Аз пък викам по-добре да се протестира за феърплей в първенството вместо да се хабят нерви за нещо, за което едва ли някой от нас му обръща внимание освен ако не види подобна тема във форума.
Хубаво, от утре примерно спират новините на турски в ефира на БНТ и това с какво ще премени статуквото, с какво ще помогне развитието на спорта у нас.
Фенове на Черно море протестират срещу новините на турски
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- giallorosso boy
- Контакти:
Re: Фенове на Черно море протестират срещу новините на турски
PFC Litex написа:Аз пък викам по-добре да се протестира за феърплей в първенството вместо да се хабят нерви за нещо, за което едва ли някой от нас му обръща внимание освен ако не види подобна тема във форума.
Хубаво, от утре примерно спират новините на турски в ефира на БНТ и това с какво ще премени статуквото, с какво ще помогне развитието на спорта у нас.
+1
То щот футбола ни е наред,че вече феновете почнаха да се месят.Не им е мястото на новините по БНТ,но други са хората,които трябва да протестират.
FCH внимавай какво говориш за Спартак

Разсъждаваш доста глупаво.
Защо трябва да се примиряваш с нещо, което не харесваш, което е изначално неправилно и което дразни?
Срещу какво трябва да се протестира според теб? За феърплей в първенството? Доста абстрактно - за това си има полиция, съдебна система и т.н. Те трябва да се справят с това.
Защо трябва да се примиряваш с нещо, което не харесваш, което е изначално неправилно и което дразни?
Срещу какво трябва да се протестира според теб? За феърплей в първенството? Доста абстрактно - за това си има полиция, съдебна система и т.н. Те трябва да се справят с това.
Аз телевизия пускам само за някой мач, иначе постоянно дават нещо турско, я новини, я сериали...ТУрцИИИ...
BluE iS The ColouR...
giallorosso boy написа:То щот футбола ни е наред,че вече феновете почнаха да се месят.Не им е мястото на новините по БНТ,но други са хората,които трябва да протестират.
FCH внимавай какво говориш за Спартак,това няма нищо обща с темата
Чакай малко аз като гледам футбол и съм фен на футболен отбор нямам право да имам мнение по различни обществени въпроси ли?

- modor
- Контакти:
levskarinvt написа:ЕВАЛААз направо откачам като ги чуя тез резаци да ми приказват по БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛНА телевизия
ЕВАЛА-Е турска дума.
Иначе браво за протеста.
А колкото до новините на турски език
- щом турчина живее в България,
значи трябва да учи Български език.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- БялоЗеленоЧервено
- Контакти:
тези новини са поредния срам който берем заради турците от дълги години , така че е крайно време да се направи нещо по въпроса и да се премахнат от националната телевизия!
Време е да се премахнат тия новини,Който не разбира бг да си ходи в Анадола,неможе заради някъкво си малцинство да им слушам циганиите...
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Вместо да пишете тука, пуснете по две изречения на news@bnt.bg , mtzvetanska@bnt.bg