ogrizko написа:да ви имам и анализите.... само слюнчене виждам до тук

както и да е, май друг път без да гледам мача изобщо няма смисъл да се появявам из форума, едно смислено мнение не видях

Аз бих се пробвал като изкажа своето скромно мнение. Поради естеството на работата ми от почти година не бях гледал мач на живо и естествено го очаквах много. Да но уви..голяма трагедия и нежелание, защото не ми се вярва на всички това да са им възможностите. Имахме добри положения, на моменти хубави отигравания и добри замисли в атака, но като цяло не могат двама-трима да сътворят чудеса. Етър доста слаби, но с голяма доза късмет взеха повече отколкото са си мечтали. Две атаки, един удар във вратата - един гол. Китанов като цяло подцени леко ситуацията - беше излязъл доста напред, но момчето ни спасяваше толкова пъти, че е грехота да го обвиняваме. В защита - няма какво толкова да се каже предвид гостите. Бековете - Сашо както обикновено старае се, бяга, но на моменти се дъни - за съжаление тези моменти бяха малко повечко. Комел - еййй голяма дупка тоя

Хич го няма. Не само един пробив не направи, ами дори един финт не се пробва, да се надиграва един на един - да не говорим. Подават му с идеята да тръгне напред, той връща назад. Не знам на какво се дължи, но никаква техника, никакво позициониране, бавен и се крие из терена. Гонзо бая му повика

В центъра - Жоро не е във форма и това е видимо. Липсва всичко градивно, а това знаем за отбора е пагобно. Дано по-бързо да го видим такъв, какъвто го познаваме. Бергонси се справи. Идалго - като цяло добре. При идването му всички ахнаха..испанец..ала-бала..вкарвал на реал ли беше, на барселона ли беше - не е важно. Естествено, за да е тук - няма да е мн добър, но има качества - определено. Има техника, даде няколко хубави паса, което ще рече, че има и поглед върху играта. Атаката - пълна трагедия и голяма дупка!! Не знам от кого да започна там - те толкова слабо играха.. Миро има огромен спад във формата - не знам на какво се дължи. Нито удари, нито нищо. Божилов - както си го знаем - голяма флегма, голямо туткане. Подават му на 3 метра пред вратата и вместо да я усучи..топката се удря в него и нищо..Един пас нямаше като хората, едно единоборство, нещо, нещо..за което да се захванем..нещо, ама нищо. Почнаха да псуват и викат по адрес на Гонзо да го сменя и да пуска Паломино..Е-ее?!? Смени го и какво стана - Паломино е забравил как се спира топката, да не говорим за нещо по-"възвишено"

Към 90-тата минута при 0:1 му подават на около 30-35м. от вратата и вместо да продължи напред - върна на защитата ( Гонзо побесня, почна да псува и хвърля шишетата с вода

). Тошко - игро малко. На последно място ще отчета и играча на мача за мен - Райков. Да!! Учудващо, но факт. Контузен, излекуван, за сефте титуляр - но игра доста добре, освен грамотно и красиво! Всичко по-интересно беше с негова намеса. Много хубави пробиви, красиви отигравания, пасове в дълбочина, завидна техника. Едно браво от мен. Мисля, че заслужава доверие и дано го получи. Показа, че има качества - дано ги доразвие.
Гонзо - не съм му фен и не го харесвам(доста пъти съм изричал заветните фрази - Гонзо к***о

), но за мен към момента единствената му вина е за привличането на Комел(може и да греша - времето ще покаже). А след като видяхме чечито какво прави в локото - явно проблема не е само в треньора, ами главно във футболистите. Не знам колко е грамотен Гонзо чисто тактически, но така като гледам и Гуардиола да дойде няма оправия. Гонзо гори в играта и това се вижда, има огромно желание да се докаже. Тук някой ще каже, че само с желание не става, трябва и акъл - ами да, така си е, но когато ти подават на 3 метра и ти се лигавиш, когато от 2 метра не можеш да уцелиш вратата, това вече не е от него. С това разполагаме и така ще е. Пари за селекция не се дават..това са играчите. Единствено може да дава повечко игрово време на юношите. Това ми е забележката към него. Но това, което видях днес ме убеди, че загубата не беше заради него, а дело на тези, които бяха на терена. Жалко, че станахме на 100 години и получаваме това..
Въпреки всичко, и в А, и в Б, и където й да е ще подкрепям отбора. Имат нужда - и отбора и треньора (и не както някой каза кредит на доверие още един или два мача, понеже аз не знам кой може да оправи отбора за срок от 5 мача и то още повече, отбор който не играе). Но все пак - колкото хора, толкова и мнения.