Черно море - Берое 05.10 16.00ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Re: Черно море - Берое 05.10 16.00ч.

Мнениеот Кролик » 03 окт 2012 09:29

Първа победа на Тича, хубаво време и тотално за.баване на служебните ми задължения в петъчния следобед !!!

Уважаеми Колеги, на 05.10 след 15.30 ч. офиса ми се мести на стадион ТИЧА. МОЛЯ НЕ МЕ БЕЗПОКОЙТЕ :mrgreen:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Andy1
Контакти:

Мнениеот Andy1 » 03 окт 2012 17:17

http://www.vbox7.com/play:84c4aefa99
ПОДКРЕПА,ПОДКРЕПА И ПАК ПОДКРЕПА!!!
ВИНАГИ И САМО ЧЕРНО МОРЕ!!!
О-О-О ПИЯ И ПЕЯ,О-О-О ЗА ТЕБ ЖИВЕЯ...ЗА ВАС МОРЯЦИ ЖИВЕЕМ,ОЩЕ ОТ МАЛКИ ДЕЦА,ЗА ВАС ЩЕ ПИЕМ И ПЕЕМ,И ТАКА ЧАК ДО СМЪРТА!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 03 окт 2012 20:39

От видяното с Черноморец няма как да сме оптимисти.Имаме прекалено много слаби футболисти,както и такива вън от всякаква спортна форма.Проблема в нападението например е уникално голям.Миро е наказан,виждаме колко е "добър" Паломино,да не говорим за Божилов.Не можем да изнесем топката,контузиите на Камазола и бащинския му отпуск са го извадили от какъвто и да е ритъм,а той и Жоро са сърцето на отбора.Играят ли те-играе отборът,а в момента нито единия не блести,като особено зле е Камазола.За капак ни дойде контузията на Еденилсон,който играеше наистина много.Май прибързано беше посочена вратата на Марлон Фернандес,който май както и да играе си е класа-две над състоянията в които са Божилов и Паломино.В защита по бековете сме тотален ужас и контузията на Детелин ни довърши.Общо взето във всяка линия сме зле с изключение на вратарската,но 17 годишния Китанов далеч не е играчът с опит,който да вдъхва увереност и спокойствие,след като самият той е подлаган на обстрел всеки един мач и два-три пъти му напълниха кошницата и тук,и извън Варна.Берое не знам как би Ботев Пд,но ги би,а да бият там определено се изискват немалко усилия.Вярно,че ги разбиха в София с 6 гола,но не чувствам,че ще ги бием.За какъв нож говорим и за какъв кокал?На нас целта ни беше само една - Лига Европа,медал в чест на юбилея!Не спечелят ли медал да уважат годишнината - хич не ми дреме къде ще завършат,ако щат и да изпадат все ми е тая.Половината са големи некъдърници и трябва да си ходят и без това,тука им е като пансион-заплатка редовно мляс мляс,май само с изпадане можем да се отървем от заплатаджиите....
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 04 окт 2012 09:51

ShooterMan написа:От видяното с Черноморец няма как да сме оптимисти.Имаме прекалено много слаби футболисти,както и такива вън от всякаква спортна форма.Проблема в нападението например е уникално голям.Миро е наказан,виждаме колко е "добър" Паломино,да не говорим за Божилов.Не можем да изнесем топката,контузиите на Камазола и бащинския му отпуск са го извадили от какъвто и да е ритъм,а той и Жоро са сърцето на отбора.Играят ли те-играе отборът,а в момента нито единия не блести,като особено зле е Камазола.За капак ни дойде контузията на Еденилсон,който играеше наистина много.Май прибързано беше посочена вратата на Марлон Фернандес,който май както и да играе си е класа-две над състоянията в които са Божилов и Паломино.В защита по бековете сме тотален ужас и контузията на Детелин ни довърши.Общо взето във всяка линия сме зле с изключение на вратарската,но 17 годишния Китанов далеч не е играчът с опит,който да вдъхва увереност и спокойствие,след като самият той е подлаган на обстрел всеки един мач и два-три пъти му напълниха кошницата и тук,и извън Варна.Берое не знам как би Ботев Пд,но ги би,а да бият там определено се изискват немалко усилия.Вярно,че ги разбиха в София с 6 гола,но не чувствам,че ще ги бием.За какъв нож говорим и за какъв кокал?На нас целта ни беше само една - Лига Европа,медал в чест на юбилея!Не спечелят ли медал да уважат годишнината - хич не ми дреме къде ще завършат,ако щат и да изпадат все ми е тая.Половината са големи некъдърници и трябва да си ходят и без това,тука им е като пансион-заплатка редовно мляс мляс,май само с изпадане можем да се отървем от заплатаджиите....

напълно съгласен ето това е резултата от селекцията и подготовката на пловдивския физкултурник, който довчера защитаваше
ex Popeye

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 04 окт 2012 12:21

До зимната пауза някак си трябва да натрупаме към 22-23 точки .Не знам как ще се получи ,но трябва да го направим .След това Зафиров да си прави селекцията и да си поема отговорността при провал .Ясно е ,че Майна Маус ни остави едно наследство от супер '' звезди '' като Х.Попов ,Симеонов ,М.Дечев и т.н ,но това е наличното към момента и с това ще се играе .На зима трябват 2 креативни халфа и 2 крила .Но класни ! Мисля ,че това ще е напълно достатъчно отбора да придобие облик

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Re: Черно море - Берое

Мнениеот luxorus » 04 окт 2012 15:37

ebvkoko10 написа:
DanielGeorgiev написа:То хубаво мислите състава, но Зафето играе диамант или поне вчера игра така. Много съм доволен от включването на Стамен Ангелов! Раздвижи дясната ни зона, според мен състава трябва да е нещо подобно:

-----------------------------33.Китанов----------------------------
25.Сашо А.---15.Александров---3.Р.Колев---4.Д.Димитров
----------------------------5.Камазола-----------------------------
20.Ангелов----------------------------------------11.Д.Атанасов
-------------------21.Г.Илиев---14.Г.Божилов-------------------
-----------------------------9.Паломино-----------------------------

Tи пък къде го видя тоя диамант? И кои ръбове на скъпоценния камък бяха Сашко и Камазола? :lol:
Детелин е твърдо аут, може би трябва да пробваме със Сталев. Г.Илиев да е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО до Камазола, иначе пак ще гледаме изнасяне с дълги топки от страна на централните защитници.Не зная защо продължаващ да включваш Пантерата в титулярния състав, може би като награда за добрите му мачове досега. ;)

Като сте тръгнали със схемите,нека да дам и нашата,която на 90% ще е вярна.Може пък новия би "Сър" :) :) да се възползва,та
.............................Акалски...............................
Илиев.........Иво Иванов......Зафиров.......Веско Пенев
...............................Елиаш..............................
Педро............Велев...............Лоузейро.........Каядо
..............................Салеш...............................
I'M BLIND!IMPRESS ME!

DanielGeorgiev
Контакти:

Re: Черно море - Берое

Мнениеот DanielGeorgiev » 04 окт 2012 16:13

luxorus написа:
ebvkoko10 написа:
DanielGeorgiev написа:То хубаво мислите състава, но Зафето играе диамант или поне вчера игра така. Много съм доволен от включването на Стамен Ангелов! Раздвижи дясната ни зона, според мен състава трябва да е нещо подобно:

-----------------------------33.Китанов----------------------------
25.Сашо А.---15.Александров---3.Р.Колев---4.Д.Димитров
----------------------------5.Камазола-----------------------------
20.Ангелов----------------------------------------11.Д.Атанасов
-------------------21.Г.Илиев---14.Г.Божилов-------------------
-----------------------------9.Паломино-----------------------------

Tи пък къде го видя тоя диамант? И кои ръбове на скъпоценния камък бяха Сашко и Камазола? :lol:
Детелин е твърдо аут, може би трябва да пробваме със Сталев. Г.Илиев да е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО до Камазола, иначе пак ще гледаме изнасяне с дълги топки от страна на централните защитници.Не зная защо продължаващ да включваш Пантерата в титулярния състав, може би като награда за добрите му мачове досега. ;)

Като сте тръгнали със схемите,нека да дам и нашата,която на 90% ще е вярна.Може пък новия би "Сър" :) :) да се възползва,та
.............................Акалски...............................
Илиев.........Иво Иванов......Зафиров.......Веско Пенев
...............................Елиаш..............................
Педро............Велев...............Лоузейро.........Каядо
..............................Салеш...............................

Халфова линия и нападение - 1 българин от 6 играча? Както и да е .. този Зафиров да не е някакъв на нашия треньор ? :lol:

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 04 окт 2012 17:01

ShooterMan написа:От видяното с Черноморец няма как да сме оптимисти.Имаме прекалено много слаби футболисти,както и такива вън от всякаква спортна форма.Проблема в нападението например е уникално голям.Миро е наказан,виждаме колко е "добър" Паломино,да не говорим за Божилов.Не можем да изнесем топката,контузиите на Камазола и бащинския му отпуск са го извадили от какъвто и да е ритъм,а той и Жоро са сърцето на отбора.Играят ли те-играе отборът,а в момента нито единия не блести,като особено зле е Камазола.За капак ни дойде контузията на Еденилсон,който играеше наистина много.Май прибързано беше посочена вратата на Марлон Фернандес,който май както и да играе си е класа-две над състоянията в които са Божилов и Паломино.В защита по бековете сме тотален ужас и контузията на Детелин ни довърши.Общо взето във всяка линия сме зле с изключение на вратарската,но 17 годишния Китанов далеч не е играчът с опит,който да вдъхва увереност и спокойствие,след като самият той е подлаган на обстрел всеки един мач и два-три пъти му напълниха кошницата и тук,и извън Варна.Берое не знам как би Ботев Пд,но ги би,а да бият там определено се изискват немалко усилия.Вярно,че ги разбиха в София с 6 гола,но не чувствам,че ще ги бием.За какъв нож говорим и за какъв кокал?На нас целта ни беше само една - Лига Европа,медал в чест на юбилея!Не спечелят ли медал да уважат годишнината - хич не ми дреме къде ще завършат,ако щат и да изпадат все ми е тая.Половината са големи некъдърници и трябва да си ходят и без това,тука им е като пансион-заплатка редовно мляс мляс,май само с изпадане можем да се отървем от заплатаджиите....

Абе човек ,толкова песимистично настроен не съм те виждал никога .Щом ти вечният оптимист си в това състояние ,май нещата за нашият отбор наистина не са много добре :)

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 04 окт 2012 22:59

Това,че съм подкрепял Генов е най-нормалното нещо на света.Никога не съм овиквал треньор и смятам,че така и трябва да бъде,да работи спокойно и да покаже какво може.За съжаление всички треньори през годините са ме разочаровали дълбоко,досега не съм виждал треньор да води Черно Море като лидер.Изключение правеше само Вили Вуцов,но помним и какво направи и как зачеркна всичко с черната черта.Най-успелия ни тренер,Спасов беше просто на гребена на вълната,на върха на много силна генерация футболисти,които начело с Кривия просто нямаше как да не влязат в тройката,а при един голям треньор може би и титлата щяха да вземат,тогава ръководството гледаше много сериозно на отбора и осигуряваше нужната подкрепа и гръб.А песимизма ми сега е напълно обоснован.Предвид тоталния провал с базите и голямото нищо,което представляват и направо смешния футбол,който показваме за 100 годишния си юбилей-не знам какъв оптимист трябва да си,за да видиш нещо положително за този сезон.Е,няма да говорим само лошото.Имаме школа,отлична и с много таланти обичащи Черно Море.Виждаме,че в първия отбор влизат вече тези момчета в лицето на Китанов,Капитанов,Наско Илиев,Расим,Сталев,Радев....Имаме предпоставки за добро бъдеще,но днешния ден не е на тези момчета,те не са готови,утрешния може да е техен,може и шампиони да станат,но днес са на точното място в класирането според възможностите си.Ако ръководството е поне малко далновидно ще ги изгради и задържи тук,а не да си врътне задника по посока на Герена примерно,както стана с Шабленския.Това първенство за нас свърши.Ние нямаме за цел 5-6 място,имаме юбилей,искаме медали,Купа,всичко останало могат да си го заврат някъде и изобщо да не го споменават.Разочарован съм и от играчите.Не ми пука кой ги тренира,къде играят,какъв бил терена,аз не видях живец,не видях злоба,не видях желание да ни направят щастливи.Имаме 5-6 умреляци,които направо тежат на отбора и не щат да играят.Като почнеш от Паломино,Божилов,Симеонов...край нямат,дори Камазола почна да си чеше оная работа,няма как да стане така с 3-4 играча от които само Жоро е полеви,а другите са 2-ма централни защитници и вратарче на 17.Просто ви казвам,виждал съм лоши стартове,но имахме игра,дори при Прическата,имахме игра,идваха тука Левски,биеха ни със съдия,но имахме игра,имахме злоба,желание....а дойде Лудогорец и ни отнася с 3:0,отиваме в София - туристи,отнасят ни с 4:0,не можем да бием Славия,Ботев и Черноморец на наш терен,дори нямаме победа,вкарали сме 1 гол от 4 мача във Варна....какво да говорим.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 05 окт 2012 09:22

DanielGeorgiev

Не знам тия двамата Зафирови да не направят някаква връзка преди мача :) :) :) .Прекалено много чужденци в офанзивен план,дали ще им стигне живец и спортна злоба за нещо повече от равен,дали тупти зелено сърце в тях???И на двата въпроса си отговарям с "по скоро не".За тоя мач сме осакатени.Първо Берое няма типично дясно крило,освободиха Писаров и Чепилов,а на тяхно място нищо.Сега играем с две леви крила-Т.Христов и Давид Каядо.А вече и първия го няма,изгониха го за неопределено време :!: :!: :!: :!: .Жоро Андонов,Ваня Дзаферович,Елио Мартинс,Ливраменто-наказани или контузени.Трагедия,но ние сме Берое,трябва да излязат за битка и да спечелят.Аз ще бъда там :) :) :)
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Върни се в “Черно море”