25.08, 18ч. - Черно Море - Славия - ?:?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

yavorescu
Контакти:

Re: 25.08, 18ч. - Черно Море - Славия - ?:?

Мнениеот yavorescu » 25 авг 2012 22:58

Оптимален състав, адекватни смени (предвид скорошните контузии на Дончо и Камазола), имахме и немалко положения, но... не успяхме да бием. От такива мачове най-много ме е яд. Голът ни беше редовен, доколкото успях да видя. Ръкоплясках и крещях гръмогласно, както и всички около мен. Явно само съдийската бригада разбра какво става, но дори и в това се съмнявам :-(

Като цяло, вижда се, че сме много ялови в атака. Безидейна и хаотична ни е играта. Оказахме силен натиск в последните 10-15 минути, но честно казано не виждах как можехме да вкараме гол. Допускаме и немалко (контра)атаки на противника, което никак не е добре. Миналият сезон почнахме отлично, а после се скапахме -- дано сега да е обратното.

Този мач за Сашо Александров беше №200 за нас във всички турнири, да ни е жив и здрав!

dans1913
Контакти:

Мнениеот dans1913 » 25 авг 2012 23:26

yavorescu написа:Като цяло, вижда се, че сме много ялови в атака. Безидейна и хаотична ни е играта. Оказахме силен натиск в последните 10-15 минути, но честно казано не виждах как можехме да вкараме гол.

Тук се дъвче само Дончо, Божилов и пловдивските футболисти,а когато става дума за няколко футболиста не ги назовавате с имената им, непонятно за мен. Това всичко, което съм цитирал можеше да го напишеш така: Безобразен Мирослав Манолов. И в този ред на мисли имам въпрос към Грийнпийк, който разбира футбола, като статистика: Как да запише Дончо Атанасов асистенция за статистиката, след като само днес на няколко пъти извежда Миро и последният не бележи?..Кой е виновният, че му я слага на главата и Миро от 2 метра не вкарва гол?

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 25 авг 2012 23:37

dans1913 написа: Тук се дъвче само Дончо, Божилов и пловдивските футболисти,а когато става дума за няколко футболиста не ги назовавате с имената им, непонятно за мен. Това всичко, което съм цитирал можеше да го напишеш така: Безобразен Мирослав Манолов. И в този ред на мисли имам въпрос към Грийнпийк, който разбира футбола, като статистика: Как да запише Дончо Атанасов асистенция за статистиката, след като само днес на няколко пъти извежда Миро и последният не бележи?..Кой е виновният, че му я слага на главата и Миро от 2 метра не вкарва гол?

Голове с глава се вкарват трудно; понякога топката бяга много. Дончо имаше две добри центрирания, докато беше в игра (пропиляни, както казваш). Останалите добри топки от фланговете бяха от Дечев.

Не съм съгласен, че Миро е играл безобразно. Пропусна 100%-ви положения, вярно, но кой нападател реализира всичките си шансове?
За Дончо: единствения ни реален и можещ флангови футболист в момента, много по-остри сме с него. Сашковци, Стаменовци, Паломиновци и т.н. са за други постове. Подозирам, че голям xyz ще го ядем този (полу)сезон без крила.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 26 авг 2012 00:25

Само аз ли виждам, че славистите играха с 15 човека срещу нашите 11? Единадесет футболисти, + трима съдии + Стефан Генов. Гледам през първото полувреме, оглеждам се - "Тича" е. Значи сме домакини. Гледам, оглеждам се за светлинно табло, ама нали си нямаме, та взех да питам колегите около мен с кого играем: Барса ли, някой от Манчестър ли, Реал Мадрид ли? Хората ми казаха: не бе, играем със Славия. Тогава си викам: нали има такъв почин - деца ръководят парламента за един ден или дете "министър председател" за един ден, или нещо от сорта... дете треньор на ПФК "Черно море" за един ден. Да ама, като се огледах внимателно на резервната скамейка не видях дете, а едно голямо пловдивско хюмне.
Та в заключение: докато тази мишка Генов е треньор - това ще е! Колкото по-скоро се разкара от отбора, толкова по-бързо моряците ще намерят себе си! И последно: не е вярно, че футболистите ни са слаби. С тези момчета + 1-2 попълнения спокойно можем да се борим за призовата тройка.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 26 авг 2012 01:23

зеления написа:Да ама, като се огледах внимателно на резервната скамейка не видях дете, а едно голямо пловдивско хюмне.

Не знам за какво би могъл да бъде обвинен Генов. Стартовата 11-рка беше оптимална: бас ловя, че повечето от нас искаха точно тези футболисти да започнат мача. Паломино е в слаба форма -- аут. Еденилсон беше от най-добрите в първите два кръга -- титуляр. Попов никой не иска да го вижда, а Камазола е по-добър от Симеонов -- затова титуляр до Еденилсон. Божилов беше с контузия, и с много противоречиви изяви по време на целия си престой тук -- резерва за сметка на Жоро кептъна. Отдясно Генов не може да пусне Капитанов след слабия му мач срещу Етър (слаб според повечето от форума, които са били в Търново). Отляво Дончо няма алтернатива. В атака няма треньор, който би заложил на Ат.Илиев за сметка на Миро в такъв мач.

Къде му е грешката? Смените бяха офанзивни и на място, според развоя на мача и съпътстващите ни контузии. Имахме и положения, но не ги вкарахме -- за това Генов би могъл да носи само косвена вина (мотивация, тренировъчен процес, месечен цикъл и т.н.).

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 26 авг 2012 01:31

А, забравих за съдията. Не ни е виновен, че не можем да си вкараме положенията. Ахмед е тотален некадърник и буквалист, който свири всяко докосване като фаул и така сносен мач под негово ръководство няма как да се състои. Докарва дори и неутралния зрител до нервна криза с този негов педантично извратен подход. Но ако Миро, Жоро и Сашко им го бяха нахакали... няма Ахмед, няма Мехмед. Щеше да има мехлем.

С две думи: Непристойно е да се оправдаваме със съдията.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 26 авг 2012 03:30

yavorescu написа:
зеления написа:Да ама, като се огледах внимателно на резервната скамейка не видях дете, а едно голямо пловдивско хюмне.

Не знам за какво би могъл да бъде обвинен Генов. Стартовата 11-рка беше оптимална: бас ловя, че повечето от нас искаха точно тези футболисти да започнат мача. Паломино е в слаба форма -- аут. Еденилсон беше от най-добрите в първите два кръга -- титуляр. Попов никой не иска да го вижда, а Камазола е по-добър от Симеонов -- затова титуляр до Еденилсон. Божилов беше с контузия, и с много противоречиви изяви по време на целия си престой тук -- резерва за сметка на Жоро кептъна. Отдясно Генов не може да пусне Капитанов след слабия му мач срещу Етър (слаб според повечето от форума, които са били в Търново). Отляво Дончо няма алтернатива. В атака няма треньор, който би заложил на Ат.Илиев за сметка на Миро в такъв мач.

Къде му е грешката? Смените бяха офанзивни и на място, според развоя на мача и съпътстващите ни контузии. Имахме и положения, но не ги вкарахме -- за това Генов би могъл да носи само косвена вина (мотивация, тренировъчен процес, месечен цикъл и т.н.).

Ти сериозно ли ми говориш, че това е оптималния ни състав за домакински срещи?! :o Не можеш да започваш мача с тримата - Жоро Илиев, Еденилсон и Камазола за сметка на далеч по офанзивната игра с два халфа и още един в атака, без значение дали ще бъде Божилов, Паломино или Наско Илиев. Не видя ли, че второто полувреме играта се преобрази и само малшансът и резака ни попречиха да спечелим? Грешките на Генов ли? Най-голямата му грешка е, че още стои във Варна и пречи на отбора. Не ми се пише пак за супер страхливата постройка на мишката от Пловдив, но ако беше излязъл с двама халфа нямаше да му се налага да пуска недоразумението Симеонов. Мястото на Жоро не е там където му се наложи да играе през първото полувреме ( не че не се справи момчето - той затова е нашия капитан, но щеше да бъде къде, къде по-добре ако градеше играта както през второто полувреме. ) Паломино - не помня от кога не играе на поста си. В каква форма искаш да е? За какъв Капитанов говориш? Нали "стратега СЪР" направи Сашко крило. Или може би предлагаш да играем с две десни крила? :lol: Много по-добре беше Сашо да си почине, а на негово място да играе Миро. Той може да се включи напълно успешно вдясно - доказвал го е.
Постройката от първото полувреме ще бъде горе-долу добра в следващия кръг, когато гостуваме на Левски, но за домакински мач и то със Славия... извинявай, но Генов направо се осра царски.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 26 авг 2012 10:08

Принципно имаше много грешки.Много пропуски на Миро Манолов,уникален пропуск на Шерифа,Жоро Илиев,Сашо,греда на Детелин Димитров.Головите положения говореха за реален резултат с 3 гола разлика в наша полза.Отборът беше възможно най-точния.До смяната на Еденилсон не само доминирахме,ами и не им давахме никакви контри да правят.След това нещата се окепазиха.Симеонов - 2 класи под Еденилсон,Божилов - нищо пред Камазола.Стефан Генов трябваше да вземе поне Капитанов сред резервите,или Атанас Илиев,накрая нямахме никакви опции за смяна отпред.НО....НЕ ЧЕРНО МОРЕ,НЕ НИЕ,НЕ ГЕНОВ,А 99% АААААМЕД АААААМЕД беше ВИНОВЕН слабия отбор на Славия да си замине от Варна с 1 НЕЗАСЛУЖЕНА точка вместо с разлика от 2-3 гола.Отменен РЕДОВЕН гол,това всеки го видя,съдията посочва гол,страничния дава гол,следва нападение "ала селяните в атака",блъскане и плюене по страничния,сплашване,консултации и отменен гол.Тука им бяха спестени МИНИМУМ 2 червени картона и резултат от 1:0.Спестиха им се ЖК за брутални рендета - на номер 10 и на Чавдар Янков.После Янков направи 2-ро ренде и получи ЖК,Янков още в 60 минута трябваше да бъде изгонен,10-ката направи брутален фал и също получи ЖК,който щеше да му е 2-ри някъде около 70 минута.Смятайте ако се свиреше по правилата с колко човека и с какъв пасив щеше да завърши мача Славия.Имам претенции и за ЧК на Урсула,който бавеше играта и симулираше от 1 до 90 минута непрестанно,имаше ЖК накрая,а бе и от най-дейните в плюенето и блъскането на страничния съдия....Урсула също не трябваше да е на терена.Абсолютно чист ЧК за нарушение срещу отлъсващия се сам Миро Манолов!!!Вместо това - фал в нападение?!?!?Това си беше поръчка и се надявам както бе отстранен Кабаков,така да се разправим и с Ахмед Ахмед.Аман от съдийчета на разни отборчета идващи тука да си изпълняват поръчките.Не е лоша идеята да викаме чужди съдии до края за всеки наш мач,било тук или навън.Има очевадна ТЕНДЕНЦИЯ,има ОРГАНИЗАЦИЯ,защото само малоумен човек ще мисли,че 2 пъти поред съдийство тотално ощетяващо Черно Море насред Варна е случайно.Лудогорец го гласят за шампион,а Славия - тези дърводелци ритащи топката в тъчове и боцове нагоре - накъде бе???Към Европа ли?С Монтана ги бутат насред София да бият 2:1,чиста дузпа за Монтана не се дава,Янков признава след мача,че е направил дузпа??????Що Дебелия не излезе да реве от реферите?Обаче ние сме виновни.Няма ръководство,има някакви мишки.Тоя Ахмед още на почивката там 1-2 с шуби трябваше да му забият по няколко шамара и 2-рото полувреме щеше да е друг човек.Не се ли намеси ръководството другите ще си пишат историята и правят организациите на наш гръб.И то ги правят отборчета-дърводелци,които с лекота бихме отнесли.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 31 авг 2012 13:53

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WihKZPvUGqs[/youtube]

Върни се в “Черно море”