Никола Спасов: ПСВ не гледа сериозно на нас

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Никола Спасов: ПСВ не гледа сериозно на нас

Мнениеот Parmalat » 02 авг 2009 01:14

Фред Рутен не ме поздрави след мача, но не му се сърдя, твърди треньорът на Черно море

Първата тренировка след гостуването в Айнхдовен бе тонизираща за Черно море. След като Никола Спасов я проведе вчера следобед, той се съгласи да отговори на въпросите на "7 дни спорт".
- Г-н Спасов, защо Черно море предимно се бранеше в Холандия?
- Не ни позволиха да играем, нямах и повече нападатели на пейката. Трябва обаче реално да преценяваме нещата и да отчетем, че на този етап не можем да се сравняваме с ПСВ.
- Как оценявате играта на отбора си?
- Впечатлен съм, че всички момчета се раздадоха максимално и играха на предела на възможностите си. Казано по друг начин, те проявиха героизъм.
- Един гол преднина за съперника все пак оставя реални шансове за вас на реванша.
- Естествено, че имаме шансове, но ще е изключително трудно. Ако на "Филипс" играхме на предела на възможностите си, в Бургас трябва да ги надхвърлим, за да спечелим.
- Нямате друг избор, освен да атакувате и да търсите гол.
- Разбира се, че ще се постараем да сме агресивни, но въпросът е доколко ПСВ ще ни позволи да го направим.
- Планирате ли промени в състава за реванша?
- Да. При всички случаи ще направя вътрешни размествания и ще дам шанс на други футболисти да започнат в основния състав. Ще търся освежаване, тъй като 3 дни по-късно ни предстои друг важен мач в Бургас.
- Възможно ли е Черно море да играе по-силно във втория мач, както го прави досега в Европа?
- Силно се надявам да е така. Срещу Макаби, Щутгарт и Искра Стал играхме далеч по-силно във вторите срещи. Вярно е, че бяха на чужд терен, но защо сега да не го направим и като домакини. Аз си пожелавам и късмет срещу ПСВ, който задължително е необходим, когато искаш да постигнеш позитивен резултат срещу класен отбор като холандците.
- Обиден ли сте на ПСВ заради неуважението, което проявиха към вас по време на пресконференциите преди и след мача?
- Не. Ясно е, че те гледат на нас пренебрежително и не ни вземат насериозно. Допусках, че ще е така, и изобщо не обръщам внимание на случилото се. Нека са сигурни, че ние няма да отговорим по същия начин в Бургас.
- Фред Рутен поздрави ли ви след мача?
- Не го направи, но не мисля, че се е случило нещо смущаващо. Преди двубоя ми подаде ръка.
- Ако стане така, че елиминирате ПСВ, как ще им се отрази загубата?
- Със сигурност трагедии няма да правят и ще продължат да работят както досега. Трагедии се правят само в България след загуби. Спомняте ли си какво стана преди година, когато елиминирахме Макаби Нетаня? На техния треньор Лотар Матеус не му стана приятно, но намери сили да се усмихне и след това да тренира и да води отбора по същия начин, по който го е правил преди мача с нас.

Надменността води до подценяване и логично провал.ПСВ ще отпадне от Европа от Черно Море !
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
ZelenOtbor
Контакти:

Re: Никола Спасов: ПСВ не гледа сериозно на нас

Мнениеот ZelenOtbor » 02 авг 2009 01:26

Абе не знам ама според мен за жалост изобщо не ни бяха подценили на мача в Холандия. Ясно е, че те най-малко очакват пък ние да направим каквото и да е след нашата игра в Холандия, където не успяхме една смислена атака да направим. Дано теренът в Бургас да се окаже по лош за наркоманите отколкото за нас :roll: .

П.С: Илко Пиргов не е ли най-големия кажете ми ?

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 02 авг 2009 01:27

Обикновенно е така - пресен пример - Борисовски тракторен завод , от миналата гподина.Ама разликата е , че ПСВ може да си позволи подценяване, от кадрите които видях след първия мач.Ако пак така се зачекнат в свойта половина , моряците не ги виждам.Защо им е Алекс или Електричката...имат качествени нападатели, поне да се опитат да им вкарат някои гол.С едно положение не става.ПСВ правеха май каквото си искат, а и такива комбинации , с петички с по едно подаване.Добре , че имаше вратар иначее отиваше на 3-4 на Нула... Иначе подценяването обикновенно води до провал.Това още в Древен Китай и Япония са го казали...много преди в Европа да е имало разумен живот...
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 02 авг 2009 01:31

абе не знам защо си мисля,че Морето ще стрестне сериозно ПСВ още в самото начало и току виж в 10мин. водят вече с 2-0

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Мнениеот greedy » 02 авг 2009 01:41

Яд ме е, че изпуснахме Илко Пиргов. А пък този Кулибали много ме кефи. Дано както не ни признават за живи тия холандци "моряците" да ги тресне тия макар, че е по-скоро в раздела с мечтите...

Потребителски аватар
Годфадър
Контакти:

Мнениеот Годфадър » 02 авг 2009 02:16

Може да съм фен на Черно Море , но според мене тука ще завършим 1-1 или 2-1 и ще отпаднем.... много ми се иска да се класираме но просто за момента нямаме възможностите трябва ни малко късмет , който ни предаде последните 5 минути на мача в Холандия.Тайничко си мечтая да ги отстраним , но нека бъдем реалисти.

Потребителски аватар
ZelenOtbor
Контакти:

Мнениеот ZelenOtbor » 02 авг 2009 02:42

За мен лично ще бъде много трудно да успеем да им вкараме повече от 1 гол. Трябва да се надяваме на някой пряк свободен и на Юрука или Жоро да им е ден ;) . В момента когато спечелим някой корнер без Танко Дяков в полето имам чувството, че абсолютно нищо не правим.. Пускат я на късия и нищо не става. Ако искаме да стане нещо трябва да се съберем поне 10-12 хиляди души и отбора да се надъха :) . Между другото на мача с Искра колко хора е имало на стадиона ?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 авг 2009 09:21

Някой знае ли кой ще предава мача? Само не казвайте МСАТ...

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 02 авг 2009 09:37

абе хора я дайте по-оптимистично..И аз като гледам реално едва ли можем да ги отстраним,ама това с реалността ми звучи малко пораженчески.Нека сега преди мача се надъхаме и подкрепяме отбора до последната секунда.Все пак има още 90 мин и докато те не свършат,реално,нереално не ми дреме,още сме в играта и докато сме там,нека вярваме,че ще ги отстраним.а равносметката ще я правим когато отпаднем,било сега,било по-нататък,било в групите.Аз пък въпреки реалностите,въпреки качествата,въпреки всичко докато не завърши мача,вярвам,че можем да ги отстраним.А който мисли,че не можем да ги елиминираме,по-добре да не идва на стадиона,само да си предава отрицателната енергия и мислене.Там трябва всички заедно да вярваме и да не спираме да подкрепяме отбора и всички заедно тази наша вяра я пренесем на терена и по някакъв начин да помогнем да ги отстраним!
А на мача с Искра по мое осмотрение от вътре от стадиона имаше около 4000 души.
За другия,който пита-мача ще го дават тъпаците от Про.бг,мача е от 20 часа
Последна промяна от mursusaid на 02 авг 2009 09:56, променено общо 1 път.
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 02 авг 2009 09:54

Наистина, дайте по-оптимистично. Не прекалено, но малко оптимимизъм никога не е излишен. Надявам се поне да ги биете, а защо не и да ги отстраните. Все пак хора играят за тях, далеч не са безгрешни. Настроение и концентрация, малко късмет и сте готови.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Върни се в “Черно море”