Да си ходи ли Никола Спасов?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Да си ходи ли Никола Спасов?
falko,
,ти съвсем си се побъркал ,к'во е това разтройство:

“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)
Отговора на въпроса е кратък и ясен : НЕ !
Лошото е че трябват и малко кинти ,а ТИМ не искат да дават,защото имат други приоритети!
За толкова (без) пари ,това е положението!
Лошото е че трябват и малко кинти ,а ТИМ не искат да дават,защото имат други приоритети!
За толкова (без) пари ,това е положението!

Аз все си мисля ,че на Черно море им трябват 1-2 нови нападателя ама имам предивд класни и всичко ще се оправи с тях просто няма кои да вкарва голове 
Гледам, че и тук тръгват някакви недотам смислени мнения, подобни на тези в "синият" форум. Победа и "осанна" , загуба- "разпни го".Хайде стига глупости, де! Добре, че все пак позитивните мнения надделяват. Въпреки че треньорът е отговен, футболистите са тези, които играят. Една или две загуби, дори и поредни, индикират за нещо, но непременно за смяна на ръководството. Като цяло, отборът играе не лошо, просто го няма нужният нападател.
Винаги, навсякъде !
- Ticha
- Контакти:
Всички се обединяваме около мнението че отбора играе прилично, макар и без някои от основните си играчи, но ни липсва голаджия. Жалко че само ТИМ не го виждат или не искат да го видят, понеже не им се дават пари, а такъв играч като свободен агент едва ли ще се намери.
Ticha написа:Всички се обединяваме около мнението че отбора играе прилично, макар и без някои от основните си играчи, но ни липсва голаджия. Жалко че само ТИМ не го виждат или не искат да го видят, понеже не им се дават пари, а такъв играч като свободен агент едва ли ще се намери.
Хората от ТИМ едва ли толкова ги интересува отбора и феновете,а по-скоро възможностите които им се отварят покрай клуба чрез общината. Клуба не се ли управлява от хора истински обичащи го ,дори и с не толкова големи възможности ,едва ли ще надскочи себе си.

- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Пичове, ТИМ се интересуват от Алея Първа, а не от първото място!
Не освирквайте Кольо.
Не освирквайте Кольо.
-
dunedanetz
- Контакти:
Не съм от черно море, но са ми симпатичен отбор. Спасов трябва да остане като треньор. Такива интриганти като този пич, дето пусна темата само това чакат - някой да се спъне, да та се изплюят отгоре му. По това се различаваме от европейците, затова хората си мислят, че източна европа не е европа, а сме някакви маймуняци аборигени - само плюем и недоволстваме, нямаме никакво търпение, толерантност и вяра. По 15 победи на полусезон ли трябва да прави български отбор, че феновете да го харесват и да ходят на мачовете? Ми че те феновете на Байерн Мюнхен ако бяха българи, вече да бяха си теглили куршума заради тия 2 загуби и 1 равен

Каквото и да си говорим няма значение дали е направил грешки или толкова са му възможностите на Кольо ,по-важното е че той е наше момче и истински моряк и със сигурност желае най-доброто за отбора ,а колкото повече такива хора има в отбора и в публиката ,толкова ще е по-добре и за клуба като цяло!
Нека ги подкрепяме и резултатите рано или късно няма да закъснеят! И запомнете ,Кольо не е-ба-ва!:

Само Черно море!

Нека ги подкрепяме и резултатите рано или късно няма да закъснеят! И запомнете ,Кольо не е-ба-ва!:

Само Черно море!