Георги Илиев - извън футболист на годината?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Георги Илиев - извън футболист на годината?
Обаче вие вярно сте много във филма
Георги Илиев НЕ заслужава да е в топ 10,както НЕ го заслужават Гаджев,Йовов,Янчев...Един Манолев трябваше да е в топ 3 според мен,но го няма и в 10те.

[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
Абе вие нормални ли сте!? То Манолев липсва в номинираните (нещо, от което синьо-червените писарушки трябва искрено да се СРАМУВАТ, особено като видиш кои патерици са на негово място, изключвам В. Драгоев!) а вие за Георги Илиев сте тръгнали да плачете. Въобще всичко е било, ама чак такъв СРАМ и РЕЗИЛ никога не е било!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
- krasimilkov
- Контакти:
ogrizko написа:Александров Михаил
Бербатов Димитър
Гаджев Владимир
Йовов Христо
Лукаев Васил
Михайлов Николай
Петров Мартин
Петров Стилиян
Попов Ивелин
Янчев Тодор
Това са десетте номинации. И се чудя с какво Михаил Александров, Христо Йовов, Владимир Гаджев, Васил Лукаев и Мартин Петров заслужават повече да са в десетката от капитана на Черно море. Ако да речем за Васил Лукаев има някакво обяснение - наказателен вот... то със сигурност не знам защо другите имат място в десетката, а най-добрият футболист на морето - няма място. Мартин Петров играе ли изобщо? Михаил Александров дори и да играе добре, не е водещата фигура на Лудогорец, която да ги дърпа напред. Христо Йовов и Владимир Гаджев пък къде и те... нито успяха да поведат Левски към шампионска титла, нито да ги представят добре в Европа нито нищо ...все пак ако ще оценяме играчи на Левски нека да е според техните високи цели и амбиции. Докато Жорката Илиев във всеки един мач показва висока класа, голямо желание за игра, постоянно води отбора на Черно море - дори другите да не играят, капинанът ни се бори до последно ....понякога като гледам мачовете на отбора и гледам Жорката си мисля, че и сам войнът е войн.... вкарва и решителни голове на всичкото отгоре. Ами при условие, че показва висок морал, игрови качества, лидерство и т.н. защо няма място в десетката?! То е ясно де.... само защото не е към правилния отборДа не говорим, че за мен има задължително място в национала, че като гледам какви лекета са само там....
И Лукаев си играе супер за Драгор!

Мартин Петров и за 1 на Ботев Враца не става sorry.
И за да няма повече такива теми, предлагам журналята да направят анкетата така, че хората сами да си избират когото поискат
тоест да няма предварително избрани, за които да се гласува
чиста работа.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Щом не е избран не заслужава !!!!
Въпреки ,че не подкрепям отбора на Черно Море , абсолютно смятам ,че Георги Илиев има място в десятката !
С ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ АЗ ОБИЧАМ ТЕ ... 1926 !
Абе щом Барбито е там, дето 5 мача на кръст няма изиграни тази година, за каква класация говорим....
Е тва са глупости , Бербатоя е голмайстор на едно от най-силните първенства е света , как може да казваш ,че няма място ...
С ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ АЗ ОБИЧАМ ТЕ ... 1926 !
Момчета и момичета, номинираните тая година се избират от феновете, не от журналистите. Тъй че, каквото сме си избрали...