Черно море 0 - 3 Лудогорец /FT/

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Re: Черно море - Лудогорец/1 кръг/11.08.12г./18:00ч.

Мнениеот ralimavridov » 11 авг 2012 13:01

С приповдигнато настроение и големи очаквания влиза в новото първенство футболният „Черно море“ днес. Този сезон е по-особен за клуба, тъй като в началото на март чества своя 100-годишен рожден ден, което е достатъчен стимул за треньори, футболисти и ръководители да направят всичко възможно по случай юбилея да върнат отбора в Европа. Там, където не е бил от лятото на 2009-а. През последните две години странични фактори и контузии попречиха на „моряците“ да излязат на международната сцена и сега те са надъхани да постигнат това, с което нелепо се разминаха. Класиране в топ 4 е една съвсем нормална и реалистична цел с оглед на фактите, че „Черно море“ е стабилен във финансово и организационно отношение и разполага с обигран състав и можещи изпълнители. Те показаха през последните години, че могат да се противопоставят успешно на всеки в България и превърнаха „Тича“ за дълго в непревземаема крепост.
„Черно море“ в момента е зависим от себе си, защото разполага с едни от най-силните за родните стандарти футболисти - Георги Илиев, Самуел Камазола, Георги Божилов, Дончо Атанасов, Мирослав Манолов, Ермес Паломино, Марлон Фернандес, Александър Александров, Росен Колев и Сашко Александров. Затова единствено от тяхното представяне ще се разбере докъде ще стигне тима в елита. Подобни играчи са длъжни и трябва да се целят в най-високите места на класирането и ако демонстрират адекватни на качествата си продукции и поддържат постоянно добро игрово ниво, нещата би трябвало да се получават. Попътен вятър, „моряци“!
Изображение
УСПЕХ МОМЧЕТА!!!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 11 авг 2012 14:51

някой ще ходи ли на стадиона? мен нещо времето днеска не ме кефи за мач и се чудя :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 11 авг 2012 15:35

ogrizko написа:някой ще ходи ли на стадиона? мен нещо времето днеска не ме кефи за мач и се чудя :roll:

Ще те очистя! :evil:
Трябва да си умрял за да не си на стадиона. :lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 11 авг 2012 15:58

MORSKI написа:
mad forest написа:
ultrasblue написа:Е тука във Варна цял месец 40 градуса и точно днес го дават дъжд с грамотевици :oops:

Е тъкмо няма да се налага да мокрите терена, че да се разкаля ;)!

много си оригинален, ама друг път...

Щом си ми обърнал внимание... ;)!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 11 авг 2012 17:04

зеления написа:
ogrizko написа:някой ще ходи ли на стадиона? мен нещо времето днеска не ме кефи за мач и се чудя :roll:

Ще те очистя! :evil:
Трябва да си умрял за да не си на стадиона. :lol:

хахаха, след тая заплаха нямам избор ..след малко тръгвам 8-)
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 11 авг 2012 20:11

0:3 браво на Лудогорец , имат големи шансове да станат шампиони. А ако Ч.Море се оправдават със съдията - разбирам ги и са си в правото , все пак съдията не знае правилата за ръгби 8-)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

sluchaen
Контакти:

Мнениеот sluchaen » 11 авг 2012 20:23

аз не мога да разбера защо има такива като тебе, които влизат да се заяждат.. за какво беше вторият картон на Паломино? и защо спести толкова на "шампионите"? и с 5 да бият, ама с игра, а не по тоя начин.. обаче съм сигурен, че ти и мача не си гледал, само пишеш, за да дразниш.

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 11 авг 2012 20:25

sluchaen написа:аз не мога да разбера защо има такива като тебе, които влизат да се заяждат.. за какво беше вторият картон на Паломино? и защо спести толкова на "шампионите"? и с 5 да бият, ама с игра, а не по тоя начин.. обаче съм сигурен, че ти и мача не си гледал, само пишеш, за да дразниш.

2-рия картон беше за разправия(т.е. кряскане и псуване) със страничния съдия , напротив гледах мача до самия край ;)
Последна промяна от South_Park на 11 авг 2012 20:26, променено общо 1 път.
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

JINAT

Мнениеот JINAT » 11 авг 2012 20:25

Г-н Митев,Г-н Маринов,Г-н Шабан правят Ви на маймуни в града ни не Ви ли пука.Шайка в черно Ви се подиграва.С Вас и с града ни!!!!!!!!!!!!!!!
А за човека наричащ се треньор на отбора - Вън!!!!!!!!!!!!!Не може да си треньор на Черно море и да играеш за равен във Варна.

Върни се в “Черно море”