Черно море 0 - 1 Етър (FT)
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- th3_gr3en_rapper
Re: Черно море 0 - 1 Етър (FT)
Всички НЕ харесваме Гонзо но моите уважения! Гонзо не е виновен,че играчите са некадърни и не могат да уцелят вратата от 2 метра ! 

[center]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~\
[/center]

-
- Контакти:
Така си е, просто в момента потенциала на играчите точно кореспондира с класирането ни в таблицата и това е факт ! А отностно Гонзо, както казах, след мача срещу Етър аз лично му станах голям фен, за първи път от доста време насам имаме треньор, който НЕ Е страхливец и при 0:0 да рискува до край и да играе до края за победата, за разлика от Стефан Генов който пускаше Живко Атанасов или Християн Попов, " да решават мача" когато така се закучи. Друг е въпроса, че Паломино тотално предаде Гонзо, аз ако бях на негово място директно след мача щях да изритам Паломино.
Искам да добавя нещо, което ми се струва, че ви е убегнало. Или аз греша? Идалго беше по-полезен и изглежда се чувстваше по-комфортно когато към края на мача влезе в центъра на терена. Там пусна няколко добри извеждащи паса. Иначе като крило го няма. Няма необходимата скорост за да надбяга и елиминира бека срещу себе си, но пък при единственото положение когато го изведоха зад гърба му така центрира, че просто залепи топката на крака на Божилов на 3 метра пред голлинията.
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
4erno-more написа:2ро според мен Гонзо не просто не е виновен а го поздравявам, въпреки че няма спор, че заради него загубихме, Но той се показа като истински мъжкар и показа, че ще рискува до край и ще играе за победа, като извади опорният си халф и вкара втори нападател. За мен това беше единственото правилно решение, трябваше да се рискува, нагледахме се на треньори - мишки на нашият стадион
Може би беше правилното решение, ако Етър вече бяха повели и нямаше нищо за губене. Но Гонзо извърши смяната преди това. Имахме по една точка в джоба, сега ние имаме нула, а пряк конкурент в борбата за оцеляване има три.
А дали е мъжка постъпка зависи откъде го погледнеш. Възможно е да се е уплашил пред перспективата за равенство у дома срещу последния и реакцията на феновете след това, а евентуална загуба да не му е минавала през акъла. Затова може би е "шокиран", за разлика от мен. Аз точно това очаквах след тази смяна, да ни вкарат гол. Този мач съм го гледал десетки пъти.
cristely написа:Искам да добавя нещо, което ми се струва, че ви е убегнало. Или аз греша? Идалго беше по-полезен и изглежда се чувстваше по-комфортно когато към края на мача влезе в центъра на терена. Там пусна няколко добри извеждащи паса. Иначе като крило го няма.
Съгласен съм. Има техника, но му липсва скорост и пробивност. Прилича ми малко на Фернандес, но дори и джудженцето беше по-бърз.
Като цяло слаб мач срещу слаб съперник, но все пак, колкото и пресилено да звучи, видях някои отигравания, които не съм виждал от години на Тича. Проблемът е че няма кой да ги реализира. Опитвахме се да играем по земята с повече подавания и владеене на топката. Проблемите - Имам чувството, че играем без нападател - Миро и Паломино са пълни дупки в момента. Това, което най-много ме притеснява е слабата форма на Жоро - дори и при по-трагично Море ни е изкарвал до равен поне. От друга страна, Райков с много старание и импровизация се опита да покаже за какво е привлечен, както и Идалго, колкото и да не искат да играят с него отдясно. Дори и Божилов ми хареса през първото полувреме, но след пропуска, тотално се срина. Очаквам след мач-два да се стабилизираме...
Благодаря за Караджов, Явореску и Черно-море за анализите
Сега.... за мен проблема все пак не е изцяло в Гонзо, а във футболистите по-скоро. Гонзо идва в отбора зимата, някак не върви да почне чистка още преди да е дошъл и да каже на играчите едва ли не - не ставате, искам други играчи
взеха се играчи само на позицията на изгонените... и разчитаме, че имаме класата да сме в средата на таблицата
обаче всичките ни играчи явно са в ужасно слаба форма и в дупка едва ли не.... Жоро Илиев, Миро, Паломино... Росен Колев също, от най-стабилните ни играчи само Китанов играе, Шерифа и Божилов... ама Божилов винаги е бил странен тип играч и не може да се каже, че се разчита кой знае колко на него, въпреки че умее да задържа топката
отделно и психическата дупка от слабите резултати, които не се сещам дали сме били толкова зле от години
но така или иначе при 7 изгонени играчи не мисля, че Гонзо е трябвало да гони други и правилно се дава шанс на сегашните играчи да покажат на новия треньор с какви качества разполагат, а и нали постройката на игра и начина на владеене на топката в някаква степен се търси промяна.... същевременно и Гонзо явно показва, че вярва в играчите си и ще им вярва до края на сезона ....едва след това може да се очаква Гонзо да променя из основи отбора като единици ...сега просто взехме играчи, за да запълним дупките по проблемните постове и доизкарваме сезона
Освен това си мисля, че се дъним тотално заради бековете ни ....като се върне Сашко и Гонзо като реши, че Комел нищо не показва и го смени с Детелин, ще изглеждаме по много по-различен начин, убеден съм! За съжаление очаквам да почнем да играем чак след 5 кръг ...ако до тогава вземем нещо ще е много добре! Славия, Левски, Ботев Пд ....дано до тогава да изчистим нещата, защото след това ще ни трябват доста точки от последвалите мачове!

Сега.... за мен проблема все пак не е изцяло в Гонзо, а във футболистите по-скоро. Гонзо идва в отбора зимата, някак не върви да почне чистка още преди да е дошъл и да каже на играчите едва ли не - не ставате, искам други играчи

Освен това си мисля, че се дъним тотално заради бековете ни ....като се върне Сашко и Гонзо като реши, че Комел нищо не показва и го смени с Детелин, ще изглеждаме по много по-различен начин, убеден съм! За съжаление очаквам да почнем да играем чак след 5 кръг ...ако до тогава вземем нещо ще е много добре! Славия, Левски, Ботев Пд ....дано до тогава да изчистим нещата, защото след това ще ни трябват доста точки от последвалите мачове!

ogrizko написа:Освен това си мисля, че се дъним тотално заради бековете ни ....като се върне Сашко и Гонзо като реши, че Комел нищо не показва и го смени с Детелин, ще изглеждаме по много по-различен начин, убеден съм!
Той,Сашко Емилов игра,ама центриранията му бяха повече от ужасни.

Както вече казах в друга тема, Сашо бека е страшно неефективен. Започвам да се чудя имаме ли въобще нужда от него или трябва да му се търси заместник. В дефанзивен план за нашето първенство върши работа, но в офанзивен вчера не направи дори едно центриране. Нито едно!
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
сашо бека важното в защита да е стабилен ...нека отзад да сме добре и да не пускаме голове, тогава като цяло отбора ще е стабилен и ще печелим мачове.... само детелин да пусне вляво Гонзо и ще са по-добре нещата
райков вече е в игра, испанеца явно подобрява... капитана дано да почне да влиза в час ..нападателите обаче кво правим не знам