Черно море (Варна) - Сливен (Сливен) [официална тема]

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

comeundone
Контакти:

Re: Черно море (Варна) - Сливен (Сливен) [официална тема]

Мнениеот comeundone » 12 авг 2009 10:40

vlatan написа:Много сте оптимисти, ама май пропускате нещо - че Сливен сега е Черноморец от миналата година, има няма 5-6 човека преминаха там, а тренер им е Диян Петков, тренер на Черноморец от миналата година... :) :) :) А какво ви случи ... Черно море- Черноморец 0-1..., така че Черно море - Сливен 0-1 май ще бъде за жалост :lol: :lol: :lol:

ако ни бият те черпя бира ;) .

vlatan
Контакти:

Мнениеот vlatan » 12 авг 2009 12:43

ОК,среща по средата - в Обзор. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ozzy
Контакти:

Мнениеот ozzy » 12 авг 2009 20:36

Не знам защо слагате Танко в титулярния състав и въобще в групата де? На мача с ПСВ миналата седмица, буквално, не можеше да слезе по стълбите, явно контузията в глезена е много сериозна и много се съмнявам да може да играе. Иначе Данчо е поредната жертва на "извънземния" терен в Бургас. Много ми е интересно как просто бягайки по терена се чупят крака и късат връзки, я някой да вземе да попита Попето и Данчо по въпроса :evil: !

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 12 авг 2009 21:44

vlatan написа:Много сте оптимисти, ама май пропускате нещо - че Сливен сега е Черноморец от миналата година, има няма 5-6 човека преминаха там, а тренер им е Диян Петков, тренер на Черноморец от миналата година... :) :) :) А какво ви случи ... Черно море- Черноморец 0-1..., така че Черно море - Сливен 0-1 май ще бъде за жалост :lol: :lol: :lol:

Айде, айде.... трябва ли да ти се напомня с каква измислена дузпа се получи това Черно Море - Черноморец 0:1??? И да оставим дузпата на страна.... ние бяхме яко ощетени от мъдята (съдията) него мач!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 12 авг 2009 21:55

А и в него абсурден мач ударихме 2 греди,изпуснахме още 5 чисти гола и буквално ги смазахме като въшки.Онази дузпа беше едно уникално футболно пресътпление срещу Черно Море.Защо я дадаха?Ами защото онзи клоун Херо подскача на тъча цял мач и съдията при първата спорна ситуация клекна пред маймунските му маниери.Както и да е.Газим Сливен с 3 гола разлика
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 12 авг 2009 22:53

И аз съм на мнение, че ще ги бием с разлика, след като си разпродадоха най-добрите не са по-слаб отбор, гледах ги повреме на празненствата от 15 годишнината на великото американско лято в Сливен, играха контрола по 30 минути полувреме с Черноморец и определено Сливен играеше по-добре, според мен са си същия отбор, не че онези които си тръгнаха са някакви кои знае какви звезди, но за отбор от средата на класирането бяха горе-долу стабилни, ако вкараме бърз гол ще ги отнесем с 4:0 поне

Потребителски аватар
LuDa_ChErNoMoRkA
Контакти:

Мнениеот LuDa_ChErNoMoRkA » 14 авг 2009 12:44

да се надяваме да ги биеме с минимум 2 гола разлика за да се реваншираме за последните два мача :!: :!: :!:
...Az...SъM..ViZaNtiiKa...KrAvTa...Mi...E...ZeLeNa...LoShItE...
mOmChEtA...vLiZaT...mAcHkAt...Na...TeRnA...

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 14 авг 2009 13:20

greenpeak написа:Чакай малко, ТРИ МАЧА :!: :!: :!: :mrgreen: А-А-А

Аз и от контролата с Левски не съм много доволен :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 14 авг 2009 13:24

Ами, оплачи се на арменския поп :mrgreen:!!!

Върни се в “Черно море”