Поредна глупост: Стойчо Младенов щял да сменя Кольо
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Sagittarius
Re: Поредна глупост: Стойчо Младенов щял да сменя Кольо
Стига глупости.Аз искам Кольо Спасов да остане.Първо е модерен треньор - знае езици,рови интернет,комуникира с колеги от чужбина.Второ е много добър в мотивирането на отбора,апропо видяхте какви мачове изиграхме с ПСВ и с каква мотивация.Играчите го харесват и умее да създава колектив и атмосфера,просто умее да работи с хора.Трето-той е личност свързана с историята на Черно Море,с голям принос в средата и края на 80те години,не някакъв гастербайтер като Тройчо Торпедов.И да не забравяме-Мастиакта е най-успелия треньор на Черно Море след 2-рата световна война.За какво да го сменяме?За 1 нелепа загуба ли?Тройчо Торпедото нима нямаше да отнесе между 3:0 и 6:0 от ПСВ?Айде стига.ММач клати кораба,но няма да успее.Яд ги е,че имаме отбор и по-лошото за тях-амбиции.Сори,но продължаваме.Кольо е човекът,да,правил е и прави много простотии и треньорски малоумия,но Тройчо???Оня бе,героя от Прага с 0:6 от Чехия?Дето Галатасарай му напука задника с 6:0?ГАК го биха с 5:0.Тоя е евроидиот и неудачник.Да не говорим и,че е цесекар и в червата,в лоши отношения с Жоро Илиев,Данчо Юруков,Миро Манолов,Дани Георгиев-момчетата които сме взели от ЦСКА.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Няма смсиал да се правят промени,нека да оставим да работи на спокойствие Спасов.
Иначе Стойчо не е лош и интересен вариянт
Почне ли да купува мачове и шампиони ще станем със сигурност. 
Иначе Стойчо не е лош и интересен вариянт

Sagittarius написа:Стига глупости.Аз искам Кольо Спасов да остане.Първо е модерен треньор - знае езици,рови интернет,комуникира с колеги от чужбина.Второ е много добър в мотивирането на отбора,апропо видяхте какви мачове изиграхме с ПСВ и с каква мотивация.Играчите го харесват и умее да създава колектив и атмосфера,просто умее да работи с хора.Трето-той е личност свързана с историята на Черно Море,с голям принос в средата и края на 80те години,не някакъв гастербайтер като Тройчо Торпедов.И да не забравяме-Мастиакта е най-успелия треньор на Черно Море след 2-рата световна война.За какво да го сменяме?За 1 нелепа загуба ли?Тройчо Торпедото нима нямаше да отнесе между 3:0 и 6:0 от ПСВ?Айде стига.ММач клати кораба,но няма да успее.Яд ги е,че имаме отбор и по-лошото за тях-амбиции.Сори,но продължаваме.Кольо е човекът,да,правил е и прави много простотии и треньорски малоумия,но Тройчо???Оня бе,героя от Прага с 0:6 от Чехия?Дето Галатасарай му напука задника с 6:0?ГАК го биха с 5:0.Тоя е евроидиот и неудачник.Да не говорим и,че е цесекар и в червата,в лоши отношения с Жоро Илиев,Данчо Юруков,Миро Манолов,Дани Георгиев-момчетата които сме взели от ЦСКА.
Абсолютно съм съгласен с теб. По добре не мо'еше да го кажеш.
Аз подкрепям Кольо и винаги съм го подкрепял, дори когато всички викаха "оставка" на мача със Сант Жулия, аз пак го подкрепях.
Кольо е нашия човек.

-
- Контакти:
сагитариус, Моряк, и аз съм с вас. Даже започвам да подготвям подписка в подкрепа на Кольо
Това в кръга на шегата, иначе и аз не искам Тройчо за треньор а нашие шефове да не се стискат а да вземат един нападател от класата на Неи например и тогава ще стане - съой та гледай

Това в кръга на шегата, иначе и аз не искам Тройчо за треньор а нашие шефове да не се стискат а да вземат един нападател от класата на Неи например и тогава ще стане - съой та гледай

Моряк написа:Sagittarius написа:Стига глупости.Аз искам Кольо Спасов да остане.Първо е модерен треньор - знае езици,рови интернет,комуникира с колеги от чужбина.Второ е много добър в мотивирането на отбора,апропо видяхте какви мачове изиграхме с ПСВ и с каква мотивация.Играчите го харесват и умее да създава колектив и атмосфера,просто умее да работи с хора.Трето-той е личност свързана с историята на Черно Море,с голям принос в средата и края на 80те години,не някакъв гастербайтер като Тройчо Торпедов.И да не забравяме-Мастиакта е най-успелия треньор на Черно Море след 2-рата световна война.За какво да го сменяме?За 1 нелепа загуба ли?Тройчо Торпедото нима нямаше да отнесе между 3:0 и 6:0 от ПСВ?Айде стига.ММач клати кораба,но няма да успее.Яд ги е,че имаме отбор и по-лошото за тях-амбиции.Сори,но продължаваме.Кольо е човекът,да,правил е и прави много простотии и треньорски малоумия,но Тройчо???Оня бе,героя от Прага с 0:6 от Чехия?Дето Галатасарай му напука задника с 6:0?ГАК го биха с 5:0.Тоя е евроидиот и неудачник.Да не говорим и,че е цесекар и в червата,в лоши отношения с Жоро Илиев,Данчо Юруков,Миро Манолов,Дани Георгиев-момчетата които сме взели от ЦСКА.
Абсолютно съм съгласен с теб. По добре не мо'еше да го кажеш.
Аз подкрепям Кольо и винаги съм го подкрепял, дори когато всички викаха "оставка" на мача със Сант Жулия, аз пак го подкрепях.
Кольо е нашия човек.
За разлика от вас аз никога не съм харесвал Кольо. Това не значи, че съм от тези които викаха преди време "оставка". Разбира се и никога няма да го направя, защото по този начин се вреди на отбора. Но тук, в нашия форум мога да изкажа мнението си, нали?
Според мен почти е дошло времето Кольо да бъде освободен, но точно с Младенов ли? Върховна глупост! Мисля, че ако се е стигнало до смяна трябва хубаво да се помисли и да се вземе доказъл се треньор, а не само за отбиване на номера.
Имам още много какво да споделя, но ще спра до тук защото знам, че много от нашите фенове подкрепят Кольо и не мисля, че е редно да влизам в остри спорове със съидейници.
Чао и останете си със здраве.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!