Черно море - Струмска слава (Радомир)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
romano13
Контакти:

Re: Черно море - Струмска слава (Радомир)

Мнениеот romano13 » 31 окт 2012 20:45

Незнам каква е разликата в бутоните, но днес имаше доста комични падания, някои в доста неподходящи моменти :) . Мача беше селски, със слаб съдия. Чета статиите за мача и се чудя дали аз обърках стадиона. Първото полувреме беше много слабо, второто малко по- добре. Домакините играха мъжки ама второто полувреме минаха центъра 5 пъти, но пък имаха една хубава атака и една им спряха заради несъществуваща засада. От нашите най- слабо играха резервите начело с Капитанов. Не ги разбирам - имат шанс да си покажат качествата пред нов треньор срещу слаб отбор, а те се правят на велики пред аматьори :?: . Само Миро и Божилов играха с по голямо раздавне макар и те да бяха под нивото си.
В общи линии Зафето е прав за това че като има такъв безмислен мач с реванш футболистите го играят колкото да отбият номера

GreenLady
Контакти:

Мнениеот GreenLady » 01 ное 2012 16:06

На Тича ще ги бием сигурно,но да не вкараш на този отбор не говори много добре...... :(
[wrapimg=]http://www.varna-sport.com/pics/1226688166.jpg[/wrapimg]

sluchaen
Контакти:

Мнениеот sluchaen » 01 ное 2012 16:18

бях на мача и мога да кажа, че срещу такъв противник - толкова. сигурен съм, че на Тича ще ги победим. просто на техния терен и играчите, и публиката са по-надъхани и си вярваха, че могат да постигнат нещо. имаше няколко пъти, в които хвърляха бутилки по терена, искаха груба игра и фаулове, но доколкото познавам отбора на Струмска слава, те са си такива. не е лъжа, че и нашите ги подцениха, но поне се опазиха без контузии. Росен беше перфектен, особено второто. Пламен Колев се представи много добре, хареса ми (доколкото може да се правят изводи срещу отбор от В група). напред много не ми харесаха. доста ме разочарова Стамен Ангелов, не мисля, че има място в отбора. надявам се да се вдигнат вече момчетата и да покажат играта от миналата година. смятам, че трябва да оставим Зафето да работи.

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 02 ное 2012 08:25

Като цяло се получи скучен мач , ние имахме 2 добри положения и те имаха 2 добри положения , да не забравяме, че бяхме с резервите и не подходихме сериозно към мача , което и това си оказва влияние! Нелош турнирен резултат , при положение , че има реванш на Тича надявам се да ги победим!

Потребителски аватар
ebvkoko10
Контакти:

Мнениеот ebvkoko10 » 02 ное 2012 09:31

Аз пък не съм доволен. :(

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 05 ное 2012 10:29

Мисля си, че срещу Локо Зафето научка състава и в Радомир трябваше да играе с него поне 1-то полувреме. Да свикнат момчетата един с друг, да вкарат малко голове и да си вдигнат самочуствието. След почивката можеше да изкара 3-ма титуляри да пусне малките да играят. Срещу Литекс вече тези момчета (от 11-рката срещу Локо) щяха да се чустват по-добре един с друг. Мисля си, че това е по-удачния вариант, от колкото да пренареждаме играчите всеки мач и да се чудят кой къде се намира. Като гледам разгрома в Ловеч, явно до някъде съм бил прав - 3 мача, 3 различни отбора. До колкото виждам дори и Ман Ютд, не поддържат 1 ниво когато излизат с 3 различни единайсеторки в 3 последователни мача. Тогава ние за къде сме ?
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 23 ное 2012 15:51

Черно море без Ангелов, Божилов и Камазола срещу Струмска слава
Стамен Ангелов, Георги Божилов и Самуел Камазола със сигурност няма да вземат участие за Черно море в утрешната среща реванш от турнира за купата на България по футбол срещу Струмска слава.
Поне още двама титуляри вероятно няма да играят и ще им бъде дадена почивка, независимо дали ще попаднат в групата, съобщиха от клуба.
Треньорът на Черно море Адалберт Зафиров не очаква никакво подценяване от страна на отбора, заявиха от пресслужбата.
"Моряците" ще гонят задължителна победа с хубава игра, за да зарадва феновете.
© Gong.bg

Задължителна победа и хубава игра според мен не трябва да са в едно и също изречение, ако играем без титулярите.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 23 ное 2012 19:08

Честно казано...изобщо не ми дреме,ако щат и да отпаднат.Те вече орезилиха юбилея,Купата посмъртно няма да я спечелят,тъй,че кво ми пука дали ще отпаднат сега или примерно от Ботев Пд или Берое после,че да се ядосвам още повече?С тези мишоци нищо не можем да постигнем.И още нещо,виждаме резултатите от другите мачове....НЯМА ПО-БЕЗИНТЕРЕСНО И МЕКО КАЗАНО МАЛОУМНО ИЗДАНИЕ НА ТУРНИРА!!!ЕБАСИ ТЪПИЯ СКУЧЕН ТУРНИР!!!БФС ГО ОКЕПАЗИ НАПЪЛНО!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 23 ное 2012 20:12

Ако го дават по ТВ-то ще впрегна цялата си воля да си остана у дома, ама надали ще успея. Искам да кажа, че дори и да го дават по ТВ-то май пак ще съм на стадиона. :lol: Няма как да устискам да си стоя в къщи когато любимият ми отбор играе на "Тича".
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 24 ное 2012 11:44

зеления написа:Ако го дават по ТВ-то ще впрегна цялата си воля да си остана у дома, ама надали ще успея. Искам да кажа, че дори и да го дават по ТВ-то май пак ще съм на стадиона. :lol: Няма как да устискам да си стоя в къщи когато любимият ми отбор играе на "Тича".

Хич не ми се стои пред ТВ, дори и да го дават. Мисля да постодувам малко и да видя как ще се "справят" резервите. Дано пусне юноши, а не нашите пловдивски любимци

Върни се в “Черно море”