и да играем за трите точки!Ние можем да бием всеки отбор в България! :!:

Жоре, ти нормалн ли си, този мач го ОТПИШИ, ти какво искаш да се хвърлим на 100% в тоя мач и после с Монтана ако не бием - Б групата ни е сигурна, я се стегни, няма смисъл даже ако питаш мен да ходят в Пловдив, да си стоят тука и да се готвят за възловия мач с Монтана!

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 02 апр 2013 16:40

Стратега написа:
Гочето1913 написа:
Стратега написа:Този мач е в графата ''отписани'', да пращат резервите, Ботев ни бие без проблем, всички сили да се хвърлят в мача с Монтана!

Тука Мишо НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН! Ще играем с всички сили до края в оставащите 11 мача!АЗ НЕ СЪМ ОЛИПИЕЦ ПО ДУША и не съм привърженик на ОЛИМПИЙСКИТЕ ПРИНЦИПИ!Ние сме Черно море и всеки мач ТРЯВБА ДА ИГРАЕМ НА 100% и да играем за трите точки!Ние можем да бием всеки отбор в България! :!:

Жоре, ти нормалн ли си, този мач го ОТПИШИ, ти какво искаш да се хвърлим на 100% в тоя мач и после с Монтана ако не бием - Б групата ни е сигурна, я се стегни, няма смисъл даже ако питаш мен да ходят в Пловдив, да си стоят тука и да се готвят за възловия мач с Монтана!

Тебе,няма ли наистина който да те излекува или се правиш на луд. :shock:

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 02 апр 2013 16:41

Стратега написа:
Гочето1913 написа:

Способен си да влудиш и камък! Вярно е, че всеки има право да изрази мнение, но... спри се. Моля те!

Върни се в “Черно море”