СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот Батстанчо » 18 яну 2012 12:25

Готвач, прав си/на всичкото отгоре сме и колеги/!! :)
Надявам се само Чечо добре да е гледал, но като се замисля наистина има усет за футболисти.
Дали както някои колеги споменаха, бизнес нюха на Чечо му осигурява треньорският пост?
Ако продължава да привлича свободни агенти и да ги продава за по 400-500 к Е, то не можем да обвиним "ръководството'/които и да са те/ че продават и прибират яката пара!
Лошото е , че ние оставаме с пръст в уста, т.е. никакви успехи, развитие, титли, купи, Европа.
Само един средняшки отбор с достатъчно пари и спокойствие за футбалерите и нищо повече.
То като се замисля май от няколко години сме така, с изключение на 3-то място и мачовете със Щутгарт,ПСВ,Самп.

Само Черно Море!!!

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 18 яну 2012 15:20

Готвача написа:
moreto vn написа:Южноамериканският нападател, който очакват в Черно море, може да се окаже по-добър дори от Ермес Паломино?
Това как да го преведа на езика на "сър" Генов? :mrgreen: :shock:

Много е лесен превода приятелю.Какво има Паломино като положителни качества.Бързина,нелош дрибъл,добър контрол на топката,добър пас и поглед върху играта.Какво му липсва?Ами не е голмайстор,чуплив е,и главата му служи само за да казва на тялото коя посока да поеме.Очаквам от новия да играе добре с глава и да бележи повече голове от Ермес.Това в комбинация с един по мощен шут би ме направило щастлив.От друга страна,играч съчетаващ в себе си подобни качества би се казвал примерно Рууд Ван Нистелрой,или за по старите фенове-Марко Ван Бастен.И такъв играч да дойде в БГ и то в Черно море!!!???Ами трябва да е 45годишен и да смърка,боцка и пие като смок,или да му липсва някой крайник. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Не знам какво да си мисля.Само знам че подобен играч няма как да се появи в Родината.И то като свободен агент.Което от друга страна ще рече,че трябва да очакваме нещо като Дембеле/но в пиянските и ку.рварските му изцепки/.И пак не е сигурно разбира се.Не че и аз не искам да кацне при нас новия Самуел Ето О.

Имах предвид,че евентуално новия нападател няма да е без пари иначе в противен случай ще е странно да не бъде привлечен.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 18 яну 2012 16:13

Батстанчо написа:Готвач, прав си/на всичкото отгоре сме и колеги/!! :)
Надявам се само Чечо добре да е гледал, но като се замисля наистина има усет за футболисти.
Дали както някои колеги споменаха, бизнес нюха на Чечо му осигурява треньорският пост?
Ако продължава да привлича свободни агенти и да ги продава за по 400-500 к Е, то не можем да обвиним "ръководството'/които и да са те/ че продават и прибират яката пара!
Лошото е , че ние оставаме с пръст в уста, т.е. никакви успехи, развитие, титли, купи, Европа.
Само един средняшки отбор с достатъчно пари и спокойствие за футбалерите и нищо повече.
То като се замисля май от няколко години сме така, с изключение на 3-то място и мачовете със Щутгарт,ПСВ,Самп.

Само Черно Море!!!

Точно това е истината.Не знам само защо на тея от ТИМ им светна че могат да правят пари от това чак сега.С тези си трансфери/ако се получават разбира се/ТИМ си изпълнява обещанието да издържа отбора и то както умее най-добре-за без пари!!!Ние сме в А група,радваме се на епизодични проблясъци и чакаме някоя годишнина за да ни зарадват с някое медалче и участие в Европа.Не знам как би могло да се промени това и то в настоящия момент,на тотална икономическа криза в БГ.Аз в личен план съм по-доволен да гледам отбора в средата на таблицата борещ се за по-предни места/и притецаващ играчи можещи да удовлетворят естетическия вкус на публиката/,отколкото отбор в средата на таблицата,борещ се да не изпадне,или по лошото,изпаднал и борещ се да оцелява.Сега от време на време гледаме по някой сносен като качество футболен мач/аз и ти когато можем:)/,някоя победа като тази над Левски,след която тръгнах за чужбина повече от удовлетворен и евентуално някое участие в Европа,с надеждата да бъде отбор от западната и част и да присъствам на гостуването с удоволствие.Само единствено не мога да разбера защо не налагат/или поне да се опитват да налагат/някой юноша.Там и парата/печалбата/ще е в пъти по голяма,а и след всяка следваща евентуална продажба в клуба ще влиза задължителния процента за това че сме създали играча.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Buhaha
Контакти:

Мнениеот Buhaha » 18 яну 2012 19:24

Готвача написа:ТИМ си изпълнява обещанието да издържа отбора и то както умее най-добре-за без пари!!!

Да бе, без пари :)

За миналата година ТИМ са на загуба от Черно море с малко под 5(пет) милиона лева, ама за готвачите това са пари за семки.

А за нивото на А група - това е най голямата нетна (чиста) загуба от отбор.

Колко да се изхарчат, че да сте доволни - 50 милиона стигат ли ви :roll:

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 18 яну 2012 20:19

Buhaha написа:
Готвача написа:ТИМ си изпълнява обещанието да издържа отбора и то както умее най-добре-за без пари!!!

За миналата година ТИМ са на загуба от Черно море с малко под 5(пет) милиона лева, ама за готвачите това са пари за семки.

Марине, ти ли си бе?
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 18 яну 2012 20:43

Buhaha написа:

Ако ти си наистина Марин,вземи ме потърси аз да поема управлението на този отбор.Защото аз гарантирам с тези малко под 5млн лева бетонирано място в евротурнирите.А явно че тези които разполагат с такава сума и не могат да ни добутат до Европа работата няма как да стане.Другият вариант е моят,който е доста по вероятен.Сумата далеч не е това което ти обявяваш,а нещо от рода на 1,5-2млн+парите от ТВ,билети и реклама.Масимум едни 3млн и то почти невъзможни 3млн.Четох едно интервю преди време,в което Марин обяви че медалите му стрували 5,5 млн.Как ти се стува това изказване спрямо твоите обявени 5млн?Всички знаят че 5млн са повече от достатъчни за еврозоната.Така че ако си Марин,звъни на твоят братовчед Холито,той знае кой съм.Ще дойда и ще участваме в Европа. :) Вземам стрелеца и ставаме номер едно!!!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 18 яну 2012 21:38

В тези 5 милиона влизат и парите за школата.

Buhaha
Контакти:

Мнениеот Buhaha » 18 яну 2012 22:11

Готвача написа:
Buhaha написа:

Другият вариант е моят,който е доста по вероятен.Сумата далеч не е това което ти обявяваш,а нещо от рода на 1,5-2млн+парите от ТВ,билети и реклама.Масимум едни 3млн

Ето ти точните цифри за финансовите загуби на отбора по години

2007 1 милион
2008 1,5 милиона
2009 3 милиона
2010 2,5 милиона
Z011 4,5 милиона

Към момента отбора е задлъжнял към собствениците си с над 10 милиона,
А ти си продължавай с твоите бизнес сметки,ако ти прави удоволствие и продължавай да си мислиш че Черно море не е отбора,който в най голяма степен се издържа на добра воля от неговите собственици.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 18 яну 2012 23:26

Дааа.Ти последно кой си?Да не си счетоводителя?Нещо не се връзват цифрите,ама карай.Какво ти разбираме ние от цифри?Ама давай,обяснявай.Даже може и да изкараш разпечатка от заплатите на играчите,трансферните суми,дадените пари на ръка,парите за школата,за поддръжката на терените,за храната,и още каквото се сетиш.Да видим до каква сума ще ги докараш.А и също така можеш да обясниш защо дадените пари на отбора са оформени като заем и защо сега отбора дължи тези пари.Дано и ние лаиците научим нещо от профи като теб.

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 19 яну 2012 10:15

Buhaha написа:
Ето ти точните цифри за финансовите загуби на отбора по години

2007 1 милион
2008 1,5 милиона
2009 3 милиона
2010 2,5 милиона
Z011 4,5 милиона

Към момента отбора е задлъжнял към собствениците си с над 10 милиона,
А ти си продължавай с твоите бизнес сметки,ако ти прави удоволствие и продължавай да си мислиш че Черно море не е отбора,който в най голяма степен се издържа на добра воля от неговите собственици.

Знаем ги тези суми, от които 95% отиват в другия джоб на тимаджиите, защото отборът спи в техни хотели, яде в техни ресторанти, плаща наем за автобус и игрища пак на техни фирмички, застрахован е в тяхното дружество.

Върни се в “Черно море”