Черно море с екипи на TOMY.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Re: Черно море с екипи на TOMY.

Мнениеот ncbs » 13 авг 2009 11:01

Като стана дума за Adidas,аз пък си мечтая за първото ни хоризонтално, зелено-бяло рае.Спомням си тогава ,как ни завиждаха всички. :mrgreen:
Този екип дълги години след като го сменихме все още се обличаше от някои от юношеските формации ,докато се скъса. Религия,к'во да се прави!
А и този състав на МОРЯЦИТЕ беше култов!
Изображение
Изображение
Изображение
“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 14 авг 2009 17:09

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
morqka93
Контакти:

Мнениеот morqka93 » 18 авг 2009 11:41

Мисля,че стоим дотойно до отбори като Ахелой,Симитли,Вавилон,Доростол и ЛЕВСКИ грудево.Тук не говрим какви родолюбци сме,а че ако носим екипи на пума ,адидас или найк ще бъдем спонсорирани от тях.Пък и няма какво да се лъжем,дизайна е повече от смешен, а този на новия ни екип е кражба от екипа на Спортинг.Аз съ м твърдо за тази марка,но да не ни облича нас.Екипа на Мексико от 98 не е по-лош от сегашния на адидас,но разликата е в спонсорството.А за удобството не може да се прави никакво сравнение.Просто масовите ,,маркови'' екипи в България са или фалшиви, или произведени в Турция или Пакистан, а разликите в заводите на изток и на запад са огромни.

Quentin
Контакти:

Мнениеот Quentin » 27 авг 2009 10:39

абе вие нормални ли сте :Х нарпаво ме изумявате - Томи по-добри от Найк ?!?! а тези софиянци и т.н. дето изобщо не са пипвали такава фланелка, не се изказвайте неподговтени моля ви...

Имам оргиинална фланелка на Черно Море (томи) от 2006-та и на Барселона (найк) от 2006 и разликата от земята до небето, на Барса материята изобщо не я усещаш върху себе си, все едно си гол, а тази на морето те спарва, нарпаво те задушава :Х

Най-умното нещо което някога сме правили беше да подпишем договор с Пума.. защо спряха да одоставят екипи ? заради малоумните фенчета дето много голям проблем им беше, че сме изцяло в зелено вмессто в зелено-бяло... Тия 'Томи' са пълните ментета, ако са толквоа добри защо има магазини Найк Уърлд по 11 етажа, а Томи доставят фланелки на Монтана ? защото струват по 35 лв сигурно, затова...

Фубтоистите не се оплаквали ? откъде пък знаете... пълни тъпотии говорите..

Върни се в “Черно море”