Славия - Черно море - 16.03 - 15.00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Славия - Черно море - 16.03 - 15.00

Мнениеот ShooterMan » 16 мар 2013 18:11

Този отбор трябва да изпадне,не ми пука изобщо кой какво е отменил.На юбилея казах-титла,купа,минимум медал....или да се махат.Вижте как се подиграват с клуба тези нещастници.Дано изпаднем
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

sluchaen
Контакти:

Мнениеот sluchaen » 16 мар 2013 18:18

момчета, вие хубаво обичате отбора, ама нека бъдем реалисти. какъв отбор е Черно море, та имате толкова високи очаквания? къде играе, какви успехи има? та дори първото - какъв стадион и каква база има, та да има и нагоре нещо?? Гонзо не е крив - с тия футболисти няма какво повече. ама като толкова го обичате 1 Миро Манолов.. ами защо не вкара гол големият нападател? стои от толкова години и нищо! бях на мача днес. защитата е ок, ама напред какво става просто никой не знае. не може така да губят топки в центъра, не може да не вкарват гол вече кой пореден мач. последният гол го вкара Росен за купата. а нападателите къде са?

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 16 мар 2013 18:21

Очакван резултат. Любезно моля присъствалите на мача да коментират формация, игра, развой, смени и т.н. Това се отнася и за феновете на Славия -- обикновено са обективни, така че нямам нищо против да им чуя мнението.

sluchaen
Контакти:

Мнениеот sluchaen » 16 мар 2013 18:33

да не забравя - отменен чист гол и "невиждане" на дузпа срещу Миро и червен картон за Стефано...

Потребителски аватар
Patriot
Контакти:

Мнениеот Patriot » 16 мар 2013 18:37

Казвам го пак.....Гонзо вън, Колю влиза и за две седмици им набива канчетата с ИДЕИ за игра. Не трябва да се чака. По-добре с Колю да изпаднем ама поне сме изпаднали с наш човек и няма да ни е болно. Но с Гонзо,Монзо ,Прически,Професори и мамини синчета като Зафиров не искам. Ще ми бъде много кофти.....ще се почуствам предаден от шепа некадърници.

Инжинера

Мнениеот Инжинера » 16 мар 2013 19:06

Мачът с Левски се очертава като кървав, ако не вземем 3-те точки, нещата отиват на Б група!Докато няма футболен човек в ръководството, ще сме в това положение!
ENGINEER STYLE

Потребителски аватар
romano13
Контакти:

Мнениеот romano13 » 16 мар 2013 19:20

Кратък коментар на мача:
По принцип имахме повече и по- чисти положения в мача, на практика загубихме с 1-0. :) .
Не добър мач, в който водихме играта през повечето време. Славия вкараха хубав гол, точно след ката отминиха нашия. Имаше засада около метър на Паломино. Съдията беше много слаб и направи доста смешни отсъждания, като най- странното е, че при едни и същи мситуации през няколко минути отсъждаше различни неща. При ситуацията с Миро за мен имаше червен картон за вратаря и фаул или дузпа. Не съм сигурен къде беше сблъсъка, но за мен вратаря не се и опита да играе за топката. Ако има картина ще го бистрим. Имахме 1 много чисти излизания 1-вото полувреме на испанеца сам срещу вратаря, но не отправи удар и в двата случая. Смените мисля, че бяха точни. Божилов раздвижи играта и помогна да ги натиснем, Капитанов влезе на мястото на Т.Колев (това момче набира като натоварен КАМАЗ по баир и незнам защо го държим). Знам, че повечето го харесвате Тошко, но за мен е слаб тактически, бавен, липсва му поглед върху играта и не може да играе 1 на 1. Според мен Атанасов го вкра за да имаме повече високи хора в края на мача в наказателното поле, но не можахме да направим хубави центрирания - станаха мелета, но без удар.
Това е като цяло. Не играхме лошо, опитахме се да контролираме мача, но пак не си вкарахме положенията.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 16 мар 2013 19:24

Patriot написа:Казвам го пак.....Гонзо вън, Колю влиза и за две седмици им набива канчетата с ИДЕИ за игра. Не трябва да се чака. По-добре с Колю да изпаднем ама поне сме изпаднали с наш човек и няма да ни е болно. Но с Гонзо,Монзо ,Прически,Професори и мамини синчета като Зафиров не искам. Ще ми бъде много кофти.....ще се почуствам предаден от шепа некадърници.

Стига с този Кольо. Той стигна максимума си с третото място и то само защото тогава в отбора играеше Кривия. Проблемът е, че ръководството и собствениците разбират толкова от футбол, колкото аз от космонавтика. След отстраняването на Мастиката трябваше да се надгражда. Някой доказал се треньор, 2-3 класни попълнения и... отборът щеше да върви нагоре! Трябваше и да се ремонтира ако не целия стадион, то поне терена.
Трябваше, но никой не си мръдна пръста. С тези собственици и това ръководство пътя е ясен - на връх 100 годишнината в Б.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
romano13
Контакти:

Мнениеот romano13 » 16 мар 2013 19:35

Стига сте плюли във всяка тема по собствениците. 1. Има тема за това; 2. Гласно мнението си може да изразите на ежедневните протести в ценъра на Варна или с плакати на стадиона.
Извън темата за мача да попитам: Как мислите да се издържа отбора ако Химипорт се махнат? Ние не сме Ботев Пд. Там в В група ходеха по 4-6000 души на мач. В А група, последните две години не е имало толкова хора на стадиона. Когато отбора не върви трябва да се подкрепя, а не от вкъщи на компютъра само да се мрънка.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 16 мар 2013 20:14

romano13 написа:Стига сте плюли във всяка тема по собствениците. 1. Има тема за това; 2. Гласно мнението си може да изразите на ежедневните протести в ценъра на Варна или с плакати на стадиона.
Извън темата за мача да попитам: Как мислите да се издържа отбора ако Химипорт се махнат? Ние не сме Ботев Пд. Там в В група ходеха по 4-6000 души на мач. В А група, последните две години не е имало толкова хора на стадиона. Когато отбора не върви трябва да се подкрепя, а не от вкъщи на компютъра само да се мрънка.

Айде да не ни даваш тон в живота, а!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Черно море”