Селекцията на Черно Море - лято 2012

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: Черно Море през сезон 2012/2013

Мнениеот greenpeak » 26 юли 2012 21:01

Аз си мисля, че по скоро шотландеца се е отчаял от видяната родна картинка и разрухата.
А относно заплатите в North American Soccer League, попаднах на следните цифри в нета за второто ниво на футбола им :mrgreen:
...The level of competition is less than that of Major League Soccer, and consequently the player salaries are lower. Players earn an average of $1,000 to $3,000 per month and may receive bonuses on top of that pay. The average annual salary is just $12,000 to $36,000 per year...

До $36,000 на година, отделно бонуси :mrgreen:???
Подобна заплата за Канада си е малко.
Че-Чу ако го разкарат, и аз не го виждам какво ще прави :mrgreen:. Иначе самочувствие да коментира изгонените от него има.
Не знам какви пари взима при нас, и на какви е навит да работи. Определено си живурка добре в отбор без амбиции :mrgreen: .

P.s. Да не забравяме, че той бе привлечен на пожар защото имаше лиценз Про, а Велизар не.

Fen-More
Контакти:

Мнениеот Fen-More » 26 юли 2012 22:02

Абе да ти кажа, май не взема малко този мишок, след като щял да си купува нова кола... :shock:

Fen-More
Контакти:

Мнениеот Fen-More » 26 юли 2012 22:11

Всъщност кой е по-слаб треньор Велизар и ЧЕЧУ? Аз не мога да преценя...Велизар поне ги тренираше, а при Генов май само игрички играят. Тези контузии са именно от това, слаба физическа подготовка... ;)

Потребителски аватар
Arazora
Контакти:

Мнениеот Arazora » 26 юли 2012 22:29

Падаме и се побъркваме от страх от отбори които в европа ги бият като за световно. Не заслужаваме никаква европа докато не си оправим манталитета! Там не им пука че софийските мега "грандове" били еди какви си. Излизат и ги изнасилват, както се и прави.

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 26 юли 2012 22:36

Arazora написа:Падаме и се побъркваме от страх от отбори които в европа ги бият като за световно. Не заслужаваме никаква европа докато не си оправим манталитета! Там не им пука че софийските мега "грандове" били еди какви си. Излизат и ги изнасилват, както се и прави.

Аразора, щото там съдиите свирят коректно и оставят двата отбора да играят, а у нас знаеш как 11 (понякога и 10 за по-сигурно) се блъскат срещу 14 в загубена предварително битка!

Потребителски аватар
Arazora
Контакти:

Мнениеот Arazora » 26 юли 2012 23:32

Аз това го знам много добре, но знаеш как и ние не веднъж /дори ще ти дам за пример гостуването на ЦСКА в София миналата година май беше/ когато излязохме с предварително свалени гащи. Също ми изникват още няколко мача от тая година за които важи същото.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 27 юли 2012 14:02

"Бразилец подписва с "Черно море", Дончо Атанасов аут за месец

Петък, 27 Юли 2012г, 11:13
Бразилският вътрешен полузащитник Еденилсон Бергонси се очаква днес официално да стане футболист на "Черно море". Въпрос на часове е той да се превърне в четвъртото ново попълнение след Мартин Дечев, Стамен Ангелов и Детелин Димитров.Междувременно стана ясно, че Дончо Атанасов ще остане извън игра около месец. Той е с разтежение на връзки на глезена от контролата с "Миньор" след грубо влизане на защитник на перничани. В следващите 2 седмици Атанасов ще бъде с шина на глезена, след което следва физиотерапия. Това означава, че той със сигурност няма да е готов за първите няколко кръга на първенството.
Стамен Ангелов продължава да се възстановява от комоциото получено в контролата със "Септември". Няма да е готов за старта на шампионата Самуел Камазола, който продължава да се готви по индивидуална програма. Изгледите Георги Божилов да е на линия са доста по-сериозни.Футболистите на "Черно море" продължиха с тренировките във Варна след завръщането си от лагера в Банско. Тази сутрин те тренираха на „тича” от 9,30."

Само ще кажа, че новия сезон още не е започнал, а ние вече сме с куп контузени?!?! Като си спомня какво ни се случва към средата на втория полусезон последните две години (ерата на Сърчото според някои колеги от форума), не ми се мисли тази година какво ни чака?! Тоя нещастник, вместо с футболистите, с които разполага, да ни вкара в тройката, ни забива надолу..
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 27 юли 2012 15:12

Цска щели да освбождават Христо Янев, няма да е лошо да го вземем, перфектен плеймейкър - нещо като кривото говедо би паснал на нашия отбор ;)
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 27 юли 2012 15:39

Eдна радостна новина днес,само дето му е малко месец почивка на тоя лешник,трябвало е по зверски да му влязат , до 5-я кръг ще има още контузени гаранция,да го видя пловдивския физкултурник с какво ще се оправдава тоя път :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 27 юли 2012 16:08

Имаше една програма минимум, за последната селекция която трябваше да се направи: нов вратар, ляв и десен бек, и ляво и дясно крило.
ЧеЧу и това не направи като хората. Какъв е смисъла да се коментира повече този смешник.

Не знам какъв трябва да си, за да не можеш да намериш за две години ляво крило примерно, алтернатива на Дончо некадърника.

В момента не можем да сглобим 11-ет души конкурентоспособен отбор, та камо ли да се говори за резервите ни.

Върни се в “Черно море”