We will back in business

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Andreyy
Контакти:

Re: We will back in business

Мнениеот Andreyy » 31 юли 2009 09:19

pasaden написа:
ludiq1913 написа:Ще се върнем в играта преди 20 000 на 6 август в Бургас, съдбата ще ни върне това, което ни взе с Щутгарт и днес, вярвайте и мощна подкрепа на 6-ти, този отбор го заслужава, ЗАЕДНО ЩЕ УСПЕЕМ!!!

дори да се съберат 20 000 в което аз лично се съмнявам, колко от тях ще са фенове на Черно море?

Иначе успех , макар че си мисля че ПСВ ще продължи

Е дай тия които не сме фенове на Черно море да не идваме. Голяма мисъл изкара ...

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 31 юли 2009 09:34

Опълчение!Точно в Опълчението се крие българския дух и воля.Там на Шипка 5 000 човека са спрели с Опълчение 35 000 :!: .Браво на Кольо и на момчетата с волята,за мъжеството,за характера и за направо самопожертвователните на моменти намеси на Пиргов,Кулибали,Димов,Сашко и сие.Пред 20 000 в Бургас(15 000 варненци) ще видим колко пък е мъжеството на ПСВ-то.На Филипс е лесно да играят,то там Барса,Реал и Милан падат и треперят,Аякс получи 5 гола....но нека да ги видим могат ли да оцелеят и в нашата бърлога.У дома и стените помагат,запомнете го!Нищо не е свършило.Шутгарт отидахме там след 1:2 тука и им праснахме 0:2,направо бяха напълнили гащите!Тука поведем ли 2:0 на ПСВ знаете ли какво ще стане с тях?Имат ли немския дух?Дали?Нужен ни е само 1 гол,случаен гол,да поведем 1:0,да ги натиснем ние до стената,да ревне стадиона,да им се види България Ад....пък да видим тогава кой ще продължи,ние или те
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 31 юли 2009 10:19

Sagittarius написа:Опълчение!Точно в Опълчението се крие българския дух и воля.Там на Шипка 5 000 човека са спрели с Опълчение 35 000 :!: .Браво на Кольо и на момчетата с волята,за мъжеството,за характера и за направо самопожертвователните на моменти намеси на Пиргов,Кулибали,Димов,Сашко и сие.Пред 20 000 в Бургас(15 000 варненци) ще видим колко пък е мъжеството на ПСВ-то.На Филипс е лесно да играят,то там Барса,Реал и Милан падат и треперят,Аякс получи 5 гола....но нека да ги видим могат ли да оцелеят и в нашата бърлога.У дома и стените помагат,запомнете го!Нищо не е свършило.Шутгарт отидахме там след 1:2 тука и им праснахме 0:2,направо бяха напълнили гащите!Тука поведем ли 2:0 на ПСВ знаете ли какво ще стане с тях?Имат ли немския дух?Дали?Нужен ни е само 1 гол,случаен гол,да поведем 1:0,да ги натиснем ние до стената,да ревне стадиона,да им се види България Ад....пък да видим тогава кой ще продължи,ние или те

Ай МОРЯЦИ!!!Е те така ви искам-да им се одървим па кво ще да става!Хората не са прости помят ги тея работи.Я питай Паул Брайтнер за Мача им с ЦСКА,какво си е мислел в 18-тата мин. на мача в София!Помни го още...

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 31 юли 2009 10:58

Черно море са силен тим и може да отстрани ПСВ Айндховен,във Варна трябва да отидат всички,които подкрепят отбора пък да ги видим холандците :!:
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 31 юли 2009 12:23

Боримечката написа:
Sagittarius написа:Опълчение!Точно в Опълчението се крие българския дух и воля.Там на Шипка 5 000 човека са спрели с Опълчение 35 000 :!: .Браво на Кольо и на момчетата с волята,за мъжеството,за характера и за направо самопожертвователните на моменти намеси на Пиргов,Кулибали,Димов,Сашко и сие.Пред 20 000 в Бургас(15 000 варненци) ще видим колко пък е мъжеството на ПСВ-то.На Филипс е лесно да играят,то там Барса,Реал и Милан падат и треперят,Аякс получи 5 гола....но нека да ги видим могат ли да оцелеят и в нашата бърлога.У дома и стените помагат,запомнете го!Нищо не е свършило.Шутгарт отидахме там след 1:2 тука и им праснахме 0:2,направо бяха напълнили гащите!Тука поведем ли 2:0 на ПСВ знаете ли какво ще стане с тях?Имат ли немския дух?Дали?Нужен ни е само 1 гол,случаен гол,да поведем 1:0,да ги натиснем ние до стената,да ревне стадиона,да им се види България Ад....пък да видим тогава кой ще продължи,ние или те

Ай МОРЯЦИ!!!Е те така ви искам-да им се одървим па кво ще да става!Хората не са прости помят ги тея работи.Я питай Паул Брайтнер за Мача им с ЦСКА,какво си е мислел в 18-тата мин. на мача в София!Помни го още...

Боримечката, аз съм си моряк от малък но си пазя броя на в. Народен спорт от 8.11.1973 г. ;)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 01 авг 2009 01:37

pasaden написа:
ludiq1913 написа:Ще се върнем в играта преди 20 000 на 6 август в Бургас, съдбата ще ни върне това, което ни взе с Щутгарт и днес, вярвайте и мощна подкрепа на 6-ти, този отбор го заслужава, ЗАЕДНО ЩЕ УСПЕЕМ!!!

дори да се съберат 20 000 в което аз лично се съмнявам, колко от тях ще са фенове на Черно море?

Иначе успех , макар че си мисля че ПСВ ще продължи

Достатъчно пич,достатъчно-защо да не се притесни нещо?????

Върни се в “Черно море”