ГОНГ:комично и излишно е да се коментира Айндховен-Ч.Море!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: ГОНГ:комично и излишно е да се коментира Айндховен-Ч.Море!
Ха-ха-ха! Стоянов не е хомосексулист! Има си много хубава приятелка. Познавам го, добро момче е. В материала му няма нищо лошо, а това изречение е извадено от контекста.
- Maurice Greene
- Контакти:
Аз пък за да бъда честен, невиждам никакъв шанс Левски да отстранят Баку или там другия еврогранд с който могат да се паднат, а ЦСКА нямат никакъв шанс да отстранят Рига или евро-ирландския гранд. И това си го мисля съвсем сериозно. И повярвайте ми предната сряда бях за андорците, тази сряда отново ще бъда за андорците. Миналата година бях за трактористите и после за словаците. Да отбележа, че много добре се чувствах след драмата с Тулуза. А пък СМЕШНИТЕ журналистчета на ГОНГ /с изключение на хората които се включват от различните градове/ просто не ги слушам, или ако си пусна Гонга, то ще бъде след 5.30ч след рекалмите, за да е минала цялата помия която ми изливат в първия половин час като например, Борат Батков какво щял да каже на Боримиров и на онова противно копче Кокала или Супата какво казал за Данчо Тъча. А пък най-досадни са ми споровете в студиото им на тема Лев с/у ЦСКА, когато Томислав и Граничаров започнат да спорят със онова скимтящо човече Александров. За тези промити мозъци /журналетата/ това са много по-важни неща, а това че се открива възможност да дойде във БГ еврогранд от класата на ПСВ, това е нещо съвсем маловажно и нензачително за тях
Най-много бих се изкефил, ако и Левски и ЦСКА се осерат за пореден път в Европа, още на този етап, а Морето и Литекс да преминат квалификацийте и да влязат в групите на Лига Европа. И това мое желание не се поражда, заради феновете на софийските отбори, а заради посочените по-горе журналисти.
Най-много бих се изкефил, ако и Левски и ЦСКА се осерат за пореден път в Европа, още на този етап, а Морето и Литекс да преминат квалификацийте и да влязат в групите на Лига Европа. И това мое желание не се поражда, заради феновете на софийските отбори, а заради посочените по-горе журналисти.
Те пък ПСВ сега са един колос,просто нямам думи.Нашите журналисти са комплексари и затова,когато някой по известен отбор с успехи в миналото играе с наш отбор го изкарват колос.Смях.
Аз мисля,че Черно море могат да ги отстранят.
Аз мисля,че Черно море могат да ги отстранят.
Последна промяна от lakito7 на 18 юли 2009 19:40, променено общо 1 път.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Явно не сте ме разбрали правилно. Смятам, че е глупаво да се говори за един съперник, преди да си сигурен, че ще елиминираш предния. Да, Черно море е по-добър от Искра, но спечели само с 1:0 първия мач. Във футбола става всичко. Имаме лошия пример с Левски, който чакаше мачове с Розенборг, а отпадна от Тампере. Това е, от сърце желая успех на Черно море в Лига Европа. Стискам палци на Кривия и компания
Човека си го каза малко по-назад. Вие кога станахте в ТОП4, кога влезнахте в Европа, та сега и евробойци. Та вие се мъчихте срещу Искра Стал... Какъв ПСВ ми говорите
Ние(БГ) можем да се класираме само ако се падаме срещу Баку, БАТЕ, Киево и Санта Хулия. Никакъв отбор нямате, никакви пари за трансфери. Отбора са ви няколко изгонени от ЦСКА, няколко изгонени от Левски, няколко изгонени от Локо и Ботев и някой друг школник. С уважение към всички фенове на Черно Море, но за мен, вие, с този отбор, и с тази игра, по-надалеч от 3-тия предварителен кръг е непостижимо...

rkk написа:Комично е, защото въобще не е сигурно, че Черно море ще играе срещу ПСВВие сте комични, защото явно акълът ви не събира нещо толкова очевадно
Бого , изобщо не си прав-това си е пренебрежение, дай да не си кривим душата!!!!
stoyanov написа:Явно не сте ме разбрали правилно. Смятам, че е глупаво да се говори за един съперник, преди да си сигурен, че ще елиминираш предния. Да, Черно море е по-добър от Искра, но спечели само с 1:0 първия мач. Във футбола става всичко. Имаме лошия пример с Левски, който чакаше мачове с Розенборг, а отпадна от Тампере. Това е, от сърце желая успех на Черно море в Лига Европа. Стискам палци на Кривия и компания
Няма какво да те разбирам правилно.
Гледай си отбора-Левски, и не коментирай БАКУ преди да сте отстранили андорците ( ТОВА Е ЛОГИКАТА ТИ, НАЛИ?).
Това е, от сърце желая успех на ЛЕВСКИ в ШЛ. Стискам палци на СИНИТЕ.
- stefan_bg2
- Контакти:
И мен много ме дразни този коментар и той не е единствения такъв. Вчера по Ринг тв по телефона говореше някакъв журналист Георги Атанасов, който коментираше шансовете на Левски, Цска, а като стигна до Черно море каза "тях просто няма да ги коментирам" , но го каза по начин, който най-многооооо те дразни, аз се изнервих много, как може да говори по такъв начин, за Левски пак говореше за Бате и Жилина и ги сравняваше с Цска, че те не били отпадъли от такива географски откртия.......такува пристрастени журналисти на даден отбор да са аут, защото не се търпят!!! 

Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини
@mursusaid - поне се опитай да пишеш граматически правилно, когато се опитваш да защитиш теза.
greenpeak , Левски спечели с 4:0 и съперникът му е съставен само от аматьори. Футболистите от Молдова не са кой знае каква класа, но са професионалисти... Приятна вечер.