Sagittarius написа:Черно Море винаги е имал огромна публика.Черно Море е отбор с традиции,отбор играел пред 50 000 човека през 70-те 80-те.Черно Море изживя криза между 1990-2000.10 слаби години.Това не значи,че Черно Море го е нямало.Просто си бяхме в криза.През тези години ако не си запознат от Черно Море излязаха играчи като Пламен Тимнев,като Веселин Бранимиров и разбира се-великия Илиян Илиев.Дали ако тези футболисти си играеха в Черно Море,особено в най-силните години на Илиян,когато носеше Левски 1993-1995-дали тогава Черно Море пак нямаше да е с бронзов медал вместо Ботев на онези брокери с големите парички?А?Където има пари-има успехи,логично е.През 90-те не можехме да си задържим големите играчи,каквито очевидно имахме и най-вече перлата-Илиян.
Аз помня Черно море. Когато бях във ВВМУ Илиян Илиев изгряваше. Гледал съм и тернировките на Морето. От тогава си личеше, че беше техничарче...И за мен си остана един от най-добрите играчи в БГ. Що се касае за Веско Бранимиров и Пламен Тимнев - само суперлативи за тези играчи. Бяха в Нефтохимик - Веско в силните години и после, Пламен закачи малко и от Нафтекс, но той беше страхотен нападател, влачеше всичко след себе си. За съжаление преди това в Левски го изпортиха та се наложи да играе в Португалия. Дете съм бил, но помня Рафи Рафиев, Страшников, Атанасов ( игра и след 40 -те си години)-имахте играчи. Сегашните футболисти не могат да се мерят по нищо на онези майстори, които играеха със сърце и душа. Сегашните играят само за пари. Визирам всички футолисти в БГ...Затова и фенщината ми се струва не на място в тези времена - поне за сегашните играчи. Впрочем имахте един Въжаров. Неговия брат ( или братовчед -не помня ) беше артелчик и домакин във ВВМУ и ни вкарваше в стадиона да гледаме тренировките на морето ). По това време имаше и представителен футболен отбор на ВВМУ. Имах изиграни 3 мача. Играехме на Тича...