Да си ходи ли Никола Спасов?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Да си ходи ли Никола Спасов?

Мнениеот зеления » 31 авг 2009 14:40

И Cherno More и ludiq1913 сте прави. Ще видим обаче и през зимната пауза какъв лагер ще направим и колко контроли ще изиграем. До сега ( говоря за последните две години ) нямаме лагери.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 31 авг 2009 20:16

От както Кольо е начело, само последната зима нямахме подготовка в чужбина.
Зимата на 2007-2008г. бяхме на подготовка в Анталия поне две седмици.

Cherno More
Контакти:

Мнениеот Cherno More » 31 авг 2009 20:29

ludiq1913 написа:Трудно можеш да направиш нормална подготовка за 20 дена, още повече, че напрактика откакто се събра отбора през лятото имаше 2 седмици до първия мач в Лига Европа, но за всичко е виновен БФС, не може зимата 3 месец и половина пауза, а лятото по-малко от месец, бяхме единственото първенство, което имаше кръг две седмици след като всички други първенства вече бяха приключили сезона

ОК, съгласен съм с теб за лятото, а зимата каква подготовка направихме? Това в Албена и мача с Фарул бяха нищо в сравнение с останалите отбори. Нека погледнем Черноморец и Берое каква подготовка проведоха и колко контроли изиграха. И още нещо не маловажно според мен- имаме млади играчи, юноши на клуба коиито трябва да налагаме(лично мнение и не го налагам) а не да налагаме футболисти свършили с футбола- примери- безброй, последен- смяната на Борносузов с Бай Миле, а Дани Димов нека си загрява цяло полувреме. Та той според мен е много по- добър и от Наката и от Бай Миле взети заедно.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 14 сеп 2009 10:52

Колю,само с контролиране на играта не става,трябва и точни удари във вратата!Само с контролиране на играта победа навън няма да вземем!Ако,нещата в отбора са извън контрол,отстъпи мястото на друг,който ще обедини отбора :!:

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 14 сеп 2009 11:37

Айде почвайте да викате оставка така е най-лесно нали?Голяма помощ за отбора няма що,кажете има ли треньор които да не сте оплюли :?:
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 14 сеп 2009 12:22

more написа:Айде почвайте да викате оставка така е най-лесно нали?Голяма помощ за отбора няма що,кажете има ли треньор които да не сте оплюли :?:

Не е въпросът да се вика "оставка", но когато в един отбор играта не върви треньорът е този, който "опира пешкира". Така е в нормалния свят, така е редно да бъде и у нас. Мъри, който аз лично не харесвам, даде нагледен пример какво се прави при подобни ситуации. А иначе такава е треньорската професия ако не си разбрал - разстоянието от "осанна" до "разпни" го е една крачка. Не знам какво толкова те вълнува Кольо Спасов? Черно море преди него е имал десетки треньори и повярвай ми Кольо няма да бъде последния. Истината е една - играта на отбора в момента не върви, има някакви дразги вътре. Това е факт. Каква е причината не знам, но знам, че трябват спешни мерки! Спешни! До сега играхме с леки съперници и се дънихме. А не забравяй, че тепърва предстоят срещи със софийските отбори и Литекс. Какво ще правим тогава? Какво искаш от бронзови медалисти да стигнем до зоната на изпадащите ли?!! Аз това не го искам! Аз искам силен и побеждаващ Черно море!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 14 сеп 2009 12:38

зеления написа:
more написа:Айде почвайте да викате оставка така е най-лесно нали?Голяма помощ за отбора няма що,кажете има ли треньор които да не сте оплюли :?:

Не е въпросът да се вика "оставка", но когато в един отбор играта не върви треньорът е този, който "опира пешкира". Така е в нормалния свят, така е редно да бъде и у нас. Мъри, който аз лично не харесвам, даде нагледен пример какво се прави при подобни ситуации. А иначе такава е треньорската професия ако не си разбрал - разстоянието от "осанна" до "разпни" го е една крачка. Не знам какво толкова те вълнува Кольо Спасов? Черно море преди него е имал десетки треньори и повярвай ми Кольо няма да бъде последния. Истината е една - играта на отбора в момента не върви, има някакви дразги вътре. Това е факт. Каква е причината не знам, но знам, че трябват спешни мерки! Спешни! До сега играхме с леки съперници и се дънихме. А не забравяй, че тепърва предстоят срещи със софийските отбори и Литекс. Какво ще правим тогава? Какво искаш от бронзови медалисти да стигнем до зоната на изпадащите ли?!! Аз това не го искам! Аз искам силен и побеждаващ Черно море!

Ти откъде разбра ще завършим при зоната на изпадащите,ако стане факт в края тогава може и да има основание за искане за оставки,а са минали едва 4-и кръга и вече почнахте Кольо вън.Кой предлагаш за треньор?И пак питам има ли треньор който да не е бил освиркан на Тича?
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 14 сеп 2009 12:59

"more: Ти откъде разбра ще завършим при зоната на изпадащите,ако стане факт в края тогава може и да има основание за искане за оставки,а са минали едва 4-и кръга и вече почнахте Кольо вън.Кой предлагаш за треньор?И пак питам има ли треньор който да не е бил освиркан на Тича?"

1. "Ти откъде разбра ще завършим при зоната на изпадащите" - нали си учил граматика? Това се казва "хипербола". Разбира се, че не смятам, че ще завършим в зоната на изпадащите, но ще бъдем доста назад в класирането спрямо миналата година.
2. ..."ако стане факт в края тогава може и да има основание за искане за оставки" - явно си много добър човек щом даваш на треньор, на когото отбора не се представя добре, толкова много време. Само не забравяй, че това означава провален сезон . Кой ще носи тогава отговорността пред хилядите фенове на Черно море. Не ти, нали?
3. "Кой предлагаш за треньор?" - не е моя работа да предлагам аз треньор. На едни се харесва един, на други друг, но парите ги дава собственика. Така, че той, собственика трябва да каже кой ще бъде треньор.
4."И пак питам има ли треньор който да не е бил освиркан на Тича?" - Не съм чувал за подобно чудо никъде по света в това число и на Тича. Ако има някъде по широкия свят треньор, който да се похвали, че не е бил освиркван, то трябва да се впише в книгата за рекордите на Гинес и незабавно да се пристъпи към изграждане на паметник в негова чест. ;)

Върни се в “Черно море”