Кой реши,че Черно море е обречен срещу ПСВ?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: Кой реши,че Черно море е обречен срещу ПСВ?

Мнениеот Sagittarius » 04 авг 2009 22:55

Общо взето най-абсурдните мнения са на левскари.Това,че вас големите отбори ви пречукват безмилостно от бой съвсем не значи,че и ние ще бъдем прегазени като вас.Това,че вашите са примиренци,мишоци и са готови да свалят гащите не значи,че ние сме такива.И Барса да дойде в България ще играем за победа,а не като вас-да падаме с по-малко и в крайна сметка 0:5.Разбира се,че трябва да сме горди със себе си,че не бяхме прегазени на Филипс.Там прегазени бяха Аякс с 5 парцала,прегазван е бил и Милан,прегазван е бил почти всеки гостувал там,така,че нашата Шипченска опълченска операция там завърши с пълен успех-0:1,минимална загуба и непредвидимо бъдеще за холандците,решителна битка на българска земя.Защо да не сме горди?Играхме досега със Сампдория,Щутгарт,ПСВ и никой от тях не ни е побеждавал с повече от гол разлика!Разберете,че Черно Море е Евробоец,не Евроидиот,Черно Море умее да води гордо битки в Европа,а не да се излага като кифладжия.Мислете си за Баку,не за нас
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

gong
Контакти:

Мнениеот gong » 05 авг 2009 09:25

А така - кажи им го! ;) Надявам се в четвъртък стадионът в Лазур да е пълен и всички да викат за варненци... Още веднъж пожелавам успех на момчетата от Варна!
Когато си прост, то е завинаги!

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Мнениеот emigo » 05 авг 2009 19:44

Аз съм ЛЕВСКАР и понеже съм от София нямя да мога да поткрепя Морето от стадиона,затова пожелавам успех и Черно Море да се класира напред!
Р.Р. В София не живеят само изроди.Имаги,но повечето дойдоха от провинцията.

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 05 авг 2009 20:06

emigo написа:Аз съм ЛЕВСКАР и понеже съм от София нямя да мога да поткрепя Морето от стадиона,затова пожелавам успех и Черно Море да се класира напред!
Р.Р. В София не живеят само изроди.Имаги,но повечето дойдоха от провинцията.

Благодарим за пожеланията то е ясно че не всички са такива макар и зложелателите да не са малко.Успех и на вас.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Върни се в “Черно море”