Нека махнем розовите очила

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Re: Нека махнем розовите очила

Мнениеот Vailo » 09 авг 2009 22:56

ако някой отбор извън триото левски, цска, литекс спечели някакъв трофей в близките 5 години ще е супер изненада.. още повече пък ветераните на ЧМ ;)

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 09 авг 2009 23:00

Vailo написа:ако някой отбор извън триото левски, цска, литекс спечели някакъв трофей в близките 5 години ще е супер изненада.. още повече пък ветераните на ЧМ ;)

Абе колега, ходи си обсъждай там отбора и мачовете с Дебрецен. Вие ква селекция направихте - Топузаков и Бардон, доста са младички и двамцата. Дано да влезете в Лигата, все пак сме българи, а ти ако няма кво да правиш си бий една ножка и си лягай. От писанията ти ми става ясно че си някое зимане. :roll:

Потребителски аватар
di6ka
Контакти:

Мнениеот di6ka » 09 авг 2009 23:02

Vailo написа:ако някой отбор извън триото левски, цска, литекс спечели някакъв трофей в близките 5 години ще е супер изненада.. още повече пък ветераните на ЧМ ;)

Аз мисля че черно море ще спечелят купата на ветераните тази година :mrgreen:
http://www.sportno.info/123/Fenovete-na-Cherno-More-se-izgavriha-s-Bulgariia.htmlФеновете на Черно Море се изгавриха с България

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 09 авг 2009 23:03

Ticha написа:

Абе колега, ходи си обсъждай там отбора и мачовете с Дебрецен. Вие ква селекция направихте - Топузаков и Бардон, доста са младички и двамцата. Дано да влезете в Лигата, все пак сме българи, а ти ако няма кво да правиш си бий една ножка и си лягай. От писанията ти ми става ясно че си някое зимане. :roll:

Ортега и Симонович също!Като не ни дадохте Алекс! ;)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
vivedan
Контакти:

Мнениеот vivedan » 09 авг 2009 23:04

MORSKI написа:
di6ka написа:Защо сте такива смешници не мога да разбера.До вчера "треньора голям,футболистите невероятни,най добрите сме,няма кой да ни спре" и т.н и т.н.В един момент падате от Черноморец и се почва с реването.До преди 2 години никой не ви броеше за живи и благодарение на кризата в цска играхте в Европа,тази година бихте едни молдовци,паднахте и двата мача с ПСВ и очаквате да станете шампиони ли кво?Свалете си розовите очилца и погледнете реалноста,а тя е че тая година медал ще видите през крив макарон.Айде със здраве :mrgreen:

Теб пък кой те пита бе таранколо???? Айде вляво!!!! Нямаме нужда от твоето мнение!!!!

Айде малко по-кротко!Въпреки заядливия тон,някои от гостите имат право.До вчера бяхме евробоеца с най-добрия треньор,от днес не ставаме за нищо...Стига ревахте,нищо толкова лошо не се е случило.Една загуба,дошла точно на време.Да слязат на земята и да се сетят,че шампионата започва.На вас добре дошли в Бг,където се играе нещо,но не футбол.И сега не му е времето да се плуе и реве!Айде другата седмица всички на стадиона и покажете,че сте фенове,а не критици!!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 09 авг 2009 23:06

di6ka написа:

Аз мисля че черно море ще спечелят купата на ветераните тази година :mrgreen:

Какви ветерани бе момко- писах го вече някъде- имаме само 3 ма футболисти над 30!!!

Половината ни отбор е под 25- айде спри да дрънкаш глупости-ок!!!

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 09 авг 2009 23:07

smash_the_reds написа:
Ticha написа:

Ортега и Симонович също!Като не ни дадохте Алекс! ;)

Да, със Симонович стават трио младежи. :) А Ортега е под наем, бате Венци едва ли ще го остави след това, голям играч е Дебелака ;).

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 09 авг 2009 23:08

vivedan написа:
MORSKI написа:
di6ka написа:Защо сте такива смешници не мога да разбера.До вчера "треньора голям,футболистите невероятни,най добрите сме,няма кой да ни спре" и т.н и т.н.В един момент падате от Черноморец и се почва с реването.До преди 2 години никой не ви броеше за живи и благодарение на кризата в цска играхте в Европа,тази година бихте едни молдовци,паднахте и двата мача с ПСВ и очаквате да станете шампиони ли кво?Свалете си розовите очилца и погледнете реалноста,а тя е че тая година медал ще видите през крив макарон.Айде със здраве :mrgreen:

Теб пък кой те пита бе таранколо???? Айде вляво!!!! Нямаме нужда от твоето мнение!!!!

Айде малко по-кротко!Въпреки заядливия тон,някои от гостите имат право.До вчера бяхме евробоеца с най-добрия треньор,от днес не ставаме за нищо...Стига ревахте,нищо толкова лошо не се е случило.Една загуба,дошла точно на време.Да слязат на земята и да се сетят,че шампионата започва.На вас добре дошли в Бг,където се играе нещо,но не футбол.И сега не му е времето да се плуе и реве!Айде другата седмица всички на стадиона и покажете,че сте фенове,а не критици!!!

Да си критикуват тяхните отбои- че хич не са цъфнали!!!!

Нас да не ни мислят- иначе аз никъде не съм казал,че не струваме- яд ме е,че в момента играем бавен и неефективен футбол!!!

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 09 авг 2009 23:13

Ами само една контрола изиграхме. Май не беше правилно това. Другото е че г-н Спасов трябваше да освежи отбора и да вдигне малко конкуренцията по постове, за да не се чувстват някои играчи сигурни титуляри, а да се влагат малко повече в тренировките. Мое лично мнение е че Лазаров вече не струва, както и Адемар нещо не ми се нрави. Трябваше от много по рано да помислим за селекцията, а не да чакаме последния момент.

Потребителски аватар
di6ka
Контакти:

Мнениеот di6ka » 09 авг 2009 23:27

[quote/]Нас да не ни мислят- иначе аз никъде не съм казал,че не струваме- яд ме е,че в момента играем бавен и неефективен футбол!!![/quote]

Тоест не струвате :mrgreen:
http://www.sportno.info/123/Fenovete-na-Cherno-More-se-izgavriha-s-Bulgariia.htmlФеновете на Черно Море се изгавриха с България

Върни се в “Черно море”