Черно море - Ботев вр

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Re: Черно море - Ботев вр

Мнениеот morqche » 14 мар 2012 20:13

Clarion написа:
morqche написа:Момчетата спазват тактически указания, не играят махленската който където иска да се нарежда. Има един човек Стефан Генов, този човек е решил така миналата година с материала от Велизар Попов много добре си спомняме как не ни брояха за нищо а накрая 2 точки ни деляха от ЛЕ... Вярвам му безрезервно! Важното е че бихме!
П.С на мене ми хареса как играха с Левски, на хубав терен и доста пространства пред играчите ни. На нашата нива с този отбор на Ботев при схема 5:5:0 какво искате повече незнам, ако Дончо и Жоро си бяха вкарали положенията през първото и резултата беше 3-4:0 какво щяхте да говорите?

недей да ни настройваш против Генов :-) щото ако тактическите му указания са били - срещу Ботев Враца, Росен да изсипва всяка втора топка в стил а'ла Танко и Фернандез да се мота като муха без глава някъде в дясно ...

Не виждам къде ви настройвам против Генов! Явно не четеш хубаво... еми при това 5:5:0 как да ги преодолеят? пък и толкоз да е прехвърлял топката в стил на Танко малко ми се струва, че говориш на изуст...
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 15 мар 2012 21:06

Не съм гледал този мач :) ,но отзивите не бяха никак добри за играта ни.Все пак искам да отбележа,че един първи мач като домакин е винаги тежък,винаги и то особено пролетните полусезони след зимните подготовки.Гонейки задължителни 3 точки(все пак почнахме със загуба в София) е нормално да е някакъв калъбалък и безидейност,изсипвания и игра на мускули.Важно е,че сме победили.Сър-а е треньор,който трябва да получи шанс.Ако шефовете го бяха подкрепили миналата пролет поне мъничко,ама мъничко...например да му осигурят желания нападател или пък да елиминират мастията Антон Генов да не свири мача с Доко,след като цяла България знаеше,че Гигов го е купил...щяхме за сме в ЕКТ...и бих казал с основна заслуга на Сър Генов,който взе блестящи треньорски победи над ЦСКА,Славия и Черноморец навън.Добър треньор е,малко пъти се е оаквал,неговите предшественици Илиан,Ясен,бачи Кольо(който се насра най-много на финала за Купата с Литекс) и особено Прическата - те имат много повече провалени мачове,ама сами са ги омазвали...докато Сър-а се обърка леко доста малко пъти ;)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 16 мар 2012 13:36

Виж какви футболисти взе Илиян Илиев в Берое за без пари и какви взима великия ти КРАЛ ЦАР СЪЪЪЪЪР и после ми говори кой тренер се е ''насрал'' най-много!Виждам едно голямо оакване, когато Краля трябва да прави селекция и само не ми скачай с номера, че той е докарал Камазола и Паломино :lol: понеже съм наясно как дойдоха и най-малко заслуги има сърчо.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 16 мар 2012 18:09

ShooterMan написа:Не съм гледал този мач :) ,но отзивите не бяха никак добри за играта ни.Все пак искам да отбележа,че един първи мач като домакин е винаги тежък,винаги и то особено пролетните полусезони след зимните подготовки.Гонейки задължителни 3 точки(все пак почнахме със загуба в София) е нормално да е някакъв калъбалък и безидейност,изсипвания и игра на мускули.Важно е,че сме победили.Сър-а е треньор,който трябва да получи шанс.Ако шефовете го бяха подкрепили миналата пролет поне мъничко,ама мъничко...например да му осигурят желания нападател или пък да елиминират мастията Антон Генов да не свири мача с Доко,след като цяла България знаеше,че Гигов го е купил...щяхме за сме в ЕКТ...и бих казал с основна заслуга на Сър Генов,който взе блестящи треньорски победи над ЦСКА,Славия и Черноморец навън.Добър треньор е,малко пъти се е оаквал,неговите предшественици Илиан,Ясен,бачи Кольо(който се насра най-много на финала за Купата с Литекс) и особено Прическата - те имат много повече провалени мачове,ама сами са ги омазвали...докато Сър-а се обърка леко доста малко пъти ;)

[offtopic]Според кралските правила за сър-осване - титлата Сър винаги се използва или само с малкото име или с име и фамилия. Няма форма "Сър Генов" :-)[/offtopic]
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 16 мар 2012 18:34

ShooterMan написа:докато Сър-а се обърка леко доста малко пъти ;)

Колко малко? Само този сезон: домакинските мачове с Черноморец и Лудогорец, гостуванията на двата Локомотив-а, Видима-Раковски и мача с Миньор за купата. Някои биха добавили и срещите с Литекс, ЦСКА и Славия. Домакинствата с Берое, Светкавица и Ботев бяха изключително слаби представления; тези мачове ги взехме на мускули.

Върни се в “Черно море”