Играхме в тяхната половина, но пред гола сме импотентни. И двата наши гола дойдоха от разбъркване в наказателното поле на Миньоро.
Капитанов порита първото полувреме, но единственото с което може да бъде заполмнен е нежеланието да бяга и мъката да се пребори с някой на фланга. Наско Илиев игра 10 мин., в които явно не искаше да се изпоти.
Дончо се мъчи колкото може и само благодарение на слабата игра на Миньор успя да вкара и да асистира за втория гол.
Както винаги Жоро Илиев беше номер 1 в своя мач Но.300 ! Пасовете му бяха уникални. Един е Жоро Илиев !
Камазола и Бергонси бяха другите, от които идваха идеи в нападение. Проблема е като стигнем до тяхното наказателно поле. Там сме безпомощни. Не могат да се намерят празни пространства и започва едно суетене.
Черно море - Миньор Перник 28.11.2012 г. 14:30
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море - Миньор Перник 28.11.2012 г. 14:30
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Моите впечатления - изключително слабо първо полувреме, освен едно положение на Миро след грешка на вратаря им, друго интересно не си спомням; неприятно съм изненадан от Капитанов - най-слабия на терена, закономерно беше сменен. Божилов този път доста се стара и се бори, но и на него и на целия отбор извеждащите пасове и идеите пред тяхното наказателно поле не им се получават. Може би тактическото разместване - Миро отиде на десния фланг второто полувреме, оттам стана пробива при първия гол, имаше и други - беше удачен ход и обърка противника. Бергонси вкара с първото си докосване до топката, не знам защо не го пуснаха по-рано.
Абе като цяло второто полувреме имаше някакви наченки на игра от наша страна, но може още много да се желае. Камазола получи някаква контузия, надявам се да не е сериозна - отначало стисна зъби и продължи, но в крайна сметка беше сменен.
Абе като цяло второто полувреме имаше някакви наченки на игра от наша страна, но може още много да се желае. Камазола получи някаква контузия, надявам се да не е сериозна - отначало стисна зъби и продължи, но в крайна сметка беше сменен.
-
- Контакти:
Аз лично не успях да видя нищо футболно в нашия отбор.Съжалявам,но липсата на идеи,на пасове,игра,технически умения-всичко това заедно аз наричам антифутбол.Дори и след такива измъчени победи няма как да бъдем доволни.Зафето пак говори за добри игри,но аз питам - къде е тази добра игра?Къде я видя?Тотална безидейност,абсолютна немощ в нападение,Миро Манолов е в най-слабата си форма пред гола....а Капитанов го казах в една друга тема,колеблив с тенденция към регрес във всяко отношение.В момента мястото на Капитанов е до Зафиров на пейката.Не съм доволен.Не ме интересуват 3-те точки ако моя отбор ще играе такъв селски футбол,антифутбол.Това е истински срам.Ние можем да бием само отбори,които са в някаква тотална криза - като Етър,Миньор и Локо Сф,виждаме,че те са брашняните чували на елита и имахме уникален късмет с друг слабак - Берое.Това ни е за цялата есен,като дори и победите бяха взети на кантар и с кюскане и боцове.Не знам как я мислят "отгоре",но всички го виждаме - този отбор е на ниво Б група,по-слаби не сме били от завръщането ни в А група през 2000/2001....после 11 години бяхме много по-добре на терена от днешната селения,като се сещам,че дори в дебютния сезон имахме 1-2 много хубави мача като онова 3:2 над Литекс...сега посмъртно не можем да бием отбор от топ 8,дори у дома,най-много измъчен Х,направо срам.А навън?Направо ни пребиват от бой където и да е,дори на отбор от В група не можахме да вземем победа...Не е само проблема пред гола,тука проблема е много много голям,кардинален както се казва.Не го ли решим този проблем ние просто ще изпаднем и нито юбиляра Жоро ще ни отърве,нито нещо друго.Дори този сезон да отървем кожата виждаме жестокия регрес,догодина при 14 отбора и отново 4 изпадащи къде ще сме?Г-ДА РЪКОВОДИТЕЛИ,СЪБУДЕТЕ СЕ ДНЕС,А НЕ ДА СЕ РАЗБУДИТЕ КОГАТО ВЕЧЕ СМЕ ИЗПАДНАЛИ!Пътя е един - селекция и пак селекция,не може в отбора на има неколцина класни играчи и един бюлюк тюфлеци и некъдърници.Още днес - солидна оферта към Камбуров,а утре - бекове и крила.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Уау, щом ти си такъв песимист
.. значи нещата не са добре

Днес мача беше на ниво -Б- група .От по-долната част на -Б- група.
-
- Контакти:
Принципно съм винаги оптимист,но всички виждаме за какво става въпрос....
-разрушен стадион,терен-картофена нива
-посредствени футболисти нямащи нищо общо с отборите от преди 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 сезона.Това е най-слабия Черно Море на едно ниво с този влязъл в А група преди 12 години
-незаинтересувани собственици
-некомпетентно ръководство
-треньор-аматьор,чийто предишен отбор е бил детска формация
-оредяла до немай и къде публика,поне 5 пъти по-малко от тази преди няколко сезона
И към всичко това прибавям най-грозното - абсолютното НЕЖЕЛАНИЕ на играчите да се раздадат.И преди съм виждал посредствени играчи,но раздаващи се до край и в следствие на това ставаше нещо...Спомнете си един Какашвили,някакъв пълен палячо как при едно 0:0 с Левски си подложи главата на волето на Чиликов,за да спре чист гол.Дърводелец,но играеше със сърце.Къде са сърцата на мишоците днес?Виждаме 3-4 раздаващи си и до тях някакви пълни апатици,някакви отвратителни тюфлеци нямащи желание дори да тичат по терена!Такива ти идва не да ги подкрепяш,а да ги псуваш нон-стоп!Дори юношите ни,които влизат в игра като махнем Китанов разбира се са едни от най-мързеливите и ти идва не да им ръкопляскаш,а да слезеш долу и след задължителните псувни и да ги зариташ най-много от всички-Капитанов,Наско,едва се тътрят по терена без хъс,като някакви пенсионери,всеки мач са най-слабите....Изобщо се чудя на всичко това.За мене просто не е нормално такова поведение.Те или бойкотират нещо и някой,което не ми се вярва,в крайна сметка си вземат парите редовно....или сме събрали най-големите боклуци в течение на няколкото години от заминаването на Кривия,Юрука,Борносузов,Дяков,Пиргов,Периш,Каруча....заминаваха си класни играчи,идваха МИЖЕТУРКИ и БОКЛУЦИ.Срамно е,но дори играчите-пейки от онези години като Бачев и Мишо Лазаров днес биха били тотални титуляри и лидери на отбора като гледаме Сашо бекчето и Мечката на двата бека,онези дървари от ерата на Кривия щяха да са звезди днес,за какво изобщо говорим?Този отбор е на ниво Б група и това и слепите го видяха и най-големите оптимисти бяха отрезвени!Жалкото е,че няма някаква катастрофа,някаква катастрофална загуба,която да подтикне към някаква голяма промяна!Нещо като 4-ката в Каварна или Монтана,все ми се измъкват с по 2-3 гола по терлици,вместо да ги насекат някъде с 5-6:0,за да се махне Зафиров,да се изгонят и играчи....Няма,просто няма.В Подуене и да ни разнищят не знам дали ще последва промяна,просто на никой вече не му пука,преди поне хващаха играчите и им биеха шамари след резилите,днес-дори ги насърчават за нови.Преди плашеха съдиите,днес всеки съдия се гаври с нас,редовно ни режат всеки мач,но знаем,че не те са причините за загубата....Не знам,просто не знам.Смятах,че ако изпаднем ще е също вариант за промяна....но няма как!В тази пародийна А група дори и да изпаднеш не можеш,даже и да искаш.Смях.Този наш отбор не заслужава да играе в А група,но дори и да изпадне няма да може...Мъката ще продължи още дълго
-разрушен стадион,терен-картофена нива
-посредствени футболисти нямащи нищо общо с отборите от преди 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 сезона.Това е най-слабия Черно Море на едно ниво с този влязъл в А група преди 12 години
-незаинтересувани собственици
-некомпетентно ръководство
-треньор-аматьор,чийто предишен отбор е бил детска формация
-оредяла до немай и къде публика,поне 5 пъти по-малко от тази преди няколко сезона
И към всичко това прибавям най-грозното - абсолютното НЕЖЕЛАНИЕ на играчите да се раздадат.И преди съм виждал посредствени играчи,но раздаващи се до край и в следствие на това ставаше нещо...Спомнете си един Какашвили,някакъв пълен палячо как при едно 0:0 с Левски си подложи главата на волето на Чиликов,за да спре чист гол.Дърводелец,но играеше със сърце.Къде са сърцата на мишоците днес?Виждаме 3-4 раздаващи си и до тях някакви пълни апатици,някакви отвратителни тюфлеци нямащи желание дори да тичат по терена!Такива ти идва не да ги подкрепяш,а да ги псуваш нон-стоп!Дори юношите ни,които влизат в игра като махнем Китанов разбира се са едни от най-мързеливите и ти идва не да им ръкопляскаш,а да слезеш долу и след задължителните псувни и да ги зариташ най-много от всички-Капитанов,Наско,едва се тътрят по терена без хъс,като някакви пенсионери,всеки мач са най-слабите....Изобщо се чудя на всичко това.За мене просто не е нормално такова поведение.Те или бойкотират нещо и някой,което не ми се вярва,в крайна сметка си вземат парите редовно....или сме събрали най-големите боклуци в течение на няколкото години от заминаването на Кривия,Юрука,Борносузов,Дяков,Пиргов,Периш,Каруча....заминаваха си класни играчи,идваха МИЖЕТУРКИ и БОКЛУЦИ.Срамно е,но дори играчите-пейки от онези години като Бачев и Мишо Лазаров днес биха били тотални титуляри и лидери на отбора като гледаме Сашо бекчето и Мечката на двата бека,онези дървари от ерата на Кривия щяха да са звезди днес,за какво изобщо говорим?Този отбор е на ниво Б група и това и слепите го видяха и най-големите оптимисти бяха отрезвени!Жалкото е,че няма някаква катастрофа,някаква катастрофална загуба,която да подтикне към някаква голяма промяна!Нещо като 4-ката в Каварна или Монтана,все ми се измъкват с по 2-3 гола по терлици,вместо да ги насекат някъде с 5-6:0,за да се махне Зафиров,да се изгонят и играчи....Няма,просто няма.В Подуене и да ни разнищят не знам дали ще последва промяна,просто на никой вече не му пука,преди поне хващаха играчите и им биеха шамари след резилите,днес-дори ги насърчават за нови.Преди плашеха съдиите,днес всеки съдия се гаври с нас,редовно ни режат всеки мач,но знаем,че не те са причините за загубата....Не знам,просто не знам.Смятах,че ако изпаднем ще е също вариант за промяна....но няма как!В тази пародийна А група дори и да изпаднеш не можеш,даже и да искаш.Смях.Този наш отбор не заслужава да играе в А група,но дори и да изпадне няма да може...Мъката ще продължи още дълго
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Ура! Върнахме си десетото място
Слаб мач, особено първото полувреме. След гола се пораздвижихме и имаше няколко хубави атаки, но като цяло бяхме зле. Съгласен съм със Стрелеца, че на Капитанов мястото му е на пейката. Проблемът е, че не е само той...

Слаб мач, особено първото полувреме. След гола се пораздвижихме и имаше няколко хубави атаки, но като цяло бяхме зле. Съгласен съм със Стрелеца, че на Капитанов мястото му е на пейката. Проблемът е, че не е само той...