"А онези,дето преди всеки мач оревават орталъка за линкове?Те какви са?"Това е един МНОГО малоумен въпрос,на чийто отговор ако не можеш да си отговориш,значи си по-кух отколкото те мислим всички.

Относно играта и интервюто на Генов.Играта ме задоволи като качество.Не играхме като обречени,имахме си своите положения,но липсата на късмет и самочувствие пред гола ни провали и в този мач.Левски не са нищо особено,но и този мач излязоха със застарахователната полица в джоба.Ще попитате защо?Ами защото една от клаузите сработи в 92-ра минута.Не ни оставиха да си изпълним прекия свободен удар.Генов каквото и да казва,това че НАИСТИНА НЯМА необходимата класа е факт.Поставете се за миг на мястото на треньора.Мигар бихте искали да ви вземат играчи за без пари и по възможност с малки заплати?И какво ще очаквате отт тях?И на всичко отгоре да ви налагат определен играч да играе във всеки мач,независимо от формата?Първо няма да сте щастливи и второ няма да постигате никакви успехи.Или почти.Така че и според мен Генов има качествата да води отбора и то да го води нелошо.Вярно е че допусна някои лоши резултати,но кой треньор ги няма?А и в неговия случай това е напълно оправдано.За пореден път показа че има набито око за играчи.И двамата в центъра на защитата се справиха добре.Може би единствената сериозна грешка бе сле корнера и удара с глава на НЕПОКРИТИЯ Димов.Но в случая ние не знаем кой е трябвало да се грижи за него в наказателното поле и кой за Цветков.Последва грешката на Сашко,който ако не направи поне една аванта за противника,мача няма да свърши.Единствено Марлон според мен не трябаваше да играе на фланга.Една схема с Миро в дясно щеше да даде повече рутина,сигурност и мощ в дясната зона.А джуджето да влезе на смяна на Божилов .Това е моето мнение и си мисля че така щяхме да имаме още по-добро представяне.Но мача свърши.И започват мачовете на Морето с отбори които убиват играта и ще ни е още по-трудно да вкарваме голове.Дано греша!П.п.От Левски най много ми хареса Предателят.Ако не беше той,мача заминаваше в неизвестна посока.