Какво стана с агитката?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Моряк
Контакти:

Re: Какво стана с агитката?

Мнениеот Моряк » 21 сеп 2009 23:12

Някой каза нещо за селата и беше прав. Някой каза нещо и за билета, също беше прав (след още 5 мача и ще си избия картата ;) ). Много деца и повече възрастни не могат да си позволят да отделят 5 лв. особено ако ще го дават и по TV-то. Освен това по същото време се игра и дербито на Манчестър. Обаче пък времето беше хубаво. Има фенове не на отбора, а на футбола, които не са очаквали качествен футбол и са избрали да останат пред телевизора. Каквито и да са причините за празния стадион не ме интерсуват. Аз винаги ще съм на стадиона и ще подкрепям отбора ако ще и да съм единствен, а и имам да си избивам 50 кинта :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 22 сеп 2009 00:12

а и имам да си избивам 50 кинта

Това води до извода купувайте абонаметни карти на далавера си стига да смяташ да ходиш на всеки мач на Тича. ;)
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
Ros3n4o
Контакти:

Мнениеот Ros3n4o » 22 сеп 2009 00:53

Незнам... Наистина безразборна игра... Забелязах, че играта не е сърцатата игра от миналата година... Интересното е, че в Събота бях на един мач от "А" окръжна група... Беше в село Стан (ходих, за да гледам един приятел който играе там)... Те играха от сърце, и макар, че стадиона беше селска поляна (буквално), наистина успяха да ме накарат да се усмихна и да се насладя на играта... И имам чувството, че ако на тези момчета им се осигури хубав стадион - ще ме радват още повече :}

Върни се в “Черно море”