Стягат "Тича" за Европа
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Стягат "Тича" за Европа
В Черно море са решили да обновят тотално стадион "Тича", за да отговаря на всички изисквания на УЕФА и отборът да играе на него домакинските си мачове в евротурнирите. Ремонтът ще се финансира от програма на УЕФА, за която клубът е кандидатствал. Ако варненци бъдат одобрени, евроцентралата ще им отпусне 2 млн. евро. Останалата сума - малко над 700 000 евро, ще осигури клубът. Предвижда се на трибуните на "Тича" да има 12 000 седящи места и да се монтират електрическо осветление и електронно табло. Нова трибуна ще се вдигне на празното място зад вратата откъм булевард "Осми Приморски полк", а на сектора с агитката ще се поставят седалки до пистата, която на практика ще е отнета. Идеята е феновете да са съвсем близко до терена, както е в Англия.
Re: Стягат "Тича" за Европа
Добре ще стане ,ако си оправите стадиона ,стига сте ни идвали на гости в Бургас.
Но все пак си мисля ,че един нов стадион щеше да е по-добре.А и някъде бях чул ,че след 2012 година за да получи лиценз от УЕФА стадиона трябва да е покрит във всичките си сектори с козирка.

Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Пфф простотия..защо не правят новия стадион, Тича ще си остане малак стадион ако ще и на терена да сложат седалки.Просто там няма място,а и няма смисал да се пипа.
Откъде черпиш информация бе приятел?Проблема на ст.Тича е основно разположението на терена ,тоест трябва да е север-юг а той е изток-запад .
- Ticha
- Контакти:
И аз не вярвам на тази информация. Иначе статията е от "7 дни спорт".
- comandosa1
- Контакти:
Те хубаво стягат стадион за Европа, ама ще играят ли там?
Не съм против нов стадион във Варна, но да погледнем реално. Никой в момента не вади такива пари за каквото и да е. Второ. Трябва да разберем, че не сме нито Англия, нито Испания, нито Германия, че да ни трябват Големи стадиони. Така, че ако е вярно разбира се е много добро решение да се пооправи "Тича". И едно не мога да разбера. Говори се за нова трибуна от страната на 8-ми приморски. Не е ли по добре да се изгради трибуна от другата страна към залата.
[center]
[/center]

chelseabg написа:Пфф простотия..защо не правят новия стадион, Тича ще си остане малак стадион ако ще и на терена да сложат седалки.Просто там няма място,а и няма смисал да се пипа.
Новия го забрави. Някой умник не е предвидил подпочвените води или нещо такова. Там скоро няма да се строи. А защо пък да не се оправи Тича? Това, което го пише е интересно.
Fichango написа:chelseabg написа:Пфф простотия..защо не правят новия стадион, Тича ще си остане малак стадион ако ще и на терена да сложат седалки.Просто там няма място,а и няма смисал да се пипа.
Новия го забрави. Някой умник не е предвидил подпочвените води или нещо такова. Там скоро няма да се строи. А защо пък да не се оправи Тича? Това, което го пише е интересно.
Защо си мислиш, че няма да се строи. Оня ден минах от там и като гледам продължават да копаят. Не вярвам да търсят нещо. Така, че и това с водите май не е много точна информация.
[center]
[/center]

- Maurice Greene
- Контакти:
Много добре решение би било това, ако го направят да речем с капацитет 15000 човека, идеално ще пасне за нуждите на отбор като Черно Море. Все пак не сме отбор като Челси или Арсенал за да ни трябва стадион от 40000 човека. По добре 15000 хиляди и пълен до дупка, отколкото 35-40 хиляден стадион, а на него да има 16000 човека, а на другата част да се показват празни седалки. Например аз съм голям фена на стадиончето на Хетафе. Такова стадионче като Колизеум Алфонсо Перес би пасвало идеално на отбор с нуждите на Черно Море.
http://en.wikipedia.org/wiki/Coliseum_Alfonso_P%C3%A9rez
http://en.wikipedia.org/wiki/Coliseum_Alfonso_P%C3%A9rez