Левски - Черно море 4 март 13.30 пряко по ТВ7

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Re: Левски - Черно море 4 март 13.30 пряко по ТВ7

Мнениеот Готвача » 05 мар 2012 12:14

"2.Имам приятели и съученици,които са цесекари.Как мислиш,дали ги мразя?"За теб не съм сигурен дали ги мразиш,но съдейки по отношението на другите левскари към теб във форума/а и не само на левскарите/,те определено те мразят.Явно и в живота си същото рядко ... като във форума.
"А онези,дето преди всеки мач оревават орталъка за линкове?Те какви са?"Това е един МНОГО малоумен въпрос,на чийто отговор ако не можеш да си отговориш,значи си по-кух отколкото те мислим всички. ;)
Относно играта и интервюто на Генов.Играта ме задоволи като качество.Не играхме като обречени,имахме си своите положения,но липсата на късмет и самочувствие пред гола ни провали и в този мач.Левски не са нищо особено,но и този мач излязоха със застарахователната полица в джоба.Ще попитате защо?Ами защото една от клаузите сработи в 92-ра минута.Не ни оставиха да си изпълним прекия свободен удар.Генов каквото и да казва,това че НАИСТИНА НЯМА необходимата класа е факт.Поставете се за миг на мястото на треньора.Мигар бихте искали да ви вземат играчи за без пари и по възможност с малки заплати?И какво ще очаквате отт тях?И на всичко отгоре да ви налагат определен играч да играе във всеки мач,независимо от формата?Първо няма да сте щастливи и второ няма да постигате никакви успехи.Или почти.Така че и според мен Генов има качествата да води отбора и то да го води нелошо.Вярно е че допусна някои лоши резултати,но кой треньор ги няма?А и в неговия случай това е напълно оправдано.За пореден път показа че има набито око за играчи.И двамата в центъра на защитата се справиха добре.Може би единствената сериозна грешка бе сле корнера и удара с глава на НЕПОКРИТИЯ Димов.Но в случая ние не знаем кой е трябвало да се грижи за него в наказателното поле и кой за Цветков.Последва грешката на Сашко,който ако не направи поне една аванта за противника,мача няма да свърши.Единствено Марлон според мен не трябаваше да играе на фланга.Една схема с Миро в дясно щеше да даде повече рутина,сигурност и мощ в дясната зона.А джуджето да влезе на смяна на Божилов .Това е моето мнение и си мисля че така щяхме да имаме още по-добро представяне.Но мача свърши.И започват мачовете на Морето с отбори които убиват играта и ще ни е още по-трудно да вкарваме голове.Дано греша!П.п.От Левски най много ми хареса Предателят.Ако не беше той,мача заминаваше в неизвестна посока.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 05 мар 2012 14:42

Ето колеги, който не е могъл да гледа мача ви споделям следния линк :) http://zamunda.net/details.php?id=301926&hit=1
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 мар 2012 14:56

Готвача написа:"2.Имам приятели и съученици,които са цесекари.Как мислиш,дали ги мразя?"За теб не съм сигурен дали ги мразиш,но съдейки по отношението на другите левскари към теб във форума/а и не само на левскарите/,те определено те мразят.Явно и в живота си същото рядко ... като във форума.
"А онези,дето преди всеки мач оревават орталъка за линкове?Те какви са?"Това е един МНОГО малоумен въпрос,на чийто отговор ако не можеш да си отговориш,значи си по-кух отколкото те мислим всички. ;)

"съдейки по отношението на другите левскари към теб във форума/а и не само на левскарите/,те определено те мразят.Явно и в живота си същото рядко ... като във форума."
1.Тези,на които държа да ме обичат и уважават,не ги търся по форумите.За теб може форумът да е живота или животът-форума...За мен не е!Изображение

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 05 мар 2012 15:54

добре бе , айде спри вече да занимаш всички със тебе , не знам какво е за тебе форума ама вече омръзна на всички
ex Popeye

Потребителски аватар
UniX95
Контакти:

Мнениеот UniX95 » 05 мар 2012 19:19

За такива като синята приятелка няма ли нещо като бан или поне забраняване да пише по чуждите форуми... :roll: Баси досадния тип, предните му мнения ме забавляваха колко дребнав и жалък може да е човек, ама с последните взе да става досаден ... :mrgreen:
100 години Черно Море !

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 05 мар 2012 23:51

blue avalanche написа:
Готвача написа:"2.Имам приятели и съученици,които са цесекари.Как мислиш,дали ги мразя?"За теб не съм сигурен дали ги мразиш,но съдейки по отношението на другите левскари към теб във форума/а и не само на левскарите/,те определено те мразят.Явно и в живота си същото рядко ... като във форума.

"съдейки по отношението на другите левскари към теб във форума/а и не само на левскарите/,те определено те мразят.Явно и в живота си същото рядко ... като във форума."
1.Тези,на които държа да ме обичат и уважават,не ги търся по форумите.За теб може форумът да е живота или животът-форума...За мен не е!Изображение

Не знам на кого ии за какво държиш,но това със сигурност е недоказуемо в твоят случай.И като гледам колко мнения имаш само в нашия форум,си мисля че точно това е животеца ти,а другото за теб е някаква досадна притурка.Като да си изкопаеш нивичката,да нахраниш прасето,да пиеш една ракия,да набиеш жената...Типове като теб нямат друг живот,колкото и да искат да се докажат във виртуалното пространство.Ако искаш да ти повярваме че не си това което показваш от години насам,просто спри с изявите поне в нашиата част от форума.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 06 мар 2012 00:30

При толкова невкарани положения е нормално да загубиш като гост не само в Подуене,а където и да е другаде.Паломино и Камазола имаха не 100,а 200% чисти положения,това бяха абсолютно задължителни голове.Левски вкара 2 с положения многократно по-нечисти от нашите.Късмета също е фактор и той не беше на наша страна.Още при онзи нещастен рикошет довел до корнера за 1:0 и как Петьо Денчев се опита да улови рикоширалата топка и да спаси корнера се сетих за финала на Мондиал 1986 как вратаря на Аржентина така пробва да спаси,не успя и Руди Фьолер направи 2:2 после от ъгловия...Вярвате или не си казах,не,тука ще получим гол и гол :mrgreen: .Иначе смятам,че играхме повече от добре,бяхме абсолютно по-добрия отбор на терена,по-можещия в играта,по-идейно играещия,по-правилно играещия....Дори при техния гол пак ако не се беше прбвал Марлон да чисти от гредата Денчев щеше да улови,а при 0:0 на полувремето за мене нямаха абсолютно никакви шансове да ни бият като налеят и здраво гипса,но уви.Пастата свири доста добре,като изключим онази засада на Паломино дето я нямаше никаква не са ни ощетили с нещо особено.Сами се бихме,хубавото е,че играем и надграждаме.Божилов и Фенрнандес не могат да са заедно на терена,най-вече Фернандес не е ли зад нападателите е един статист.Впрочем когато мина там станаха много хубави неща,можеха да го спрат само с фал,но пък Жоро Божилов беше един от най-добрите на терена преди това.Честно казано,въпреки,че Християн Попов и Живко Атанасов се справиха ако Шерифа и Росен бяха на терена такъв тъп гол от корнер нямаше да получим,втория гол също нямаше да мине през тях.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 06 мар 2012 13:10

Пастата ги подпираше тънко през целия мач.Спести и нарисуван червен картон на Гаджев за опита му да счупи краката на Паломино.Обществена тайна е ,че Пастата и И.Тонев са приятели,така,че изненади на мача нямаше да бъдат допуснати.
Аспарух Никодимов много точно определи как всички бутат смешния Левски:
"То и на децата е ясно. Един отбор със сини екипи. То не бе помощ, не бе чудо. Нашите деца няма къде да играят, те получават стадиони и спонсори от държавата.Нас ни гонят като престъпници, те само да кихнат и веднага правителството вади кърпичката да им избърше носа.Просто няма смисъл да се играе пролетният полусезон, помнете ми думата. Ще бъде страшно. Ще побеждават и когато не могат"!

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 06 мар 2012 22:43

blue avalanche написа:
Clarion написа:фЛанелки :-) и пак фЛанелки ... очевидно не е правописна грешка, незнание просто :-) и маратонките си за маратон ли ги ползваш ... заяждаш се само за глупости - важното в случая е, че аз лично не мога да разбера подобни фенове - футбола за мене е игра за тези, които са на стадионите. публиката УЧАСТВА в това, което се случва по време на мач ... няма как цял сезон пред телевизора да подкрепяш отбора си - просто не си част от футбола (да оставим настрана, че по телевизора и не можеш въобще да съдиш и за играта на отборите ... ама никак даже!)

А ти днеска откъде съдеше за играта на отборите?
Нали не искаш да кажеш,че трябва всяка седмица да харча по 80лв.,за да ходя на мачове?Да не говорим-да си зарежа работата?Няма ли да ми излезе малко "солено"?
ПП.Фанелки и пак фанелки
http://pravopisen.onlinerechnik.com/dum ... 0%BB%D0%B0 :o
Очевидно не е правописна грешка.

а бе, човеко, спри се бре ... направо си като лирическия герой в "не мо'а се запра" :-) никой не очаква кой знае какво от правописа във форумите - ами нямаш мярка. първо се заяждаш се неподготвен и не по същество, второ - очвидно правиш грешка, трето - вместо да си признаеш или си замълчиш - ринеш все по-надолу и се оправдаваш с някакъв си сайт онлайнречникдотком, като че ли е официалния на Института по български език към БАН или поне личния на Петър Пашов. наиситна ли искаш да повярваме, че познанията ти по български език са базирани на "информацията" в подобни сайтове!? :-)
това, колко са меродавни мненията ти по чисто футболни въпроси, базирани предимно на тв гледане, всички го разбрахме. избора на това, кой отбор и как да подкрепяш, си е изцяло твой - щом те задоволява - ОК.
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 12 мар 2012 12:03

тази тема май няма смисъл да стои още важна :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Черно море”