Къде е стадион Варна, обещаха 2013 да е готов за мачове?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Къде е стадион Варна, обещаха 2013 да е готов за мачове?!
Аз също говорих с пазача преди месец и човека най-добронамерено ми каза, че от 3-4 години никой не е стъпвал на обекта освен охраната.
-
.
Последна промяна от Гочето1913 на 05 май 2013 22:09, променено общо 1 път.
Гочето1913 написа:greenpeak написа:Аз също говорих с пазача преди месец и човека най-добронамерено ми каза, че от 3-4 години никой не е стъпвал на обекта освен охраната.
Това означава , че ще сме дълги години Гранд Каньон Стейдиъм!
Това, че никой не е стъпвал не означава, че не се работи по стадиона ...може би се правят финалните планове и проекти и се организират работните екипи за почване на работа по стадиона до края на април месец ...с 1 месец повече или по-малко не е чак такова голямо значение, важното е да станат нещата

ogrizko написа:Гочето1913 написа:greenpeak написа:Аз също говорих с пазача преди месец и човека най-добронамерено ми каза, че от 3-4 години никой не е стъпвал на обекта освен охраната.
Това, че никой не е стъпвал не означава, че не се работи по стадиона ...може би се правят финалните планове и проекти и се организират работните екипи за почване на работа по стадиона до края на април месец ...с 1 месец повече или по-малко не е чак такова голямо значение, важното е да станат нещата
Ти си непоправим оптимист.

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
зеления написа:ogrizko написа:Това, че никой не е стъпвал не означава, че не се работи по стадиона ...може би се правят финалните планове и проекти и се организират работните екипи за почване на работа по стадиона до края на април месец ...с 1 месец повече или по-малко не е чак такова голямо значение, важното е да станат нещата
Ти си непоправим оптимист.![]()
теодора стефанова е предрекла, че рано или късно стадиона ще стане

ogrizko написа:зеления написа:ogrizko написа:Това, че никой не е стъпвал не означава, че не се работи по стадиона ...може би се правят финалните планове и проекти и се организират работните екипи за почване на работа по стадиона до края на април месец ...с 1 месец повече или по-малко не е чак такова голямо значение, важното е да станат нещата
Ти си непоправим оптимист.![]()
теодора стефанова е предрекла, че рано или късно стадиона ще стане![]()
![]()

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- ralimavridov
- Контакти:
ogrizko написа:Гочето1913 написа:greenpeak написа:Аз също говорих с пазача преди месец и човека най-добронамерено ми каза, че от 3-4 години никой не е стъпвал на обекта освен охраната.
Дано...

ogrizko написа:Това, че никой не е стъпвал не означава, че не се работи по стадиона ...може би се правят финалните планове и проекти и се организират работните екипи за почване на работа по стадиона до края на април месец ...с 1 месец повече или по-малко не е чак такова голямо значение, важното е да станат нещата

-
.
Последна промяна от Гочето1913 на 05 май 2013 22:09, променено общо 1 път.
- th3_gr3en_rapper
Означава,че от 31 декември 2011 година все още ОПТИМИЗИРАТ ЦЕНИТЕ hxayxahxa 

[center]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~\
[/center]