Евродвубоите на Левски и Черно море няма да бъдат излъчвани
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Евродвубоите на Левски и Черно море няма да бъдат излъчвани
За какво ги взимат тия права, като само се излагат! Пълни некадърници!!! 

През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!
преди малко слушах изп.директор на про.бг да казва,че мача няма да се излъчи понеже имало политически размирици и провинцията там била във военно положение и камери не можели да достигнат до стадиона за да се излъчи мача.Ами при това положение как изобщо ще се играе футболен мач от такова равнище там.Нещо несериозно ми звучи подобно оправдание от тв-то.Мислите ли,че ако беше такова сериозно положението там,от УЕФА щяха да позволят да се играе мача,а и нашите как ще стигнат тогава до стадиона.А междудругото се организирва екскурзия за желаещи да гледат мача.
За вас моряци ний живеем...
mursusaid написа:преди малко слушах изп.директор на про.бг да казва,че мача няма да се излъчи понеже имало политически размирици и провинцията там била във военно положение и камери не можели да достигнат до стадиона за да се излъчи мача.Ами при това положение как изобщо ще се играе футболен мач от такова равнище там.Нещо несериозно ми звучи подобно оправдание от тв-то.Мислите ли,че ако беше такова сериозно положението там,от УЕФА щяха да позволят да се играе мача,а и нашите как ще стигнат тогава до стадиона.А междудругото се организирва екскурзия за желаещи да гледат мача.
Лъжат, БОКЛУЦИ!
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!
абе къде пише че няма да дават мачовeте на левски и морето
mursusaid написа:преди малко слушах изп.директор на про.бг да казва,че мача няма да се излъчи понеже имало политически размирици и провинцията там била във военно положение и камери не можели да достигнат до стадиона за да се излъчи мача.Ами при това положение как изобщо ще се играе футболен мач от такова равнище там.Нещо несериозно ми звучи подобно оправдание от тв-то.Мислите ли,че ако беше такова сериозно положението там,от УЕФА щяха да позволят да се играе мача,а и нашите как ще стигнат тогава до стадиона.А междудругото се организирва екскурзия за желаещи да гледат мача.
Лъжат,маймуните от про.бг,лъжат.Ей това е класически пример,как може да пречи МЕЖДУНАРОДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ

Само Черно море.
Просто са си казали след като няма да дават Санта Хулия-Левски, тъй като никоя андорска телезия няма да го дава и няма как да вземат картина и за да не кажат феновете на Левски, че само те са ощетени са измисли това с нашия мач, на Черно море гостуване в евтотурнирите трудно ще видим с тия смешните телевизии, срещу ПСВ поне ще можем да гледаме някъде в интернет
Последна промяна от ludiq1913 на 20 юли 2009 19:22, променено общо 1 път.
- gonzofenka
- Контакти:
LoLo написа:ne na evroidiotite написа:по добре ,че да не се вижда ОТНОВО срама на ЕВРОИДИОТИТЕ
Имам чувството ,че твоя отбор миналата година не е участвал в евротурнирите?? Що така ?

Последна промяна от gonzofenka на 20 юли 2009 19:28, променено общо 1 път.

Не мога да разбера, как цяла година спортните БГ телевизии въртят мачове от всякакви чужди първенства,а когато дойде време българските отбори да играят за евротурнирите излъчват само домакинските мачове.Така и навремето, когато Стоичков правеше фурор в Испания,родните телевизии ни вопъл ни стон! Докато в същото време в далечна Бразилия всички мачове на Барцелона от първенство и турнири се предаваха директно!!! заради Ромарио.Телевизиите нали прибират парите на данъкоплатците,защо да предават това от което се интересуват последните. А,това PRO-BG си е чисто LIE-BG 

- Sagittarius
Перфектно
.Твърде хубаво беше да бъде истина.Някак си невероятно ми изглеждаше,че най-после българския запалянко ще може да види масово мачовете на любимите си отбори в ЕКТ от чужбина.Дааааа,сега ми пуснете мачленце Аякс-Твенте и Фулън-Рединг....абе идиоти!Сигурен съм,че тези псевдо-мачове имат точно нулева аудитория и тези отбори в България имат или нямат 200 фена на кръст.Тъпаци са това българските медии и телевизии.Дайте да обявим един негласен бойкот на всичките тези "тъпи" мачове,които дават от Италия,Англия,Франция,Холандия,Германия,че дори и от матушка Русъ.Не говоря за Реал-Барса,ама дайте да спрем изобщо да гледаме малоумни мачове като Виляреал-Атлетико М.Просто да сменяме канала доакто се научат тези турбоидиоти,че ние сме българи,че ако трябва милион лева ще дадат,но българските отбори да са в ефира.Аууууу мамицата им лъжлива,от ПРО-БГ(РИНГ) повече освен директните предавания на мачовете нищо друго(българските мачове)

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...