какво мислите за играта на Черно Море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
reh4o
Контакти:

Re: какво мислите за играта на Черно Море

Мнениеот reh4o » 31 юли 2009 03:30

bravo na mom4etata qd me e 4e ne udarjaha 0:0 mnogo iskam da prodaljat na pred kasmet im pojelavam :)
Превод: Браво на момчетата! Яд ме е, че не удържаха 0:0. Много искам да продължат напред. Късмет им пожелавам :)
ЛЕКУВАМ МАНИЯ ЗА ВЛИЧИЕ С УРИНОТЕРАПИЯ !!!

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 31 юли 2009 03:48

PFC Litex написа:Днес видях един перфектен вратар, 80% защитна игра и никакви идеи в атаката на моряците.
Също така от ПСВ не играха 3-ма титуляри които са конвертируеми.
Имайки в предвид, че в Бургас моряците трябва да търсят гол, ще поотворят позициите отзад и дано ПСВ не ги излъже, защото вкарат ли гол, мача приключва.

x2

С тази игра нищо добро и в Бургас..

Потребителски аватар
lud5r
Контакти:

Мнениеот lud5r » 31 юли 2009 07:06

Моряците според мен изиграха най-добрия мач от всички български отбори в европейските турнири през този сезон. Вярно, в атака играха ако стане нещо, стане, но срещу такъв отбор не можеш да се надиграваш на неговия стадион (и все пак имаха повече удари във вратата, отколкото Левски в Баку!!!).Халфовете се опитваха да раздават топката с "едно докосване", но пресата на холанците ги затрудняваше доста. Защитата в доста случаи не се справи, но имаха един невероятен Илко Пиргов. Жалко за глупавия гол, който получиха в края. Все пак си мисля че имат добри шансове за реванша.
Успех на българските отбори в Европа!!!

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 31 юли 2009 07:11

Определено момчетата се постараха, а вратаря ни имаше супер ден, такива положения спаси че чак неможех да повярвам че няма гол! Като цяло обаче ПСВ ни надиграха и само минималната им победа все още ни дава надежда за реванша че може да се случи чудо.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Barros
Контакти:

Мнениеот Barros » 31 юли 2009 07:45

Искам само да кажа,че "моряците"играха най-добре от трите БГ отбора!Двата "гранда"бяха направо смешни в сравнение с това което показаха "моряците"снощи на "Филипс "!Определено през 1-то пол. за мен все едно,че мача се игра във Варна - поне такова поведение имаха на терена.Спокойна и сигурна игра...без да има глуха защита,задържане на топката,колкото се може повече във владение на "моряците" и ясна представа какво точно трябва да се прави на терена!Неща които не видях в Левски и ЦСКА - при тях всичко беше организиран хаос.И най-важното....в играта на "моряците" не видях СТРАХ!!!-Нещо,толкова характерно за БГ отборите напоследък!!!
Желая им успех на реванша,шансът си го имат(изработиха си гоо вчера),остава да изиграят и домакинството си толкова умно колкото се постараха д аго направят вчера!!!
Успех!

п.с. Поне един БГ отбор ме зарадва с играта си,нищо че загуби!!!
Nil satis ni si optimum!

antiloop

Мнениеот antiloop » 31 юли 2009 08:35

Bravo na momchetata,ako toia tup sudia ne beshe dal tezi tri minuti shteshe drugo da e,no sum ubeden che shte gi biete na revansha.I NE MRAZETE CSKA

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 31 юли 2009 08:49

Добра игра, но само първото полувреме. След това много ни натиснаха ПСВ и едвам ги удържахме, накрая най-нелепото от 5 чисти положения за гол тия да вкарат най-малоумното, е от туй по-голям карък незнам.
Реално погледнато обаче сме далеч от тях, реалния резултат беше 2-3 гола в тяхна полза.
На реванша ако направят един борбен Х ще бъде максимума според мен.

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 31 юли 2009 08:53

Морето тук може да измъкне победа 1-0 и след това да се надява на победа с дузпи. :roll: :roll: Иначе добре играха защитно и разчитаха на контраатаки. Според мен това бе правилната стратегия, като се има предвид, че играха като гости на ПСВ.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

tral
Контакти:

Мнениеот tral » 31 юли 2009 09:11

въпреки че нямям нищо общо с Варна или Черно море, пропътувахме със сина ми 80км от Белгия до Айндховен и бяхме на стадиона заедно с останалите 50-на български фенове.
Мачът си беше мъка и направо ми се иска да си поискам 16-те евро за билета обратно само дето няма къде.
На ПСВ само името му е останало и ако нашите моряци не бяха дошли с идеята че трябва да се бранят с 10 души отзад и да изкарат 0:0 спокойно можеха да победят закъсалият бивш гранд.
Единствено знаеха къде се намират Кулибали и Пиргов, макар че спаси много невъзможни положения при гола Пиргов излезе неразчтено и се загуби в купа играчи. Здравко Лазаров беше гола вода, крайните защитници бяха постояннно в центъра и оставаха по един декар празни полета(може би Филипс стадиум им беше широк) и само късмета и Пиргов ни спаси от разгром. Чета че на Никола Спасов му е виновен съдията, който наистина беше малко уплашен в началото, но големи грешки не е правил. Да се надяваме че моряците ще си направят някакви изводи и другата седмица с игра и дух ще отстранят ПСВ

Потребителски аватар
Andreyy
Контакти:

Мнениеот Andreyy » 31 юли 2009 09:14

comandosa1 написа:Добра игра, но само първото полувреме. След това много ни натиснаха ПСВ и едвам ги удържахме, накрая най-нелепото от 5 чисти положения за гол тия да вкарат най-малоумното, е от туй по-голям карък незнам.
Реално погледнато обаче сме далеч от тях, реалния резултат беше 2-3 гола в тяхна полза.
На реванша ако направят един борбен Х ще бъде максимума според мен.

Най-точният коментар, защитна игра и късмет ни спасиха, дано в Бургас да покажат по добра игра. А ние трябва да напълним стадиона в подкрепа!

Върни се в “Черно море”