Оценки на футболистите на Черно Море в мача срещу ПСВ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ludiq1913

Re: Оценки на футболистите на Черно Море в мача срещу ПСВ

Мнениеот ludiq1913 » 01 авг 2009 14:47

MORSKI написа:Голяма глупост каза-много голяма..........
Аз си вярвам в отбора,но съм реалист!!!!

Не вярваш достатъчно, ще си говорим след мача с ПСВ ...

Escalade
Контакти:

Мнениеот Escalade » 01 авг 2009 15:00

Играем срещу ПСВ не срещу Беласица,
не си пожелавам загуба, просто изтъквам, че Пиргов не е Илчев.
Пак казвам не си правете илюзии, че Пиргов е магьосник.
Искам да ги бием , да това искам!!!
НО НЕ СЪМ СЛЯП!
Трябва ни много шанс и раздаване на 200%.
Колкото и да нареждате някои от защитниците ни,
всички до един бяха на европейско ниво.
Това е мнението ми, ако не бяха те кофти резултат можеше да се получи.
Дано и нападателите имат ден следващият мач.
[url]http://kolio-mastikata.mybrute.com[/url]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 01 авг 2009 15:04

Точно така- ние се надяваме,но не сме слепи,ако играем така както в първия мач- нищо няма да направим.......
Това не ме прави по-малко фен на морето от вас-ок????

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 01 авг 2009 15:08

Спор няма ще са по класния отбор,но винаги има шанс малко изненади ли има във европейския футбол.Дори една от големите изненади миналата година можеше да бъде точно Черно море знаете за кой мач говоря трябва да вярваме ще можем да направим чудото.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 01 авг 2009 15:09

Реализма го оставям за след мача с ПСВ.Дотогава аз съм абсолютен мечтател.И аз не знам как ще победим ПСВ,наистина не знам как ще им треснем 2:0.Илко Пиргов трябва да е повече от магьосник,за да се случи това.Но то ще се случи!Просто вярвам!Отивам в Бургас с нагласата да се раздам на 200%,ще крещя като ненормален,ще подскачам като маймуна,холандците ще го освирквам при всяко пипване на топката,даже като бият тъчове.Не знам и аз какво чудо ще ни трябва.Целия отбор трябва да бъде заведен на кино,да гледат "Героите на Шипка" и "Аспарух земя завинаги",прожекции на България-Германия 3:2(обрат от 0:2),да им се организира среща с ветераните на Черно Море победили през 1966 Аякс на Кройф с 3:1,резултат,който би ни бил достатъчен и на 6-ти.Знам само,че ако сътворим някакво чудо то няма да бъде плод на футболна логика,на майсторство,защото и в двете ПСВ е много над нас.Можем да спечелим със сърце и дух,с мъжка воля да пречупим лалетата.Това вече можем да го направим,убеден съм.Отбора ни е сплотен,има колектив,домакини сме,атмосферата ще е адска.Трябва да се надъхат,българския дух ни спаси от разгром в Холандия,тука можем да триумфираме.Можем да ги пречупим,трябва да ги пречупим и ще ги пречупим :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 01 авг 2009 15:42

Sagittarius написа:Реализма го оставям за след мача с ПСВ.Дотогава аз съм абсолютен мечтател.И аз не знам как ще победим ПСВ,наистина не знам как ще им треснем 2:0.Илко Пиргов трябва да е повече от магьосник,за да се случи това.Но то ще се случи!Просто вярвам!Отивам в Бургас с нагласата да се раздам на 200%,ще крещя като ненормален,ще подскачам като маймуна,холандците ще го освирквам при всяко пипване на топката,даже като бият тъчове.Не знам и аз какво чудо ще ни трябва.Целия отбор трябва да бъде заведен на кино,да гледат "Героите на Шипка" и "Аспарух земя завинаги",прожекции на България-Германия 3:2(обрат от 0:2),да им се организира среща с ветераните на Черно Море победили през 1966 Аякс на Кройф с 3:1,резултат,който би ни бил достатъчен и на 6-ти.Знам само,че ако сътворим някакво чудо то няма да бъде плод на футболна логика,на майсторство,защото и в двете ПСВ е много над нас.Можем да спечелим със сърце и дух,с мъжка воля да пречупим лалетата.Това вече можем да го направим,убеден съм.Отбора ни е сплотен,има колектив,домакини сме,атмосферата ще е адска.Трябва да се надъхат,българския дух ни спаси от разгром в Холандия,тука можем да триумфираме.Можем да ги пречупим,трябва да ги пречупим и ще ги пречупим :!:

Май трябва да те пратим в съблекалнята да надъхваш играчите :)))
ИзображениеИзображениеИзображение

Escalade
Контакти:

Мнениеот Escalade » 01 авг 2009 15:51

Sagittarius написа:Реализма го оставям за след мача с ПСВ.Дотогава аз съм абсолютен мечтател.И аз не знам как ще победим ПСВ,наистина не знам как ще им треснем 2:0.Илко Пиргов трябва да е повече от магьосник,за да се случи това.Но то ще се случи!Просто вярвам!Отивам в Бургас с нагласата да се раздам на 200%,ще крещя като ненормален,ще подскачам като маймуна,холандците ще го освирквам при всяко пипване на топката,даже като бият тъчове.Не знам и аз какво чудо ще ни трябва.Целия отбор трябва да бъде заведен на кино,да гледат "Героите на Шипка" и "Аспарух земя завинаги",прожекции на България-Германия 3:2(обрат от 0:2),да им се организира среща с ветераните на Черно Море победили през 1966 Аякс на Кройф с 3:1,резултат,който би ни бил достатъчен и на 6-ти.Знам само,че ако сътворим някакво чудо то няма да бъде плод на футболна логика,на майсторство,защото и в двете ПСВ е много над нас.Можем да спечелим със сърце и дух,с мъжка воля да пречупим лалетата.Това вече можем да го направим,убеден съм.Отбора ни е сплотен,има колектив,домакини сме,атмосферата ще е адска.Трябва да се надъхат,българския дух ни спаси от разгром в Холандия,тука можем да триумфираме.Можем да ги пречупим,трябва да ги пречупим и ще ги пречупим :!:

Такива думи да се чуват!!!
[url]http://kolio-mastikata.mybrute.com[/url]

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 01 авг 2009 16:16

Играчите ще ги надъхаме от трибуните ние.Но няма как да победим ако си казваме само колко са силни,колко ни превъзхождат.Нека ни превъзхождат,но след края на мача,не и преди това.На какво разчитат холандците,за да ни бият?На всичките си силни страни,тези с които ни превъзхождат.На тях те ще заложат.А кои са те?Качествени играчи,самочувствие на гранд,опит,големите си пари,уважението на реферите.На всичко това холандците могат да разчитат,а ние не можем.Но нека да помислим тогава на какво те няма да разчитат и какво пренебрегват при това си пълно превъзходство и кой е нашия единствен коз?Сърцето.Нещото което е най-важното в спорта,нещото което може да направи такива чудеса,че да обърне представите на хората за различните стойности,нещото което може да удвои,утрои силите ни и единственото оръжие което убягва на ПСВ Айндховен.Аз съм сигурен в нашите играчи,в нашия отбор,че имат сърца и то големи.Вкараме ли ги в действие онези колкото и да са добри,каквито и играчи да са-нямат шанс.Запомнете го това.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 01 авг 2009 16:33

Кольо ще ги надъха ей така:

http://vbox7.com/play:6787aa9a

8-)

Everlast1913

Мнениеот Everlast1913 » 01 авг 2009 18:38

Дали няма да е яко да се изсипем на последната тренировка, преди мача с "лалетата"?
Ако някой има информация кога е тя, нека сподели!
ЗЕЛЕНО-БЕЛИ ЗАВИНАГИ!

Върни се в “Черно море”