Черно море - Миньор Перник 28.11.2012 г. 14:30

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Re: Черно море - Миньор Перник 28.11.2012 г. 14:30

Мнениеот Кролик » 28 ное 2012 17:33

Играхме в тяхната половина, но пред гола сме импотентни. И двата наши гола дойдоха от разбъркване в наказателното поле на Миньоро.

Капитанов порита първото полувреме, но единственото с което може да бъде заполмнен е нежеланието да бяга и мъката да се пребори с някой на фланга. Наско Илиев игра 10 мин., в които явно не искаше да се изпоти.
Дончо се мъчи колкото може и само благодарение на слабата игра на Миньор успя да вкара и да асистира за втория гол.

Както винаги Жоро Илиев беше номер 1 в своя мач Но.300 ! Пасовете му бяха уникални. Един е Жоро Илиев !

Камазола и Бергонси бяха другите, от които идваха идеи в нападение. Проблема е като стигнем до тяхното наказателно поле. Там сме безпомощни. Не могат да се намерят празни пространства и започва едно суетене.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 28 ное 2012 20:05

Моите впечатления - изключително слабо първо полувреме, освен едно положение на Миро след грешка на вратаря им, друго интересно не си спомням; неприятно съм изненадан от Капитанов - най-слабия на терена, закономерно беше сменен. Божилов този път доста се стара и се бори, но и на него и на целия отбор извеждащите пасове и идеите пред тяхното наказателно поле не им се получават. Може би тактическото разместване - Миро отиде на десния фланг второто полувреме, оттам стана пробива при първия гол, имаше и други - беше удачен ход и обърка противника. Бергонси вкара с първото си докосване до топката, не знам защо не го пуснаха по-рано.
Абе като цяло второто полувреме имаше някакви наченки на игра от наша страна, но може още много да се желае. Камазола получи някаква контузия, надявам се да не е сериозна - отначало стисна зъби и продължи, но в крайна сметка беше сменен.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 28 ное 2012 20:46

Аз лично не успях да видя нищо футболно в нашия отбор.Съжалявам,но липсата на идеи,на пасове,игра,технически умения-всичко това заедно аз наричам антифутбол.Дори и след такива измъчени победи няма как да бъдем доволни.Зафето пак говори за добри игри,но аз питам - къде е тази добра игра?Къде я видя?Тотална безидейност,абсолютна немощ в нападение,Миро Манолов е в най-слабата си форма пред гола....а Капитанов го казах в една друга тема,колеблив с тенденция към регрес във всяко отношение.В момента мястото на Капитанов е до Зафиров на пейката.Не съм доволен.Не ме интересуват 3-те точки ако моя отбор ще играе такъв селски футбол,антифутбол.Това е истински срам.Ние можем да бием само отбори,които са в някаква тотална криза - като Етър,Миньор и Локо Сф,виждаме,че те са брашняните чували на елита и имахме уникален късмет с друг слабак - Берое.Това ни е за цялата есен,като дори и победите бяха взети на кантар и с кюскане и боцове.Не знам как я мислят "отгоре",но всички го виждаме - този отбор е на ниво Б група,по-слаби не сме били от завръщането ни в А група през 2000/2001....после 11 години бяхме много по-добре на терена от днешната селения,като се сещам,че дори в дебютния сезон имахме 1-2 много хубави мача като онова 3:2 над Литекс...сега посмъртно не можем да бием отбор от топ 8,дори у дома,най-много измъчен Х,направо срам.А навън?Направо ни пребиват от бой където и да е,дори на отбор от В група не можахме да вземем победа...Не е само проблема пред гола,тука проблема е много много голям,кардинален както се казва.Не го ли решим този проблем ние просто ще изпаднем и нито юбиляра Жоро ще ни отърве,нито нещо друго.Дори този сезон да отървем кожата виждаме жестокия регрес,догодина при 14 отбора и отново 4 изпадащи къде ще сме?Г-ДА РЪКОВОДИТЕЛИ,СЪБУДЕТЕ СЕ ДНЕС,А НЕ ДА СЕ РАЗБУДИТЕ КОГАТО ВЕЧЕ СМЕ ИЗПАДНАЛИ!Пътя е един - селекция и пак селекция,не може в отбора на има неколцина класни играчи и един бюлюк тюфлеци и некъдърници.Още днес - солидна оферта към Камбуров,а утре - бекове и крила.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 28 ное 2012 21:02

Уау, щом ти си такъв песимист :mrgreen: .. значи нещата не са добре

BOSS
Контакти:

Мнениеот BOSS » 28 ное 2012 23:02

Днес мача беше на ниво -Б- група .От по-долната част на -Б- група.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 29 ное 2012 01:24

Принципно съм винаги оптимист,но всички виждаме за какво става въпрос....
-разрушен стадион,терен-картофена нива
-посредствени футболисти нямащи нищо общо с отборите от преди 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 сезона.Това е най-слабия Черно Море на едно ниво с този влязъл в А група преди 12 години
-незаинтересувани собственици
-некомпетентно ръководство
-треньор-аматьор,чийто предишен отбор е бил детска формация
-оредяла до немай и къде публика,поне 5 пъти по-малко от тази преди няколко сезона

И към всичко това прибавям най-грозното - абсолютното НЕЖЕЛАНИЕ на играчите да се раздадат.И преди съм виждал посредствени играчи,но раздаващи се до край и в следствие на това ставаше нещо...Спомнете си един Какашвили,някакъв пълен палячо как при едно 0:0 с Левски си подложи главата на волето на Чиликов,за да спре чист гол.Дърводелец,но играеше със сърце.Къде са сърцата на мишоците днес?Виждаме 3-4 раздаващи си и до тях някакви пълни апатици,някакви отвратителни тюфлеци нямащи желание дори да тичат по терена!Такива ти идва не да ги подкрепяш,а да ги псуваш нон-стоп!Дори юношите ни,които влизат в игра като махнем Китанов разбира се са едни от най-мързеливите и ти идва не да им ръкопляскаш,а да слезеш долу и след задължителните псувни и да ги зариташ най-много от всички-Капитанов,Наско,едва се тътрят по терена без хъс,като някакви пенсионери,всеки мач са най-слабите....Изобщо се чудя на всичко това.За мене просто не е нормално такова поведение.Те или бойкотират нещо и някой,което не ми се вярва,в крайна сметка си вземат парите редовно....или сме събрали най-големите боклуци в течение на няколкото години от заминаването на Кривия,Юрука,Борносузов,Дяков,Пиргов,Периш,Каруча....заминаваха си класни играчи,идваха МИЖЕТУРКИ и БОКЛУЦИ.Срамно е,но дори играчите-пейки от онези години като Бачев и Мишо Лазаров днес биха били тотални титуляри и лидери на отбора като гледаме Сашо бекчето и Мечката на двата бека,онези дървари от ерата на Кривия щяха да са звезди днес,за какво изобщо говорим?Този отбор е на ниво Б група и това и слепите го видяха и най-големите оптимисти бяха отрезвени!Жалкото е,че няма някаква катастрофа,някаква катастрофална загуба,която да подтикне към някаква голяма промяна!Нещо като 4-ката в Каварна или Монтана,все ми се измъкват с по 2-3 гола по терлици,вместо да ги насекат някъде с 5-6:0,за да се махне Зафиров,да се изгонят и играчи....Няма,просто няма.В Подуене и да ни разнищят не знам дали ще последва промяна,просто на никой вече не му пука,преди поне хващаха играчите и им биеха шамари след резилите,днес-дори ги насърчават за нови.Преди плашеха съдиите,днес всеки съдия се гаври с нас,редовно ни режат всеки мач,но знаем,че не те са причините за загубата....Не знам,просто не знам.Смятах,че ако изпаднем ще е също вариант за промяна....но няма как!В тази пародийна А група дори и да изпаднеш не можеш,даже и да искаш.Смях.Този наш отбор не заслужава да играе в А група,но дори и да изпадне няма да може...Мъката ще продължи още дълго
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 29 ное 2012 10:29

Ура! Върнахме си десетото място :mrgreen:

Слаб мач, особено първото полувреме. След гола се пораздвижихме и имаше няколко хубави атаки, но като цяло бяхме зле. Съгласен съм със Стрелеца, че на Капитанов мястото му е на пейката. Проблемът е, че не е само той...

Върни се в “Черно море”