Велизар Попов пое Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
westmc
Контакти:

Re: Велизар Попов пое Черно море

Мнениеот westmc » 16 сеп 2009 22:11

Успех на Велизар.След толкова време прекарано в клуба заслужава този пост.Определено той е правилния избор на фона на Мъди,Марков или Тройчо,които първо че са слаби треньори и второ че не са запознати с играчите.Дано вече да започне налагане на юноши защото те са бъдещето на отбора,а не пенсии като Борносузов,Бай Миле или Лазаров.

Потребителски аватар
botzy
Контакти:

Мнениеот botzy » 17 сеп 2009 01:50

Добър - лош Велизар е новия треньор.Нека му дадем шанс на човека-дано да се справи.Не очаквах смяната точно в този момент, но нещата вървяха натам от известно време.Явно този сезон са го отписали,пък и стадион няма,няма и нова селекция за кога да се прави...така че това е положението.Аз лично съм доволен,щото си е момче от клуба и е наясно със ситуацията за разлика от "мекия"П.Марков,"Безработния Спец" Херо,"Мистър селекция"Тройчо,Арменеца Еду не го броя,а Гочето минава 60-те вече.Ясно е че пари за треньор от вън няма кой да даде.Футбола е проста игра,но не е за прости хора.Дори и да загубим някой друг мач-да не правим трагедии,поне ще се отсеят истинските черноморци от тези които са вечно с победителите.Още веднъж късмет на ноия треньор и чакам позитивен резултат в неделя с миньоро(имаме да си връщаме).
GO HARD OR GO HOME!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 17 сеп 2009 13:20

зеления написа:
MORSKI написа:Вярвайте ми това е наи-добрия вариант!!!
Велизар така ще ги стегне,че гък няма да смеят да кажат!!!

:o Шегуваш се, нали?

Не!!!Мисля го!!!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 17 сеп 2009 13:55

Желая само хубави неща на морето,независимо кой е треньор и кои са играчите.Подкрепям безусловно докато съм на Тича или по други стадиони.Но извън стадина имам право на критика.Сега не съм склонен да вярвам че ще постигнем нещо,поради факта че трудно би защитил авторитета си пред доказани играчи като Алекс,Г.Илиев,ДЮруков,А.Борносузов и М.Петков,който ще се стреми да му катурне стола за да стане старши треньор.Дано греша.Дано успее да се наложи и успее с потенциала който имаме да докара поне купата на Тича.Но дълбоко в себе си изпитвам сериозен страх,че това няма да се случи.А относно подкрепата-няма да получи такава от бахурите.В неделя очаквайте поредното ,,топло" посрещане на Тича!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 17 сеп 2009 14:05

То не е само да стягане на играчите, тактически не му знам колко е нивото, учил се е от Илиян Илиев, Ясен Петров и Никола Спасов, каквото е научил от тях ще го прилага същото, ще видим как ще се справи, кой знае може да има късмета на начинаещия

Върни се в “Черно море”