ГОНГ:комично и излишно е да се коментира Айндховен-Ч.Море!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

bomber
Контакти:

Re: ГОНГ:комично и излишно е да се коментира Айндховен-Ч.Море!

Мнениеот bomber » 18 юли 2009 19:30

Ха-ха-ха! Стоянов не е хомосексулист! Има си много хубава приятелка. Познавам го, добро момче е. В материала му няма нищо лошо, а това изречение е извадено от контекста.

Потребителски аватар
Maurice Greene
Контакти:

Мнениеот Maurice Greene » 18 юли 2009 19:31

Аз пък за да бъда честен, невиждам никакъв шанс Левски да отстранят Баку или там другия еврогранд с който могат да се паднат, а ЦСКА нямат никакъв шанс да отстранят Рига или евро-ирландския гранд. И това си го мисля съвсем сериозно. И повярвайте ми предната сряда бях за андорците, тази сряда отново ще бъда за андорците. Миналата година бях за трактористите и после за словаците. Да отбележа, че много добре се чувствах след драмата с Тулуза. А пък СМЕШНИТЕ журналистчета на ГОНГ /с изключение на хората които се включват от различните градове/ просто не ги слушам, или ако си пусна Гонга, то ще бъде след 5.30ч след рекалмите, за да е минала цялата помия която ми изливат в първия половин час като например, Борат Батков какво щял да каже на Боримиров и на онова противно копче Кокала или Супата какво казал за Данчо Тъча. А пък най-досадни са ми споровете в студиото им на тема Лев с/у ЦСКА, когато Томислав и Граничаров започнат да спорят със онова скимтящо човече Александров. За тези промити мозъци /журналетата/ това са много по-важни неща, а това че се открива възможност да дойде във БГ еврогранд от класата на ПСВ, това е нещо съвсем маловажно и нензачително за тях

Най-много бих се изкефил, ако и Левски и ЦСКА се осерат за пореден път в Европа, още на този етап, а Морето и Литекс да преминат квалификацийте и да влязат в групите на Лига Европа. И това мое желание не се поражда, заради феновете на софийските отбори, а заради посочените по-горе журналисти.

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 18 юли 2009 19:32

Те пък ПСВ сега са един колос,просто нямам думи.Нашите журналисти са комплексари и затова,когато някой по известен отбор с успехи в миналото играе с наш отбор го изкарват колос.Смях.
Аз мисля,че Черно море могат да ги отстранят.
Последна промяна от lakito7 на 18 юли 2009 19:40, променено общо 1 път.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

stoyanov
Контакти:

Мнениеот stoyanov » 18 юли 2009 19:37

Явно не сте ме разбрали правилно. Смятам, че е глупаво да се говори за един съперник, преди да си сигурен, че ще елиминираш предния. Да, Черно море е по-добър от Искра, но спечели само с 1:0 първия мач. Във футбола става всичко. Имаме лошия пример с Левски, който чакаше мачове с Розенборг, а отпадна от Тампере. Това е, от сърце желая успех на Черно море в Лига Европа. Стискам палци на Кривия и компания

Потребителски аватар
spiker
Контакти:

Мнениеот spiker » 18 юли 2009 19:38

Човека си го каза малко по-назад. Вие кога станахте в ТОП4, кога влезнахте в Европа, та сега и евробойци. Та вие се мъчихте срещу Искра Стал... Какъв ПСВ ми говорите :lol: Ние(БГ) можем да се класираме само ако се падаме срещу Баку, БАТЕ, Киево и Санта Хулия. Никакъв отбор нямате, никакви пари за трансфери. Отбора са ви няколко изгонени от ЦСКА, няколко изгонени от Левски, няколко изгонени от Локо и Ботев и някой друг школник. С уважение към всички фенове на Черно Море, но за мен, вие, с този отбор, и с тази игра, по-надалеч от 3-тия предварителен кръг е непостижимо...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 18 юли 2009 19:43

rkk написа:Комично е, защото въобще не е сигурно, че Черно море ще играе срещу ПСВ ;) Вие сте комични, защото явно акълът ви не събира нещо толкова очевадно :idea:

Бого , изобщо не си прав-това си е пренебрежение, дай да не си кривим душата!!!!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 18 юли 2009 19:47

stoyanov написа:Явно не сте ме разбрали правилно. Смятам, че е глупаво да се говори за един съперник, преди да си сигурен, че ще елиминираш предния. Да, Черно море е по-добър от Искра, но спечели само с 1:0 първия мач. Във футбола става всичко. Имаме лошия пример с Левски, който чакаше мачове с Розенборг, а отпадна от Тампере. Това е, от сърце желая успех на Черно море в Лига Европа. Стискам палци на Кривия и компания

Няма какво да те разбирам правилно.
Гледай си отбора-Левски, и не коментирай БАКУ преди да сте отстранили андорците ( ТОВА Е ЛОГИКАТА ТИ, НАЛИ?).

Това е, от сърце желая успех на ЛЕВСКИ в ШЛ. Стискам палци на СИНИТЕ.

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 18 юли 2009 19:51

И мен много ме дразни този коментар и той не е единствения такъв. Вчера по Ринг тв по телефона говореше някакъв журналист Георги Атанасов, който коментираше шансовете на Левски, Цска, а като стигна до Черно море каза "тях просто няма да ги коментирам" , но го каза по начин, който най-многооооо те дразни, аз се изнервих много, как може да говори по такъв начин, за Левски пак говореше за Бате и Жилина и ги сравняваше с Цска, че те не били отпадъли от такива географски откртия.......такува пристрастени журналисти на даден отбор да са аут, защото не се търпят!!! ;)
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
jindo
Контакти:

Мнениеот jindo » 18 юли 2009 19:53

@mursusaid - поне се опитай да пишеш граматически правилно, когато се опитваш да защитиш теза.

stoyanov
Контакти:

Мнениеот stoyanov » 18 юли 2009 19:54

greenpeak , Левски спечели с 4:0 и съперникът му е съставен само от аматьори. Футболистите от Молдова не са кой знае каква класа, но са професионалисти... Приятна вечер.

Върни се в “Черно море”