Черно море 0 - 1 Етър (FT)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Черно море 0 - 1 Етър (FT)

Мнениеот зеления » 09 мар 2013 22:29

fraport написа:Ейййй я престанете ,стига с тази Б група .Какво означава да изпаднем ?- Ботев Враца ,Монтана ,Миньор или Етър да се спасят ли ? Нали разбирате ,че това е нелепо съобразно бюджета и класитае на отборите . А днес въпреки загубата играхме много по-смислено отколкото при оня '' Професор '' Чечу .Поне имаше няколко красиви момента и топката беше по земята за разлика от непрестранните центрирания при Пловдивският мишок .Нещата ще си дойдат на мястото след 5-6 гръга .Ще завършим между 8 и 10 място в Крайното класиране и ще изпратим поредният безмислен и сив сезон .Вече трябва да се мисли за селекцията за сезон 2013-2014 .

Хе, селекция. :lol: Чувал съм, че тя се прави с пари. Или греша? Дано да греша защото ако за нея трябват пари - забрави. А относно "изпадащите" Етър, Монтана и т.н. не бъди много сигурен. Дано отново греша.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 09 мар 2013 22:47

зеления написа:
fraport написа:Ейййй я престанете ,стига с тази Б група .Какво означава да изпаднем ?- Ботев Враца ,Монтана ,Миньор или Етър да се спасят ли ? Нали разбирате ,че това е нелепо съобразно бюджета и класитае на отборите . А днес въпреки загубата играхме много по-смислено отколкото при оня '' Професор '' Чечу .Поне имаше няколко красиви момента и топката беше по земята за разлика от непрестранните центрирания при Пловдивският мишок .Нещата ще си дойдат на мястото след 5-6 гръга .Ще завършим между 8 и 10 място в Крайното класиране и ще изпратим поредният безмислен и сив сезон .Вече трябва да се мисли за селекцията за сезон 2013-2014 .

Хе, селекция. :lol: Чувал съм, че тя се прави с пари. Или греша? Дано да греша защото ако за нея трябват пари - забрави. А относно "изпадащите" Етър, Монтана и т.н. не бъди много сигурен. Дано отново греша.

Е какво искаш да кажеш ,че Ботев Враца ,Монтана ,Миньор или Етър имат повече пари и по-добри футболити от нас ли ? Казвам ,че по -логично и нормално е те да изпаднат .Нашият наличен потенциал е за 7-8 място ,на база на наличните футболисти

karadzhoff
Контакти:

Мнениеот karadzhoff » 09 мар 2013 23:05

ogrizko написа:да ви имам и анализите.... само слюнчене виждам до тук :lol: както и да е, май друг път без да гледам мача изобщо няма смисъл да се появявам из форума, едно смислено мнение не видях :shock:

Аз бих се пробвал като изкажа своето скромно мнение. Поради естеството на работата ми от почти година не бях гледал мач на живо и естествено го очаквах много. Да но уви..голяма трагедия и нежелание, защото не ми се вярва на всички това да са им възможностите. Имахме добри положения, на моменти хубави отигравания и добри замисли в атака, но като цяло не могат двама-трима да сътворят чудеса. Етър доста слаби, но с голяма доза късмет взеха повече отколкото са си мечтали. Две атаки, един удар във вратата - един гол. Китанов като цяло подцени леко ситуацията - беше излязъл доста напред, но момчето ни спасяваше толкова пъти, че е грехота да го обвиняваме. В защита - няма какво толкова да се каже предвид гостите. Бековете - Сашо както обикновено старае се, бяга, но на моменти се дъни - за съжаление тези моменти бяха малко повечко. Комел - еййй голяма дупка тоя :) Хич го няма. Не само един пробив не направи, ами дори един финт не се пробва, да се надиграва един на един - да не говорим. Подават му с идеята да тръгне напред, той връща назад. Не знам на какво се дължи, но никаква техника, никакво позициониране, бавен и се крие из терена. Гонзо бая му повика :lol: В центъра - Жоро не е във форма и това е видимо. Липсва всичко градивно, а това знаем за отбора е пагобно. Дано по-бързо да го видим такъв, какъвто го познаваме. Бергонси се справи. Идалго - като цяло добре. При идването му всички ахнаха..испанец..ала-бала..вкарвал на реал ли беше, на барселона ли беше - не е важно. Естествено, за да е тук - няма да е мн добър, но има качества - определено. Има техника, даде няколко хубави паса, което ще рече, че има и поглед върху играта. Атаката - пълна трагедия и голяма дупка!! Не знам от кого да започна там - те толкова слабо играха.. Миро има огромен спад във формата - не знам на какво се дължи. Нито удари, нито нищо. Божилов - както си го знаем - голяма флегма, голямо туткане. Подават му на 3 метра пред вратата и вместо да я усучи..топката се удря в него и нищо..Един пас нямаше като хората, едно единоборство, нещо, нещо..за което да се захванем..нещо, ама нищо. Почнаха да псуват и викат по адрес на Гонзо да го сменя и да пуска Паломино..Е-ее?!? Смени го и какво стана - Паломино е забравил как се спира топката, да не говорим за нещо по-"възвишено" :) Към 90-тата минута при 0:1 му подават на около 30-35м. от вратата и вместо да продължи напред - върна на защитата ( Гонзо побесня, почна да псува и хвърля шишетата с вода :lol: ). Тошко - игро малко. На последно място ще отчета и играча на мача за мен - Райков. Да!! Учудващо, но факт. Контузен, излекуван, за сефте титуляр - но игра доста добре, освен грамотно и красиво! Всичко по-интересно беше с негова намеса. Много хубави пробиви, красиви отигравания, пасове в дълбочина, завидна техника. Едно браво от мен. Мисля, че заслужава доверие и дано го получи. Показа, че има качества - дано ги доразвие.

Гонзо - не съм му фен и не го харесвам(доста пъти съм изричал заветните фрази - Гонзо к***о :) ), но за мен към момента единствената му вина е за привличането на Комел(може и да греша - времето ще покаже). А след като видяхме чечито какво прави в локото - явно проблема не е само в треньора, ами главно във футболистите. Не знам колко е грамотен Гонзо чисто тактически, но така като гледам и Гуардиола да дойде няма оправия. Гонзо гори в играта и това се вижда, има огромно желание да се докаже. Тук някой ще каже, че само с желание не става, трябва и акъл - ами да, така си е, но когато ти подават на 3 метра и ти се лигавиш, когато от 2 метра не можеш да уцелиш вратата, това вече не е от него. С това разполагаме и така ще е. Пари за селекция не се дават..това са играчите. Единствено може да дава повечко игрово време на юношите. Това ми е забележката към него. Но това, което видях днес ме убеди, че загубата не беше заради него, а дело на тези, които бяха на терена. Жалко, че станахме на 100 години и получаваме това..

Въпреки всичко, и в А, и в Б, и където й да е ще подкрепям отбора. Имат нужда - и отбора и треньора (и не както някой каза кредит на доверие още един или два мача, понеже аз не знам кой може да оправи отбора за срок от 5 мача и то още повече, отбор който не играе). Но все пак - колкото хора, толкова и мнения.

;)

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 09 мар 2013 23:16

Гонзо ти си единствената изненада! При това както винаги неприятна! Нищо изненадващо в поредния път когато показваш колко НЕможеш! Моряци моите уважения към бойкия ви отбор и голямата ви публика! Докато не се отървете от синята легенда такива мачове няма да са прецедент а практика!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 10 мар 2013 11:54

В чужбина съм, но мога само да се радвам, че не съм гледал мача.Отива на изпаданка,което е нормално предвид слабите играчи-нещастници които имаме.Каквото и да е било,загуба от панаирното отборче на Етър говори,че ни е времето за чистилището на Б група.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 10 мар 2013 12:45

Е добре де,тоя терен не може ли да се смени? Толкова ли им е скъпо на собствениците или са го ударили на уволнение?
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
Green Warriors 1913
Контакти:

Мнениеот Green Warriors 1913 » 10 мар 2013 12:59

Бях на стадиона . Това което видях направо ме смаза психически .Определено не е виновен Гонзо.Просто му се чудя колко много търпя Божилов.Някой от публиката да бяха взели по-добре щеше да се справи от него.Другата дупка беше Комел. Абсолюютно никаква идея .Жоро Илиев не му спореше играта , вероятно защото играеше малко по-назад , но разберете , че не може винаги той да ни измъква от калта . Сашо бодичека не знаеше къде е . А за Миро Манолов и Пантерата ще пропусна да ви отегчавам . От всички бих отличил Бергонси и Райков .Бразилецът си вършеше черната работа перфектно според мен и ако след края на сезона остане при нас ще е цяло чудо . Симеон Райков показа нестандартни отигравание и решения за нашия отбор . Другото с което ми хареса е , че бе един малкото , които в края на мача показа хъс и желание за всяка топка .

Дано останалите си вземат бележка , че иначе оттук нататък нищо добро не ни чака !

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 10 мар 2013 14:11

Да си кажа и аз мнението. Първо, не виждам абсолютно никаква промяна нито във формацията, нито в стила на игра в сравнение с Генов и Зафиров.

Второ, изобщо не съм съгласен с колегите, че Гонзо не бил виновен. Виновен е и още как! Вкара втори нападател и преминахме към 4-4-2 с двойка централни полузащитници Божилов и Жоро!!! Груба тактическа грешка да извади Еденилсон и в средата да станем като дантела. Все едно Кагава и Касорла да играят заедно в средата при 4-4-2, абсолютно немислимо е. Освен това 4-4-2 не е по-офанзивна схема от 4-2-3-1, както е доказвано многократно. Смисълът на влизането на втори чист нападател към края на мача е да се зачестят центриранията и стилът да стане по-директен. Нищо такова не се случи, продължихме с безцелното разиграване, което даже се получаваше по-зле защото двамата ни нападатели (при това в лоша форма) оставаха изолирани от играта или губеха топката непрекъснато. Гонзо трябваше да замени Божилов с Расим при липса на друга офанзивна опция. Или ако реши да използва Паломино, поне да изостри играта по фланговете и да се центрира и шутира непрекъснато, белким в някое меле сполучим. При всички положения Еденилсон трябваше да остане на терена вместо тъпотията да играеш с двама атакуващи халфа и две чисти крила. И най-некадърния отбор може да те изненада в такива случаи.

Другото, което ми направи впечатление, е разменените места на Сашо и Росен. При положение, че толкова време са играли заедно в определени позиции, виждам само излишно ровичкане в размяната им, като това дори би могло да бъде вредно, особено за Росен предвид лошата му форма. Единственото ми разумно обяснение е необходимостта Сашо да покрива Комел, тъй като Росен е по-бавен от него. Ако това е проблема, решението е далеч по-просто от това да разменяш местата на защитниците.

Трето, което може да се отчете като грешка, е слабата игра на Комел във втори пореден мач. Детелин е по-бърз, по-пробивен, по-добър защитник, играе с глава добре. Заради последното дори би могъл да помогне и при статичните положения по време на финалния щурм (трима високи защитници в наказателното поле на противника са трудни за опазване). Гонзо не използва третата смяна, а можеше.

Тежко ще е този сезон, а може да стане и още по-зле. Не съм оптимист.

4erno-more
Контакти:

Мнениеот 4erno-more » 10 мар 2013 15:51

ето и аз какво видях на мача:
1во категорично не мисля че сме играли лошо, докато Лудогорец тотално ни смазаха, тука ние смазахме Етър, та те почти не минаваха центъра, просто нямахме късмет, има и такива мачове понякога, случва се. Не мисля че е станало кой знае какво.
2ро според мен Гонзо не просто не е виновен а го поздравявам, въпреки че няма спор, че заради него загубихме, Но той се показа като истински мъжкар и показа, че ще рискува до край и ще играе за победа, като извади опорният си халф и вкара втори нападател. За мен това беше единственото правилно решение, трябваше да се рискува, нагледахме се на треньори - мишки на нашият стадион
3то - Паломино е много много много много слаб :oops: , просто трябва моментално да си замине от отбора
4то - поредене слаб мач на Комел, не знам Гонзо какво го държи титуляр, при положение че Детелин е категорично по-добър
5то - всичко интерестно идваше само от крилата от Райков и Идалго, мисля че от времето на Кольо Спасов насам не сме имали толкова класни крила, с тази разлика че освен класни крила трябва и качествени нападатели, които ние очевидно нямаме
и последно 6то не съм съгласен с повечето тук, че Божилов е играл зле, за мен се стара колкото можеше Издънките бяха други - Миро и Паломино бяха трагични, а и да не забряваме Тодор Колев, с цялото ми уважение към него сигурно е голям моряк ама нивото му е за Б група и просто няма място в отбора

Потребителски аватар
Patriot
Контакти:

Мнениеот Patriot » 10 мар 2013 19:12

[quote="4erno-more"]ето и аз какво видях на мача:
1во категорично не мисля че сме играли лошо, докато Лудогорец тотално ни смазаха, тука ние смазахме Етър, та те почти не минаваха центъра, просто нямахме късмет, има и такива мачове понякога, случва се. Не мисля че е станало кой знае какво.
2ро според мен Гонзо не просто не е виновен а го поздравявам, въпреки че няма спор, че заради него загубихме, Но той се показа като истински мъжкар и показа, че ще рискува до край и ще играе за победа, като извади опорният си халф и вкара втори нападател. За мен това беше единственото правилно решение, трябваше да се рискува, нагледахме се на треньори - мишки на нашият стадион
3то - Паломино е много много много много слаб :oops: , просто трябва моментално да си замине от отбора
4то - поредене слаб мач на Комел, не знам Гонзо какво го държи титуляр, при положение че Детелин е категорично по-добър
5то - всичко интерестно идваше само от крилата от Райков и Идалго, мисля че от времето на Кольо Спасов насам не сме имали толкова класни крила, с тази разлика че освен класни крила трябва и качествени нападатели, които ние очевидно нямаме
и последно 6то не съм съгласен с повечето тук, че Божилов е играл зле, за мен се стара колкото можеше Издънките бяха други - Миро и Паломино бяха трагични, а и да не забряваме Тодор Колев, с цялото ми уважение към него сигурно е голям моряк ама нивото му е за Б група и просто няма място в отбора[/quote

+1

Върни се в “Черно море”