Черно море - Литекс 25 март
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море - Литекс 25 март
Относно мача, труден и за двата отбора такъв, за нас се връща Никасио което е плюс, но на Тича моряците са си господари, нищо че ги победихме на последното гостуване.

Снощи ви показахме как трябва да се играе срещу Литекс.Дано се получи истинско дерби и нека по-добрият отбор победи.Успех.
От колко часа е мача?
-
- Контакти:
Мачът е троен!
Стига да отбележим едно-две от положенията, които ще създадем (а вярвам, че ще има достатъчно), можем да се поздравим с успеха. Жоро се връща, защитата е бетон, за жалост Денчев е сякаш малко колеблив, но му пожелавам да има ден!
Не знам дали е вярно, трябва да се провери, но май и Божилов има 5 картона?
Ако е така, нека най-сетне погледаме Фернандес зад нападателя, да покаже какво може
Неделя сме на Тича за победа! Ай моряци!
Стига да отбележим едно-две от положенията, които ще създадем (а вярвам, че ще има достатъчно), можем да се поздравим с успеха. Жоро се връща, защитата е бетон, за жалост Денчев е сякаш малко колеблив, но му пожелавам да има ден!
Не знам дали е вярно, трябва да се провери, но май и Божилов има 5 картона?
Ако е така, нека най-сетне погледаме Фернандес зад нападателя, да покаже какво може

Неделя сме на Тича за победа! Ай моряци!
www.varna1913.com Новият сайт на привържениците на Черно море Варна, към него работи и новият форум!
Ф.К.Ч.М.
Ф.К.Ч.М.
Мисля, че 15.30 е мача..... и много правилен ход на Генов, че изкара Фернандез да почива преди мача с Литекс... личи си, че мисълта му е била насочена и към следващия мач, демек тоя с Литекс - все пак Божилов няма да го има, а е важно да сме по-свежи в центъра

ogrizko написа:Мисля, че 15.30 е мача..... и много правилен ход на Генов, че изкара Фернандез да почива преди мача с Литекс... личи си, че мисълта му е била насочена и към следващия мач, демек тоя с Литекс - все пак Божилов няма да го има, а е важно да сме по-свежи в центъра![]()
От всичко това не разбрах, защо Дончо няма да играе? Не ми се стори да е получил толкова тежка контузия...
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
В мача с Берое се видя,че при негативен резултат Литекс са виртуозни симуланти, което е и най-силното им оръжие 

morqche написа:ogrizko написа:Мисля, че 15.30 е мача..... и много правилен ход на Генов, че изкара Фернандез да почива преди мача с Литекс... личи си, че мисълта му е била насочена и към следващия мач, демек тоя с Литекс - все пак Божилов няма да го има, а е важно да сме по-свежи в центъра![]()
От всичко това не разбрах, защо Дончо няма да играе? Не ми се стори да е получил толкова тежка контузия...
Жълти картони.

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
много на сериозно се взехте нещо