Sagittarius написа:Локо Пд закарахте на Болтън над 8000 човека,какво ми показваш кадри?Много добре знам,че 8 000 е повече от 5 000 нали?Освен това ние бяхме и във В сектор и в А,а вие само в един сектор!В интерес на истината ние също имахме 8000 човека срещу Самп,така,че проблема не ни е в бройката,а в организацията,където вие сте перфектни,а ние сме доста зле там.
Абсолютно съм съгласен,като брой фенове моряците сме поне 2 пъти повече от Локо(Пд) ,друг е въпроса че тия 11 години(за период от 14 г.) в Б група,направиха така че много от феновете ,който сега биха били ядро на агитката,просто да не са толкова запалени или въобще са отписали този спорт!
Липсата на успехи дълги години,водят до отлив от трибуните,каквото и да си говорим, и щяхте до го разберете ,ако Жоро Илиев не бе Ви върнал в А група,

без дори да сте влезли,че и шампиони станахте!
Иначе нищо против Вас,но да се изхвърляте така!Преди тия 11 години имахте дори около 130 мача по-малко от моряците в А група(7 сезона),но една криза обърна нещата!Вижте отбори като Дунав и Етър са почти съсипани от към фенове!
Такъв е живота!