МИРОСЛАВ МАНОЛОВ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

fcukseaman

Re: МИРОСЛАВ МАНОЛОВ

Мнениеот fcukseaman » 24 юли 2009 08:25

Абе сега ви прочетох тъпотийте! Вие съвсем сте откачили в тоя форум! Егати заплахите,егати тъпотийте! Няма такива тъпанари,признавам ви! Обаче плебея и оня саджитариуц държат палмата.Уникални мекотели,чак ще се бият пред експресбанк. А знаят ли че заканите за бой по форумите подлежат на наказателна отговорност.Няма ли модератори да ги баннат завинаги. Само тъпотий ще четем! Ебати падението.Вие и да биете в Европа не заслужавате,не можете нормално да се радвате,или ще се напиете или ще се биете. Падение!!!

Потребителски аватар
Manolkata
Контакти:

Мнениеот Manolkata » 24 юли 2009 09:20

fcukseaman написа:Абе сега ви прочетох тъпотийте! Вие съвсем сте откачили в тоя форум! Егати заплахите,егати тъпотийте! Няма такива тъпанари,признавам ви! Обаче плебея и оня саджитариуц държат палмата.Уникални мекотели,чак ще се бият пред експресбанк. А знаят ли че заканите за бой по форумите подлежат на наказателна отговорност.Няма ли модератори да ги баннат завинаги. Само тъпотий ще четем! Ебати падението.Вие и да биете в Европа не заслужавате,не можете нормално да се радвате,или ще се напиете или ще се биете. Падение!!!

Никой не те кара насила да влизаш в нашия форум.
Само Черно море,Интер и Тотнъм

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 24 юли 2009 12:36

spartak1918 написа:Боци,влязох тук за да ви честитя победата и да изразя увереността си че ще отстраните ПСВ.Само че себеподобните ти решиха че трябва да се заядат смен и затова се получи така.Каквото повикало,такова се обадило с една дума нищо неестествено.

И какво стана ще се биете ли :lol: На години хора вместо да пият по една бира както аз съм правил с не един плебей-те ще се бият-ама наистина сте зле!!!!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 24 юли 2009 12:37

fcukseaman написа:Абе сега ви прочетох тъпотийте! Вие съвсем сте откачили в тоя форум! Егати заплахите,егати тъпотийте! Няма такива тъпанари,признавам ви! Обаче плебея и оня саджитариуц държат палмата.Уникални мекотели,чак ще се бият пред експресбанк. А знаят ли че заканите за бой по форумите подлежат на наказателна отговорност.Няма ли модератори да ги баннат завинаги. Само тъпотий ще четем! Ебати падението.Вие и да биете в Европа не заслужавате,не можете нормално да се радвате,или ще се напиете или ще се биете. Падение!!!

Поученията ти са интересни,но ги запази за себе си,че не вярвам и ти да си идеален!!!!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 24 юли 2009 18:07

На никого не съм се заканвал,ясно :?: .Не виждаш ли,че това пишлеме ме псуваше като някакъв каруцар,искал да ме види фейс ту фейс :lol: .Откога срещите са забранени питам :) .Не са.Но тази не се състоя.Излязах от работа,слязах долу,духнах един фас,повъртях се десетина минути и загубих интерес.Не съм и очаквал друго поведение.Морски,бира мога да пия с всеки,но може лида пиеш бира с пубер?С пубер толкова напъпил от хормоните,че е готов да се бие с целия свят(интернентно)?Може ли :lol: .Да е живо и здраво детето и дано си е изкарало добре в Слънчев бряг :mrgreen:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 24 юли 2009 19:19

Sagittarius написа:На никого не съм се заканвал,ясно :?: .Не виждаш ли,че това пишлеме ме псуваше като някакъв каруцар,искал да ме види фейс ту фейс :lol: .Откога срещите са забранени питам :) .Не са.Но тази не се състоя.Излязах от работа,слязах долу,духнах един фас,повъртях се десетина минути и загубих интерес.Не съм и очаквал друго поведение.Морски,бира мога да пия с всеки,но може лида пиеш бира с пубер?С пубер толкова напъпил от хормоните,че е готов да се бие с целия свят(интернентно)?Може ли :lol: .Да е живо и здраво детето и дано си е изкарало добре в Слънчев бряг :mrgreen:

ТИ ПОПРЕКАЛИ-ОСВЕН,ЧЕ КАЗА,ЧЕ НИ МРАЗЕЛ НЕ ВИЖДАМ С КАКВО ДРУГО ОТПУШИ ТАКАВА РЕАКЦИЯ У ТЕБ...Пожела ни успех, а ти го нападна- и естествено му падна на нивото....
Те са такива бе-мразят нас повече отколкото обичат своя отбор-е значи ли и ние да сме като тях?????

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Мнениеот ncbs » 25 юли 2009 11:16

Браво, Миро!
Миро-гол!
Изображение
Изображение
Изображение
“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 25 юли 2009 12:43

Може и да съм прекалил Морски,но ако искаш примерно прочети оле-то и изобщо всяка статия за нас преди мача в Молдова.Навсякъде-Топспорт,*** - сини пожелания за провал,обиди псувни и т.н.Мразят ни,знаем им злобата,но лицемерието им не го искам,разбираш ли ме?Някак си много анти-български щеше да е ако и сега ни нападат и плюят,затова пожелания за успех ръсят,а в себе си таят надежда ПСВ да ни кърти с по 5-6-7 гола(оле-то).Аз просто отвхърлил лицемерието на тоя и веднага ме заля с псувни.Ти как би реагирал на такова каруцарско псуване като неговото и закани?Моля ти се.Да съм влязъл аз в техния форум?Не съм.Да съм го псувал?Не съм.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Черно море”