Екскурзия за мача в Бургас

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

zeleniq
Контакти:

Re: Екскурзия за мача в Бургас

Мнениеот zeleniq » 04 апр 2012 17:21

motion_man2 написа:Значи е тъпо да напишеш едно мнение, че ще идваш или не, че си се записал или не, да се организираш със съфорумници и т.н., НО е остро да се плещят празни приказки за тактики и схеми, които никой от отбор/ръководство/треньор (към които са насочени репликите и коментарите) няма да види или вземе предвид?!

Стойте си по домовете тогава и чукайте по клавиатурите докато се пулите в някой лайв-стрийм или "коментари" на живо в гонг...

Хайде, със здраве! ;)

съгласен съм

Потребителски аватар
surikat
Контакти:

Мнениеот surikat » 04 апр 2012 18:44

[quote="mishki"]Щом стане дума за гостуване и подкрепа всеки си мълчи

Аз ще подкрепя отбора в Бургас.Не мисля,че някой трябва да се сърди на друг,че няма възможност да ходи на гостуванията (има такива които умират от желание на "ТИЧА" да дойдат,но пак нямат възможност) :!: Също така не мисля,че всеки който ще е на мача в неделя ще го обяви.Очаква добра подкрепа за отбора.

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 04 апр 2012 18:50

Съгласен съм и с motionman2, и с greenpeak. И все пак темата си е ясна, който има възможност и най-вече желание ще е там. Какво толкова очакваш да се пише? "Мощно", "там сме", "ще ги залеем" ли? :mrgreen:

А иначе предлагам да се направи една обща тема за екскурзиите и в нея да се пише инфо като има нещо организирано. Все ще е от полза за някой.

motion_man2
Контакти:

Мнениеот motion_man2 » 04 апр 2012 20:24

boys85 написа:Какво толкова очакваш да се пише? "Мощно", "там сме", "ще ги залеем" ли? :mrgreen:

В общи линии :mrgreen:

Каквото и да е, би било по-добре от абсолютното мълчание. Току виж някой колебаещ се види, че хората ще посетят, и това му помогне да направи правилния избор :)
www.varna1913.com Новият сайт на привържениците на Черно море Варна, към него работи и новият форум!

Ф.К.Ч.М.

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 04 апр 2012 22:50

Аз отивам в Бургас така , както го правя на всяко гостуване и всяко домакинство - МОЩНА ПОДКРЕПА НА 100%! ОТБОРЪТ ТРЯБВА ДА СЕ ПОДКРЕПЯ МОЩНО ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ 90 МИНУТИ ДОКРАЙ , НЕЗАВИСИМО ОТ РЕЗУЛТАТА!ЧЕРНО МОРЕ ДОКРАЙ!ЧЕРНО МОРЕ Е РЕЛИГИЯ!Призовавам всеки привърженик на Черно море , който има възможност, да подкрепи силно моряците в Бургас!ЗАЩОТО ЧЕРНО МОРЕ Е ПОВЕЧЕ ОТ ОТБОР! :!: :!: :!:

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 05 апр 2012 09:43

Там сме ве, как 8-)
фалшива коса - фалшив футбол!

Върни се в “Черно море”