Фенове на Черно море викаха срещу ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: Фенове на Черно море викаха срещу ЦСКА

Мнениеот Sagittarius » 21 авг 2009 20:31

Няма какво да се обяснявам с толкoва плитко мислещ човек!Ами нали БСП и гоце ви спасиха от напълно заслужено изваждане от А група!Откъде-накъде ще ви спасяват пак комунисти и пратийци и ще ви поставят в привилигировано положение спрямо останалите?Откъде-накъде ще ви позволяват да картотекирате играчи като дължите пари на половината свят,вкл. и "третия"-знайни и незнайни негри,панамци,суринамци и не знам си кви?Ако ви бяха махнали щяхме да сме 2-ри,може би и 1-ви.Видяхме го отбора с най-големия коефициент в сряда как "достойно" игра с Дербърцина,тук ние щяхме да бием 100%,макар и със застарелите :!: .

ПС:greenpeak,аз също мисля като тебе.Твърдо за Дебрецен,БАТЕ( с условността,че е добре Литекс да продължи,за да му е гадно на 2 фронта,видяхте ги с Пирин :mrgreen: ) и най-вече-Динамо :mrgreen: .
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 21 авг 2009 20:39

Sagittarius написа:ПС:greenpeak,аз също мисля като тебе.Твърдо за Дебрецен,БАТЕ( с условността,че е добре Литекс да продължи,за да му е гадно на 2 фронта,видяхте ги с Пирин :mrgreen: ) и най-вече-Динамо :mrgreen: .

И аз така си мислех за Литекс :mrgreen:

Ще повторя: плюя върху синьо-червено-орамжевата футболна мафия.

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 21 авг 2009 21:38

А все едно феновете на Цска нямаше да викат за Стяуа ако гостуваше на Черно море, да не дават много акъл

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Мнениеот ncbs » 21 авг 2009 23:32

GayGreen написа:Ние може да си викаме за когото си искаме.Днес за Динамо, утре за Фенербахче,вдругиден за ДПС.Ние сме зелената агитка и никой не може да ни спре.

Не можеш да викаш ,гей,дори и да искаш ,защото устата ти е пълна с черноморски патки!
Затова като се опиташ да кажеш нещо излиза само дрисня отзадИзображение
di6ko,върна ли се от село, хапна ли Дебърцини или си ги вря отзад,а?
ИзображениеИзображение
Изображение
Изображение
“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 22 авг 2009 09:57

Че в България всеки разбира от футбол и политика, е изтъркано клише. И абсолютно невярно. Поне що се отнася до футбола, където битува абсурдното за цяла Европа твърдение, че щом играе наш отбор в клубен турнир, всички трябва да го подкрепят. Така например, ако фен на ЦСКА не вика за Левски, то веднага е заклеймяван като непатриот и предател от огромната маса "разбирачи".

А подобна глупост няма никъде, ама никъде! Едва ли ще намерите и един фен на каталунския Барселона например, който да стиска палци за Реал Мадрид в международните мачове. Дори напротив - радва се при провал на омразния клуб, пък бил той и от същата държава. Но у нас, по стара традиция, си живеем по някакви налудничави неписани закони, според които е елементарно да се разграничи редното от нередното.

Със сигурност много хора никога няма да осъзнаят разликата между национален и клубен отбор. И не са длъжни. Но нека поне не се бият с плам в гърдите и да дават акъл кой е "нашият" тим и кой чуждият. Или пък да се възмущават с пискливи гласчета, че левскар вика срещу ЦСКА или обратното. Защото във футбола, за разлика от политиката, безпринципни коалиции няма. Или поне не са толкова видни, че да задоволяват естествената нужда на "разбирачите" да казват "това - да, това - не"
цитирам: http://www.winner.bg/commentary/read12037.html
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 22 авг 2009 14:09

di6kа или гриингей или гейгриин, какво стана в дебрицените бе п****** каменарски?
Кажи нещо за мача :mrgreen: .
Като ви опънаха унгарците ли смени резбата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ?

Върни се в “Черно море”