какво мислите за играта на Черно Море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Re: какво мислите за играта на Черно Море
Моряците - много мъжка игра, много борба, много желание!! Разликата в класите е голяма!Общо взето показаха за пореден път как трябва да играе български отбор навън, това сме го позабравили, свикнали да бъдем свидетели на обречени евромъки. Илко Пиргов - най-добрия на своя пост в България!
- Sagittarius
Едва ли някой е очаквал друга игра от наша страна.С много сърце,с невероятен дух и воля и с тотално окопаване пред нашата врата успяхме да удържим бесните холандци.1:0 и минимална загуба е добър резултат.Гостувахме на европейски гранд,трябва да сме горди.Нашите момчета се раздадаха,хвърляха се пред холандските шутове като пред оръдейни амбразури.Илко Пиргов направи чудеса от храброст на вратата.Имахме късмет при много положения,нормално беше и те да имат при 1.Боли в 94 минута,но както казах-мъжката игра,себераздаването,самопожертвователната на моменти игра ни оставя в големия двубой!ПСВ ще се мъчи жестоко в Бургас.Публиката ще даде криле на нашите играчи и нещата ще са съвсем други.ПСВ може да вкара гол....но я да си представим,че ние вкараме един гол!Дали няма да напълнят гащите тези лалета пред фанатизирана публика,готов на всичко съперник и решителни мигове далече от Филипс стейдиъм?Нека да си помечтаем.Варна се гордее с отбора си,българския дух(моряшкия дух) ни спаси от разгром.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
-
- Контакти:
БРАВО!!! Аз съм левскар , но много се радвам за моряците наистина искат да правят история и знаят как. Това е най-сърцатия отбор в България за омента сперед мен . Стискам им палци щте отида на реванша . Хайде моряци"
САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ
САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ
Нищо особено не видях в играта на Черно море.Все едно гледах Дери сити само,че с други екипи.Говоря за второто полувреме,защото не гледах първото,но с този антифутбол ще са дотук,за съжаление.Затова и резултата е такъв,само 1:0.Тактиката с 10 защитника може и да действа за малка загуба и дори равенство,но когато трябва да надиграеш противника,за да му вкараш гол,ще е много трудно на Черно море.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Типичен мач на бг отбор срещу много по силен отбор - всички отзад пък напред ако стане нещо ......
Гледам, че много го хвалите вратарчето и донякъде съм съгласен извади невероятен рефлекс, ако не беше той поне още 2 гола щяха да влезнат. Но поведението му при центрирания беше абсолютно идиотско, като не говоря само за гола. Има много да работи за този елемент.
За реванша шансовете на моряците са малки и се изразяват главно в някое гениално отираване на Кривия (Алекс де ...), но няма да се изненадам ако успеят, време е късмета да се обърне към тях. УСПЕХ!!!!
Гледам, че много го хвалите вратарчето и донякъде съм съгласен извади невероятен рефлекс, ако не беше той поне още 2 гола щяха да влезнат. Но поведението му при центрирания беше абсолютно идиотско, като не говоря само за гола. Има много да работи за този елемент.
За реванша шансовете на моряците са малки и се изразяват главно в някое гениално отираване на Кривия (Алекс де ...), но няма да се изненадам ако успеят, време е късмета да се обърне към тях. УСПЕХ!!!!
- Sagittarius
lakito7 написа:Нищо особено не видях в играта на Черно море.Все едно гледах Дери сити само,че с други екипи.Говоря за второто полувреме,защото не гледах първото,но с този антифутбол ще са дотук,за съжаление.Затова и резултата е такъв,само 1:0.Тактиката с 10 защитника може и да действа за малка загуба и дори равенство,но когато трябва да надиграеш противника,за да му вкараш гол,ще е много трудно на Черно море.
Отивай и надигравай грандовете там

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
пожелавам успех но дори и при този слаб ПСВ разликата в класите е отчайваща-сьжалявам.
за това вратарската професия е една от наи неблагодарните,кви положения изкара вратаря,и накрая къв супер смешен гол му вкараха,размина се с тая топка като ученик в 6-ти клас!
ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995
Съдията не позволи на Ч.Море да играят.Още в началото на мача им раздаде 3 пресилени картона и не даваше някой да докосне холандците.Всички фалове и тъчове свиреше за домакините.Не смееше един фал да свири за Ч.Море.Съдията бе много уплашен,че ПСВ не може да отбележи гол.И накрая се уля,като даде 5 мин.продължение./реално най-много 3 мин. можеше да се даде/А, при мелето при гола, топката се удари в ръката на холандец.
Иначе,Ч.Море трябваше на всяка цена да отбележат гол.Пролича си,че физически отпаднаха 2-то полувреме.
Иначе,Ч.Море трябваше на всяка цена да отбележат гол.Пролича си,че физически отпаднаха 2-то полувреме.
Последна промяна от Sole на 31 юли 2009 10:01, променено общо 1 път.
Хахаха големите,та вие направихте от Артмедия и Удинезе европейски грандове,Баку стана класен отбор,а Санта Жулия грамотен отбор от Андора.