helemong написа:Greenpeak класата на Еденилсон си личи и от "самолет". Въпросът е бързо да се интегрира сред наличните съиграчи и стила ни на игра. Под бг Касияс влагам само юноша да стане титулярен вратар и да достигне в бъдеще класа.Не случайно се притеснявам към момента за този пост. В България класирането в първенството не се подрежда само на футболния терен. Как разчете например,че тази година взехме една точка повече,но завършихме едно място назад? Статистиките с които доказваш класата на определен играч са повърхностни,защото се базираш на вкарани голове и асистенции. Когато извадиш пълна статистика за определен играч (игрово време,пробягани метри,точни пасове,отнети топки...) ще бъде коректно да се позоваваш на нея. Когато избирателно помниш само един корем на номер 8, пропускаш един шедьовър на Герена и не разполагаш с друга статистика е въпрос на лично отношение. Другият ти любим номер 14. Как разчиташ например неговия ръст и самото му присъствие в наказателното поле(наше или на противника) при изпълнение на статични положения. Сега не вади пак лайномета по любимците си. Аз също виждам техни слаби места,но на стадиона все пак са наши играчи и трябва да бъдат подкрепяни. Примерно един голям минус на Божилов е играта с едно докосване,което често бави атаките ни. От друга страна обаче става ценен когато трябва да се задържи топката и да се убие темпото. Спирам да досаждам. Като ти е кеф пък нареждай наред. Трябва да има и такива като теб за да имат пример други какви не трябва да станат.
Е как да се оценяват офанзивни играчи бе helemong

Като не вземеш показатели, като голове, асистенции или участия в голови атаки (в съответните изиграни мачове), какво взимаш за база на анализа на играта им в офанзивен план?
Взимаш "Чики-рики" за база на анализа, така ли

Позицията ми е аргументирана с факти, това че не ти харесва си е твой проблем

И аз не съм виновен, че на един или друг некадърник в отбора ни статистиката за тези основни показатели е трагична и общото им КПД съответно е смешно.
Отказвам да споря с глупаци.
И ти няма как да ми промениш мнението. Мога да си променя мнението ако въпросните офанзивни футболисти си подобрят показателите, съответно голове, асистенции и участия в голови атаки за съответния период от време.