Оценки на футболистите на Черно Море в мача срещу ПСВ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Escalade
Контакти:

Re: Оценки на футболистите на Черно Море в мача срещу ПСВ

Мнениеот Escalade » 01 авг 2009 13:24

Не мога да разбера как така изведнъж забравихте Карамфил,
малко ли ни спасяваше миналия сезон.
Пиргов направи страхотен мач, но нека не забравяме кой не допусна гол толкова много мачове.
Ако следващия мач ни напълнят кошницата ще има " Що не пуска Филю"
Колю най-големия!!!
[url]http://kolio-mastikata.mybrute.com[/url]

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 01 авг 2009 13:31

Escalade написа:Не мога да разбера как така изведнъж забравихте Карамфил,
Пиргов направи страхотен мач, но нека не забравяме кой не допусна гол толкова много мачове.
Колю най-големия!!!

С добра защита е лесно да си добър вратар, но Илко просто срещу ПСВ извади невъзможни за спасяване положения, а и Пиргов направи 7-8 мача без да допусне гол, а за напълване на кошницата на 6-ти от ПСВ ако си фен на морето, не трябва да говориш такива глупости

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 01 авг 2009 13:35

Sole написа:На реванша Колю да пуска смело Адемар и Маркес.Това ще изненада бозавите.Освен това, разбраха слабите страни на Мишо и Бачев.

И аз съм на същото мнение. Трябват ни бекове, които умеят да боравят добре с топката и да преодоляват противника 1vs 1. Няма какво да губим, трябва да се рискува.

Потребителски аватар
ozzy
Контакти:

Мнениеот ozzy » 01 авг 2009 13:58

Escalade написа:Не мога да разбера как така изведнъж забравихте Карамфил,
Колю най-големия!!!

Как да забравя Фил и двата гола миналата година в Щутгарт? Вярно че Фил има повече поредни сухи минути, но се замисли с/у кого са сухите мрежи на Илко - Левски, ЦСКА, с/у Ботев с 10 човека, да продължавам ли?

Cherno More
Контакти:

Мнениеот Cherno More » 01 авг 2009 14:06

Абсолютно съм съгласен с тези които казаха че Адемар и Мркес трябва да са титуляри, но мисля че Маркес няма картотека и между 2 мача в един кръг не може да получи, евентуално за следващия кръг може да получи картотека, иначе ако има права да играе наистина задължително трява да бъде титуляр. Ако някой знае нещо по въпроса нека пише, мерси предварително

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 01 авг 2009 14:09

Cherno More написа:Абсолютно съм съгласен с тези които казаха че Адемар и Мркес трябва да са титуляри, но мисля че Маркес няма картотека и между 2 мача в един кръг не може да получи, евентуално за следващия кръг може да получи картотека, иначе ако има права да играе наистина задължително трява да бъде титуляр. Ако някой знае нещо по въпроса нека пише, мерси предварително

Нали имаше някаква опция, с която можеше да се замени един играч преди мача както направих от Цска с Тимонов, но може би това е възможно само преди двата мача

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 01 авг 2009 14:24

ludiq1913 написа:
Cherno More написа:Абсолютно съм съгласен с тези които казаха че Адемар и Мркес трябва да са титуляри, но мисля че Маркес няма картотека и между 2 мача в един кръг не може да получи, евентуално за следващия кръг може да получи картотека, иначе ако има права да играе наистина задължително трява да бъде титуляр. Ако някой знае нещо по въпроса нека пише, мерси предварително

Нали имаше някаква опция, с която можеше да се замени един играч преди мача както направих от Цска с Тимонов, но може би това е възможно само преди двата мача

aми ако е възможно само преди двата мача,то ние вече го направихме с Адемар,както ПСВ с Манолев
За вас моряци ний живеем...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 01 авг 2009 14:25

ludiq1913 написа:а за напълване на кошницата на 6-ти от ПСВ ако си фен на морето, не трябва да говориш такива глупости

Глупости- аз съм реалист и смятам,че един резултат 0:0 ще е успех-това не ме прави фен на морето по твоята логика така ли :) :o

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 01 авг 2009 14:27

MORSKI написа:
ludiq1913 написа:а за напълване на кошницата на 6-ти от ПСВ ако си фен на морето, не трябва да говориш такива глупости

Глупости- аз съм реалист и смятам,че един резултат 0:0 ще е успех-това не ме прави фен на морето по твоята логика така ли :) :o

Да, истинските фенове не сме реалисти, в такъв смисъл, че трябва да се вярва в отбора независимо срещу кой играем

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 01 авг 2009 14:33

Голяма глупост каза-много голяма..........
Аз си вярвам в отбора,но съм реалист!!!!

Върни се в “Черно море”