МИРОСЛАВ МАНОЛОВ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
Re: МИРОСЛАВ МАНОЛОВ
Абе сега ви прочетох тъпотийте! Вие съвсем сте откачили в тоя форум! Егати заплахите,егати тъпотийте! Няма такива тъпанари,признавам ви! Обаче плебея и оня саджитариуц държат палмата.Уникални мекотели,чак ще се бият пред експресбанк. А знаят ли че заканите за бой по форумите подлежат на наказателна отговорност.Няма ли модератори да ги баннат завинаги. Само тъпотий ще четем! Ебати падението.Вие и да биете в Европа не заслужавате,не можете нормално да се радвате,или ще се напиете или ще се биете. Падение!!!
fcukseaman написа:Абе сега ви прочетох тъпотийте! Вие съвсем сте откачили в тоя форум! Егати заплахите,егати тъпотийте! Няма такива тъпанари,признавам ви! Обаче плебея и оня саджитариуц държат палмата.Уникални мекотели,чак ще се бият пред експресбанк. А знаят ли че заканите за бой по форумите подлежат на наказателна отговорност.Няма ли модератори да ги баннат завинаги. Само тъпотий ще четем! Ебати падението.Вие и да биете в Европа не заслужавате,не можете нормално да се радвате,или ще се напиете или ще се биете. Падение!!!
Никой не те кара насила да влизаш в нашия форум.
Само Черно море,Интер и Тотнъм
spartak1918 написа:Боци,влязох тук за да ви честитя победата и да изразя увереността си че ще отстраните ПСВ.Само че себеподобните ти решиха че трябва да се заядат смен и затова се получи така.Каквото повикало,такова се обадило с една дума нищо неестествено.
И какво стана ще се биете ли

fcukseaman написа:Абе сега ви прочетох тъпотийте! Вие съвсем сте откачили в тоя форум! Егати заплахите,егати тъпотийте! Няма такива тъпанари,признавам ви! Обаче плебея и оня саджитариуц държат палмата.Уникални мекотели,чак ще се бият пред експресбанк. А знаят ли че заканите за бой по форумите подлежат на наказателна отговорност.Няма ли модератори да ги баннат завинаги. Само тъпотий ще четем! Ебати падението.Вие и да биете в Европа не заслужавате,не можете нормално да се радвате,или ще се напиете или ще се биете. Падение!!!
Поученията ти са интересни,но ги запази за себе си,че не вярвам и ти да си идеален!!!!!
- Sagittarius
На никого не съм се заканвал,ясно
.Не виждаш ли,че това пишлеме ме псуваше като някакъв каруцар,искал да ме види фейс ту фейс
.Откога срещите са забранени питам
.Не са.Но тази не се състоя.Излязах от работа,слязах долу,духнах един фас,повъртях се десетина минути и загубих интерес.Не съм и очаквал друго поведение.Морски,бира мога да пия с всеки,но може лида пиеш бира с пубер?С пубер толкова напъпил от хормоните,че е готов да се бие с целия свят(интернентно)?Може ли
.Да е живо и здраво детето и дано си е изкарало добре в Слънчев бряг 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Sagittarius написа:На никого не съм се заканвал,ясно.Не виждаш ли,че това пишлеме ме псуваше като някакъв каруцар,искал да ме види фейс ту фейс
.Откога срещите са забранени питам
.Не са.Но тази не се състоя.Излязах от работа,слязах долу,духнах един фас,повъртях се десетина минути и загубих интерес.Не съм и очаквал друго поведение.Морски,бира мога да пия с всеки,но може лида пиеш бира с пубер?С пубер толкова напъпил от хормоните,че е готов да се бие с целия свят(интернентно)?Може ли
.Да е живо и здраво детето и дано си е изкарало добре в Слънчев бряг
ТИ ПОПРЕКАЛИ-ОСВЕН,ЧЕ КАЗА,ЧЕ НИ МРАЗЕЛ НЕ ВИЖДАМ С КАКВО ДРУГО ОТПУШИ ТАКАВА РЕАКЦИЯ У ТЕБ...Пожела ни успех, а ти го нападна- и естествено му падна на нивото....
Те са такива бе-мразят нас повече отколкото обичат своя отбор-е значи ли и ние да сме като тях?????
- Sagittarius
Може и да съм прекалил Морски,но ако искаш примерно прочети оле-то и изобщо всяка статия за нас преди мача в Молдова.Навсякъде-Топспорт,*** - сини пожелания за провал,обиди псувни и т.н.Мразят ни,знаем им злобата,но лицемерието им не го искам,разбираш ли ме?Някак си много анти-български щеше да е ако и сега ни нападат и плюят,затова пожелания за успех ръсят,а в себе си таят надежда ПСВ да ни кърти с по 5-6-7 гола(оле-то).Аз просто отвхърлил лицемерието на тоя и веднага ме заля с псувни.Ти как би реагирал на такова каруцарско псуване като неговото и закани?Моля ти се.Да съм влязъл аз в техния форум?Не съм.Да съм го псувал?Не съм.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"