Селекцията на Черно Море - лято 2012

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: Черно Море през сезон 2012/2013

Мнениеот greenpeak » 06 авг 2012 14:15

helemong написа:Greenpeak класата на Еденилсон си личи и от "самолет". Въпросът е бързо да се интегрира сред наличните съиграчи и стила ни на игра. Под бг Касияс влагам само юноша да стане титулярен вратар и да достигне в бъдеще класа.Не случайно се притеснявам към момента за този пост. В България класирането в първенството не се подрежда само на футболния терен. Как разчете например,че тази година взехме една точка повече,но завършихме едно място назад? Статистиките с които доказваш класата на определен играч са повърхностни,защото се базираш на вкарани голове и асистенции. Когато извадиш пълна статистика за определен играч (игрово време,пробягани метри,точни пасове,отнети топки...) ще бъде коректно да се позоваваш на нея. Когато избирателно помниш само един корем на номер 8, пропускаш един шедьовър на Герена и не разполагаш с друга статистика е въпрос на лично отношение. Другият ти любим номер 14. Как разчиташ например неговия ръст и самото му присъствие в наказателното поле(наше или на противника) при изпълнение на статични положения. Сега не вади пак лайномета по любимците си. Аз също виждам техни слаби места,но на стадиона все пак са наши играчи и трябва да бъдат подкрепяни. Примерно един голям минус на Божилов е играта с едно докосване,което често бави атаките ни. От друга страна обаче става ценен когато трябва да се задържи топката и да се убие темпото. Спирам да досаждам. Като ти е кеф пък нареждай наред. Трябва да има и такива като теб за да имат пример други какви не трябва да станат.

Е как да се оценяват офанзивни играчи бе helemong :mrgreen: ?
Като не вземеш показатели, като голове, асистенции или участия в голови атаки (в съответните изиграни мачове), какво взимаш за база на анализа на играта им в офанзивен план?
Взимаш "Чики-рики" за база на анализа, така ли :mrgreen: ?

Позицията ми е аргументирана с факти, това че не ти харесва си е твой проблем :mrgreen: .
И аз не съм виновен, че на един или друг некадърник в отбора ни статистиката за тези основни показатели е трагична и общото им КПД съответно е смешно.

Отказвам да споря с глупаци.
И ти няма как да ми промениш мнението. Мога да си променя мнението ако въпросните офанзивни футболисти си подобрят показателите, съответно голове, асистенции и участия в голови атаки за съответния период от време.

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Мнениеот bojo0o0o94 » 07 авг 2012 00:29

Някой знае ли дали има билети по 2 лв във фенклуба за мача с Лудогорец?

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 07 авг 2012 00:48

greenpeak на 06 Авг 2012 13:15
Отказвам да споря с глупаци.

Въпреки че си истински мозъчен тръст за мен си оставаш интелект номер две във форума след Гочето. Предавам се и признавам, че трудно се спори с толкова ерудиран човек като теб. Ако редовно обаче всяка сутрин на гладно си вземаш розовото хапче имаш всички шансове да станеш най-умния.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 07 авг 2012 08:52

Категорично отказвам да споря с глупаци. Няма да споря за "играта" на едни и същи некадърни футболисти с години.
Отваряй си статистиката на мачовете им, всички голове ги има и във видеогалериите на Спортал и Новспорт, и ако имаш акъл в главата си ще разбереш кой какъв е.
Хапчета трябва да взима идиота дето ги пуска титуляри всеки мач, и чака от тях чудеса на терена. Същото се отнася и за почитателите им.

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 07 авг 2012 11:29

greenpeak написа:Категорично отказвам да споря с глупаци. Няма да споря за "играта" на едни и същи некадърни футболисти с години.
Отваряй си статистиката на мачовете им, всички голове ги има и във видеогалериите на Спортал и Новспорт, и ако имаш акъл в главата си ще разбереш кой какъв е.
Хапчета трябва да взима идиота дето ги пуска титуляри всеки мач, и чака от тях чудеса на терена. Същото се отнася и за почитателите им.

Ние може да сме глупаци и нищо да не разбираме от статистика на дадени футболисти,но обичаме Черно Море и ще подкрепяме футболистите и всички,които работят за идеята до край.Ние не сме статистици,критици,и т.н.(разбирачи),но пием зелени хапчета и кръвта ни е зелена.Няма как да кажем лоша дума за Морето,защото това е светотатство,все едно да критикуваш Християнството.Така,че ти си води статистиката,а ни остави нас да се радваме на Черно Море и да се гордеем,че сме Моряци,а не лайнохвъргачи!
http://vbox7.com/play:425b0431&al=2&vid=3765636

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 07 авг 2012 12:16

Iceberg написа:
ShooterMan написа:Това,че не го долюбвам и не одобрявам политиката на Стефан Генов в последната една година не значи,че трябва да се лумпенизирам покрай някои хора.Нищо не оправдава селското поведение на нашите фенове хвърляли бутилки по треньора на Черно Море.Добър или лош той е треньор на клуба ни и заслужава елементарно човешко уважение.А в интерес на истината 90% от нещата,които се изписаха срещу него НЕ СА ВЕРНИ.Пловдивчани водел?Изгони Йотов и Марчев,не показаха класа и той им показа вратата.На тях не даде и 10% от шансовете,които даде на Румен Николов.Изгонил СУПЕР футболиста Николов?ОК,и аз бях против,също и за Тошко Колев....ама и двамата ЕДВА-ЕДВА си намериха отбори в....Б група!!!Е,какво?изгонил е играчи,които никой в А група не иска!!!Хем искате СИЛЕН Черно Море,хем в него да играят посредственяци,и ако играят-виновен е Генов.Ако ги изгони-виновен пак е Генов.Черно Море не е санаториум за некъдърници.Янчо Андреев бил крило,ако ще и 2 крила да е където му каже Генов - там ще играе.Прати го бек в Пловдив-ос*а мача,2 пъти го пусна крило-нищо не направи.Къде играе сега супер крилото Янчо?Даже и в Б група не е.Кво искат тогава някои хора не мога да разбера?Който има класа за Черно Море - остава,който не....пътя и това е.Юноша,ветеран няма значение,пак казвам - Черно Море е ПРОФЕСИОНАЛЕН клуб,а не място където да подритват играчи на ниво Б група,единия бил крило не можел бек,другия нападател бил,не му било удобно на крилото....бабината му трънкина,просто НЕ СТАВАТ за този отбор и толкоз.Всеки,който е махнал Генов от тука нищо не е направил!Факт!Юруков,Дяков,Димов,Георгиев,Пиргов....всеки който замина после доказа колко прав е бил Генов.Да,не одобрявам разните му Симеоновци,или Стамен Ангеловци,но в крайна сметка - кои сме ние,че да казваме кой да бъде привлечен,кой оставен?Има си треньори,има си ръководители,ние можем само да ИЗРАЗИМ МНЕНИЕ и то не по онзи начин-с бутилки и псувни и налитане на бой в пияно състояние под давление на таткото на Румен Николов...който толкова обичал Черно Море,че пратил сина си в школите на Нефтохимик и Спартак Вн!

За пореден път се изявяваш като крайно неетичен, тотално объркан и непоследователен човек! То не бяха врътки, не бяха смени на посоките, извъртания на 180, че понякога и на 360 градуса... Не познавам друг такъв като тебе тук, който така тотално да се измята и извърта в двете крайности. Днес си така, утре точно на обратно, в други ден пак така и ... капка срам нямаш, а за такъв апелираш към останалите?! Нямаш си и на представа колко си олекнал в очите на повечето четящи тук?!?! Че критикуваш - няма лошо, но да си измисляш истории и да клеветиш е подло. Видно е, че изпитваш душевен злобен оргазъм, очерняйки някого, но то човек трябва да има и малко достойнство. Позволяваш си да нападаш, злословиш и отправяш директни лъжи и обиди към човек, когото дори и не познаваш и към наши момчета, които не го заслужават??! И то не за пръв път?! Жалък си, няма да ти падам на нивото. Но нека един, само един дори фен, изразил недоволството си срещу треньора на онази контрола на Тича каже, че му е оказвано давление от някого?! Що не ги попиташ?! Много е лесно да набедиш човек и да го окепазиш, когато ти самия нямаш и капка достойнство, щом тиражираш тук подобни глупости с користна цел! Да не говорим, че така обиждаш феновете. Бях на трибуните и не ми хареса чупенето на бутилката и разправиите пред съблекалнята. Не подкрепям подобно крайно поведение, Също и не смятам, че трябва да се хулят играчите и да не се подкрепя отборът. Напротив, момчетата имат нужда от подкрепа, въпреки треньора им. Те вина нямат, че ги води подъл страхливец. И това е правилното поведение мисля за всеки един фен! Нека подкрепим футболистите! Успяхме да запазим отбора и да привлечем добро мисля попадение в лицето на бразилеца, но сериозно куцат крилата. Притеснява ме лошата физическа подготовка или по-скоро неправилната работа в тренировъчния процес, което води до множеството травми у футболистите. Само на нас ли ни играят грубо? Защо тези травми се появиха в изобилие през последните два сезона? Сега дори в началото още?! Много погрешна, неправилна и недостатъчна работа в игрови план с футболистите. За тактическата.. въобще не ми се говори. Ами така ще е, да видим докога? Дано пак, както досега през последно време момчетата вземат нещата в свои ръце и направят нещо. Защото съм твърдо убеден, че добрите неща последната година бяха изцяло тяхно дело.
ти пък намери на кой да се вържеш на стратега от Виница , Жорето си е болно момчето , не му се сърди форума му е единствената утеха , пък и много обича да го плюят .То всичко идва от тва въртене , за което пишеш за това му се вие свят :)
ex Popeye

Потребителски аватар
th3_gr3en_rapper

Мнениеот th3_gr3en_rapper » 07 авг 2012 15:28

Вие сте ба*ти филмираните честно ! Правите от абсолютна всяка тема тоалетна хартия с която да избършите ла*ната които пишете.... СПРЕТЕ СЕ НАЙ-СЕТНЕ !!!!!!!

Мартин Христов се завърна в Черно море
Един от любимците на публиката на Черно море – Мартин Христов, преустанови футболната си кариера и се завърна в родния си клуб като треньор. Бързоногото крило ще води най-малките футболисти в школата – родените през 2004 г., като наследява на поста Валентин Станчев. Последният стана спортно-технически директор на елитния Ботев (Враца).
“След като Вальо напусна, ме поканиха на разговор на „Тича“ и бързо приех предложението. За мен винаги е било удоволствие да съм в Черно море. Това е клубът, в който израснах и който обичам и се радвам, че отново ще работя за него“, заяви Мартин. В момента той кара курс за треньорски лиценз „С“.
31-годишният Христов призна още, че през последните 6 месеца не е играл футбол, тъй като предложенията не го удволетворили. „Имах една оферта от „А“ група, две от „Б“, появи се вариант и за Кипър. Прецених обаче, че никой от въпросните клубове не може да ми даде това, което исках като емоция. Когато ме потърсиха от Черно море за треньор, нито за миг не се поколебах да спра с футбола и да се върна в клуба на моето сърце“, допълни Мартин.
ЛИНК
[center]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~\
Изображение[/center]

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 07 авг 2012 15:45

Страхотна новина! :P

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 07 авг 2012 16:33

Първото и основно - не съм от Виница.Второто и основно-харесвах Стефан Генов в началото,харесвам го за треньор и сега въпреки редица грешки,които допусна волно или неволно под нестихващия натиск зад гърба си...дори когато печелеше.Като говорим за извъртане - много хора,които го хранят днес в края на сезон 2011 му скандираха името,а се врътнаха наопаки когато СУПЕРФУТБОЛИСТЪТ Румен Николов бе освободен от Генов.Когато попитах къде играе супер играчът?Мълчание,е как къде бе - в РОДНИЯ си Нефтохимик,защото той НЕ Е юноша на Черно Море,какъвто се опитват да го изкарат тука някои предвид името на баща му.А като попитах - как е разрешил дори баща му,как е разрешил на сина си,на родния си син да играе в школата на Спартак и да носи синия екип - мълчание!!!Ай сега ми обяснете какъв го диреше Валери Николов на контролата и като какъв се вживяваше и обиждаше Генов наобиколен от група фенове???От тях долетя и бутилката.Подстрекани от баща пуснал сина си в школата на кръвен враг,защитаващи играч неискан от никой в А група,играч от школите на Спартак Вн и Нефтохимик???Ей това стана.И хич не ми подкачайте по Генов повече,и аз не харесвам Дончо,но ако го изгони Дончо пак ще играе в А група,а великия Николов не го искаха НИКЪДЕ.Точка по въпроса кой толерирал и кой не толерирал Генов.Който е отпратил - нищо не е направил.Престанете да превръщате личната си неприязън към него във война едва ли не,която ще водите на гърба на клуба навръх 100 годишнината му.Веднъж си седнете на задниците.А ветераните които уж много обичат Черно Море - там да се сетят когато беше 2002 г. и съответно 2004 г. летата с кризите - къде се бяха скрили и колко ораторстваха и разбира се...как бойкотираха турнира в памет на легендарния Георги Димитров-Червения,легенда на Черно Море....и че примерно един Илиан Илиев,мноооооого крив в очите на мятащите бутилки...примерно Илиан не се нас*а на паметта на Червения :idea: .Дотук с темата ветерани,историята е показала,че нашите в болшинството си са едни много големи върталници :arrow: .Аз примерно никога няма да пусна сина си в Спартак да тренира!Не очерням никого!Казвам факти!Пратил ли е сина си там?Пратил го е,кво иска,кво подскача,къв е той,кво се е разпсувал там като каруцарин да нагнетява напрежение?Не става сина му,това е,нали не искате шуробаджанащина?Като не става - У ДОМА си в Нафетохимик :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Fen-More
Контакти:

Мнениеот Fen-More » 07 авг 2012 18:19

http://chernomore.gong.bg/view_article. ... _id=289115

http://www.varnautre.bg/sport/varna/362 ... herno_more

Що се отнася до greenpeak мога да кажа, че много неща са му ясни, но прекалено много време отделя във форума. А както се вижда не е здравословно :lol: . Всъщност имам някой възражения относно нещата които споделяш във форума, ама ще ти ги кажа на лично, ако ми дадеш скайп или ФБ, държа!

Върни се в “Черно море”