Черно море - Ботев

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ludiq1913

Re: Черно море - Ботев

Мнениеот ludiq1913 » 31 авг 2009 00:44

Гонга да си коментират цецка и лецки

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 31 авг 2009 05:30

Sagittarius написа:Нека да не казваме силни думи за ТИМ.Първо са варненци,второ-имат много правилна политика към школата и децата.ТИТАН АС така както купуват играчи-да видят и сгурията на която ритат малките чорбарчета,морячетата тренират в 5 пъти по-добри условия,на перфектни терени.Друг е въпроса защо момчета излезли от тези перфектни терени доказали,че са конкурентни в А група(2:2 с Миньор играха само юноши там в Перник) не получават шанс за изява.Това,че ЦСКА сега купили играчи-да ти напомням ли колко играчи купи едно време Прамод Митал и Александър Томов?Да,станаха шампиони с 16 точки разлика и какво стана после?Ти мислиш ли,че Митьо Събев и Балъка са пуснали Платини за по-малко от 1 000 000?Политиката на ЦСКА абсолютно винаги е била грешна.Днес празнуват,утре ще плащат лихвите и пак ще са в калта,още дължат 13 000 000 на държавата,а литнаха в облаците....още зиамта там ще има тотални състресения ще продават добрите играчи,за да връщат на Данчо Лечков 1,5 млн. евро.Все едно да изтеглиш от банка няколко милиона кредит,да живееш като баровец и да се фукаш,че правиш пари!Правиш дудуци,а като дойде време да ги връщаш?Тяхното се казва "на гол гъз чифте пищови".Колкото до днешния мач-отдавна си фен,30 години гледаш футбол,аз 15-тина....пределно ясно ми беше,че нашите първо ги подцениха и второ гледаха да се изпотят минимално,3:0,няма контузени,аз съм доволен.Показателн оза мача беше играта на Кривия,заслужено сменен след 45 минути,Сашо подтичваше на куц крак.Защо да се напъваме в такъв смешен мач?Да бием 7:0,ами да вземе контузия да стане на още някой?Мача е в Стара Загора,но даже срещу Ботев се видя,че Евгени Йорданов е нужен много,Миро с глава не умее да играе,това е,бърз е,демараж,страшен удар от всякакви положения може да стреля мигновено като днес-красив гол,но с глава е кръгла нула.Също и другия минус на Миро-пласирането.И там е много зле.Каката го плюем,че пропуска,но Кака се пласира може би перфектно даже,винаги е на голова позиция,нали,това,че пропуска е вече друг въпрос,но пласирането на Какалов бих го нарекъл даже уникално и Миро трябва да се учи тука много.

Sagittarius, в общи линии мненията ни, ако не си съвпадат поне се доближават едно до друго, но...
1. Относно собственика: Никога не съм критикувал, че не се работи за ДЮШ. Напротив. Също така признавам, че от както ТИМ са собственици на Черно море няма финансово напрежение в клуба. Точно защото са варненци съм си дал подписа в полза на проекта Алея 1. Всичко е хубаво, но щом си казал А, кажи и Б. Не може да не ме нерви факта, че за трансфери всеки сезон се отделят цифром и словом "0" лева и "0" стотинки ( с изключение на Маркес ) и че нищо не се прави за стадиона. Селекцията, която направи Ст. Младенов е била според неговите думи към 1,4 милиона лева. Не са толкова много при положение, че завършваш сезона с 16 точки преднина. Това е правилната тактика - даваш пари сега, правиш отбора шампион и след това виждаш, че нашите срещи винаги се наблюдават от незнам колко си мениджъри. От парите които си дал в началото на сезона получаваш много повече пари. Но за целта е необходим собствен стадион. И влизаме в омагьосан кръг. За да има собственика желание да даде средства за изграждане на нов стадион трябва да се убеди, че в бъдеще ще има възвращаемост. А за да стане това трябва да направиш отбора шампион. Ама пък за това тряба да имаш собствен стадион. :lol:
2. Относно чорбата: Прав си, но винаги са били пред нас в класирането. А и Титан не са Прамод Митал.
3. За днешния мач : В общи линии съм съгласен с теб, но не ми хвали Какалов и Миро. Не може от 100 положения да вкарваш 2-3. Нали ще има мачове с отбори от много по - висока класа от тази на Ботев. Тогава за цял мач може да имаме 2-3 положения и с нашия КПД какво правим? Ами губим. За Е. Йорданов те подкрепям - той е много по добър от Заков и Керчев. Ама за това, че не трябва да се напъваме срещу по - слабите отбори не съм съгласен. Истинския отбор си личи по това, че играе еднакво силно и срещу слаби, и срещу силни съперници. Пък и не сме някой извънземен тим, че да подценяваме когото и да било. А за Д. Димов и Т. Колев си абсолютно прав. Спасов е пълен глупак, че не ги налага. Ама какво да правим? Тази негова злоба да нарочва определени футболисти и да ги заковава на пейката рано или късно ще му изяде главата. Ама проблема си е негов. Най - малко за него ще седна да плача. :lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
charlitobg
Контакти:

Мнениеот charlitobg » 31 авг 2009 08:25

Здравейте Моряци. Не знам какво да кажа но това което чета е някъква ПОРОДИЯ. Всички ходим на мачовете на любимия отбор, и всички виждаме голата истина.... а тя е нямаме ОТБОР в момента.Вчера това беше някъква мъка неистова за мен.Колко време ще гледаме този безидеен отбор не знам. И докога някакви ПИКЛЮВЦИ които до вчера не си знаеха имената , камо ли да ритат Топката ще държат сметка ма Колю от ТЕРЕНА. ПОВТАРЯМ ОТ ТЕРЕНААА.Значи ако сам на Колю на мястото няма да им дам да го помиришат този терен дори и да се казват КРИВ-ПРАВ,САШКО-БАШКО,ДАНИ-МАНИ,ТАНКО-МАНКО И ТЕМ подобни Смешници. Значи Колю им крещи да играят а те МАЙМУНИТЕ МУ ОТГОВАРЯТ. Кои са те пак питам???И престанете с този Тошко Колев.Всички сте слепи или сте надъхани но момче високо 1.75 не става за централен нападател. Ако не съм прав извинете ме, но ще ви кажа нещо което не го знаете. Моряци полувината от футболистите които играят в нашият отбор си ПЛАЩАТ НА ТИМ ДА СА ПРИ НАС......повтарям ПЛАЩАТ СИ ОТ ДЖОБА ЗА ДА ОБЛЕКАТ ФАНЕЛКАТА НА ЧЕРНО МОРЕ. Сега ми кажете къде е истината. И докато Тим не направят стадион ние повече от 3 място няма да видим. Така че пийте Бира и яжте ЦАЦА . Това е живота...РАДОСТ И ТЪГАА....само Черно море до гроб..

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 31 авг 2009 09:24

charlitobg написа:Здравейте Моряци. Не знам какво да кажа но това което чета е някъква ПОРОДИЯ. Всички ходим на мачовете на любимия отбор, и всички виждаме голата истина.... а тя е нямаме ОТБОР в момента.Вчера това беше някъква мъка неистова за мен.Колко време ще гледаме този безидеен отбор не знам. И докога някакви ПИКЛЮВЦИ които до вчера не си знаеха имената , камо ли да ритат Топката ще държат сметка ма Колю от ТЕРЕНА. ПОВТАРЯМ ОТ ТЕРЕНААА.Значи ако сам на Колю на мястото няма да им дам да го помиришат този терен дори и да се казват КРИВ-ПРАВ,САШКО-БАШКО,ДАНИ-МАНИ,ТАНКО-МАНКО И ТЕМ подобни Смешници. Значи Колю им крещи да играят а те МАЙМУНИТЕ МУ ОТГОВАРЯТ. Кои са те пак питам???И престанете с този Тошко Колев.Всички сте слепи или сте надъхани но момче високо 1.75 не става за централен нападател. Ако не съм прав извинете ме, но ще ви кажа нещо което не го знаете. Моряци полувината от футболистите които играят в нашият отбор си ПЛАЩАТ НА ТИМ ДА СА ПРИ НАС......повтарям ПЛАЩАТ СИ ОТ ДЖОБА ЗА ДА ОБЛЕКАТ ФАНЕЛКАТА НА ЧЕРНО МОРЕ. Сега ми кажете къде е истината. И докато Тим не направят стадион ние повече от 3 място няма да видим. Така че пийте Бира и яжте ЦАЦА . Това е живота...РАДОСТ И ТЪГАА....само Черно море до гроб..

Ти пък къде прочете някой да предлага Т. Колев за таран?! Той е типично ляво крило и като говорим за него всички имаме това предвид. Без тези "КРИВ-ПРАВ,САШКО-БАШКО,ДАНИ-МАНИ,ТАНКО-МАНКО" Кольо е едно ГОЛЯМО НИЩО!!! И не говори смешки. Отбора го изгражда и построява на терена само и единствено треньора. И истината е една за целия свят - ако отбора не е добре вината е само и единствено на треньора. :evil:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 31 авг 2009 09:59

Няма значение кой е треньора, трябва да го уважават.Сашко много топки обърка и аз щях да му викам ако бях треньор,а той отговаря даже :lol: Просто на момента трябваше да го смени за тия реплики.Според мене спецялно вчера игра добре а преди първия гол някой доста го освиркваха абсолютно ненужно, определено доста се стара вчера.Иначе общо взето не играхме добре Керчев игра много добре с изключения на няколко центрирания,а Данито просто не става,старае се но не може,незнам защо така го налагат както и Милен трябваше да пусне Димов.
А Маркес просто перфектен много добро попадение за сега..

Потребителски аватар
charlitobg
Контакти:

Мнениеот charlitobg » 31 авг 2009 22:56

Зеленияяяя ти от кой отбор си ???? Като те гледам в форума какви мисли редиш имам чуството че си ПЛЕБЕЙЙЧЕ МАЛКО А ????
Значи ти, като толкова разбираш от тази игра да те направим Тренер ли що ли ??? Или си от онези които постоянно сте в МЕЗДУЧАСИЕ и си мислите че си знаете урока .......???? Мисли малко преди да се исказваш неподготвен .....От такива като тебе се чуваха Оставка на мача ,ама нещо бяхте прегракнали след третия гол. Плебейче смешно :)

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 01 сеп 2009 13:45

charlitobg написа:Зеленияяяя ти от кой отбор си ???? Като те гледам в форума какви мисли редиш имам чуството че си ПЛЕБЕЙЙЧЕ МАЛКО А ????
Значи ти, като толкова разбираш от тази игра да те направим Тренер ли що ли ??? Или си от онези които постоянно сте в МЕЗДУЧАСИЕ и си мислите че си знаете урока .......???? Мисли малко преди да се исказваш неподготвен .....От такива като тебе се чуваха Оставка на мача ,ама нещо бяхте прегракнали след третия гол. Плебейче смешно :)

Плебейче е на баща ти сина! ЯСНО!!! Приятел съм с трима от нашите футболист умнико и щом те казват, че расъжденията ми са много точни, на мен това ми стига като отценка. Не ми трябва твоето мнение. И ми е ясно колко си в час ти, щом като казваш, че от такива като мен си чувал "оставка". Ще го кажа за последен път: Аз и приятелите около мен НИКОГА НЕ СМЕ ВИКАЛИ , НЕ ВИКАМЕ И НИКОГА НЯМА ДА ВИКАМЕ "ОСТАВКА" на стадиона колкото и да сме недоволни от треньор, състезател, или който и да било от отбора!!! Както и не сме казвали лоша дума за никоя част от нашата агитка. Може би защото така сме възпитани?!!! Може би защото нашия морал не позволява това?!! ЯСНО?!!!

Потребителски аватар
hawaii
Контакти:

Мнениеот hawaii » 01 сеп 2009 13:56

charlitobg написа:Здравейте Моряци. Не знам какво да кажа но това което чета е някъква ПОРОДИЯ. Всички ходим на мачовете на любимия отбор, и всички виждаме голата истина.... а тя е нямаме ОТБОР в момента.Вчера това беше някъква мъка неистова за мен.Колко време ще гледаме този безидеен отбор не знам. И докога някакви ПИКЛЮВЦИ които до вчера не си знаеха имената , камо ли да ритат Топката ще държат сметка ма Колю от ТЕРЕНА. ПОВТАРЯМ ОТ ТЕРЕНААА.Значи ако сам на Колю на мястото няма да им дам да го помиришат този терен дори и да се казват КРИВ-ПРАВ,САШКО-БАШКО,ДАНИ-МАНИ,ТАНКО-МАНКО И ТЕМ подобни Смешници. Значи Колю им крещи да играят а те МАЙМУНИТЕ МУ ОТГОВАРЯТ. Кои са те пак питам???И престанете с този Тошко Колев.Всички сте слепи или сте надъхани но момче високо 1.75 не става за централен нападател. Ако не съм прав извинете ме, но ще ви кажа нещо което не го знаете. Моряци полувината от футболистите които играят в нашият отбор си ПЛАЩАТ НА ТИМ ДА СА ПРИ НАС......повтарям ПЛАЩАТ СИ ОТ ДЖОБА ЗА ДА ОБЛЕКАТ ФАНЕЛКАТА НА ЧЕРНО МОРЕ. Сега ми кажете къде е истината. И докато Тим не направят стадион ние повече от 3 място няма да видим. Така че пийте Бира и яжте ЦАЦА . Това е живота...РАДОСТ И ТЪГАА....само Черно море до гроб..

ГЛУПОСТИ АМА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ
САМО ТИЧА

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 01 сеп 2009 15:24

Без Кольо нямаше да се класираме в тройката разберете го най-накрая, който е недоволен от него да си трае, най-успешния треньор в цялата история на Черно море е Никола Спасов, неоспорим ФАКТ!!!!

Върни се в “Черно море”