гарфилд написа:rodman написа:Мислех си, че вече никога няма да задам този въпрос, но голяма част от съфорумниците не спират да провокират. Затова мощно: Момчета, пи*ки нямате ли, да си играете, та сте се захванали с треньора??
При положение, че повечето от вас сте наясно с положението в клуба...
Не можем ли да си изкажем мнението,колега?Или греша?
И дай съвет,какво да правим?Вярно,знаем положението на клуба,знаем ''управата'',знаем и НФК,знаем и треньора,знаем и стадиона,всички на какъв хал са.Говорим за всички ТЕЗИ неща,но...отговор НЯМА.НЯМА И КОЙ ДА ГО ДАДЕ!
И какво ни остава?Да си изказваме мнението,белким НЯКОЙ ГО ЧУЕ И АСИМИЛИРА,от онея ''разбирачи'' дето водят клуба.Изключвам онзи дето дава парите,защото единствената му грешка за мен,е тази,че не е избрал подходящите хора,да му въртят парите.Ама така е решил,така е направил.
Прав си! Но аз пак ще попитам: защо точно Стефан Генов? Без да съм най-ревностния му привърженик, без да съм му адвокат... Гарфийлд, интелигентен човек си, очевадно е! Защо Генов? Защо като електричеството, срещу най-малкото съпротивление? Съгласен си, че нищо в клуба не е наред, нали!? Пресслужба, реклама, спортно-техническо, административно ръководство, стадион, фен клуб ако щеш... Не искам и никога няма да тръгна срещу клуба на сърцето ми от 6-годишна възраст!!!!!!!! Но нека т.нар. ръководство поне да обнародва приоритетите си!!!! А не да казва, каквото има да каже чрез устите на Недко Петров и онова недоразумение Иван Михайлов. Прав ли съм?