Мнениеот chelseabg на 30 Апр 2012 13:56
Откога виждате добри неща,при домакинска загуба от Локото?Наивна загуба,два слаби отбора..
Явно феновете са по зле и от ръководството и треньора-средняци!
И не не ми се оправдавайте с титулярите и контузиите има 1 нещо което се казва МАНТАЛИТЕТ
Нещо което го имат Кольо и Кривия особено в изобилие,нещо което 2-3ма играчи не могат да компенсират сега.
Ако искаме догодина успехи-Нов треньор(нищо лошо за Генов,просто не е за нас в момента) и опитни играчи.
Плюем Шопите,но те половината мачове ги взимат преди да са почнали точно заради това.
Не ме нападайте сега,това е истината.
Има и една друга-За да сме шампиони трябва да сме 5 класи над шопите,пак заради тази причина
По отношение на първия абзац съм на 100% съгласен.За втория все си мисля,че и с настоящия отбор ще сме конкурентни.Не са нужни 5 класи,а МОТИВАЦИЯ,ПОБЕДНА ТАКТИКА и най-вече последователност.От към изпълнители,не сме чак толкова зле.Стига да има кой да ги подреди за всеки отделен мач.
Нима Черноморец,Славия,Миньор,Локо /Пд/,Берое,разполагат с по-голям бюджет и се хвърлят здраво ??? С какво им отстъпваме ???При нашата финансова стабилност би трябвало да гоним минимум 3-6 място.Всичко останало с е СРАМ