Без софийски съдии от Пролет 2012 !

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

would
Контакти:

Re: Без софийски съдии от Пролет 2012 !

Мнениеот would » 30 ное 2011 00:21

И това го казва фен на отбор,който бе отстранен от Спартак Търнава....КАК?
1.Здрави влизания на словаците,я се сети за това,те ви счупиха от остри влизания!!!Как бяха картоните?
2.Дузпи...странно как и в двата мача биха по една дузпа словаците,а вашите полети завършваха с жълти картони[quote="ShooterMan"]
Странно, защо така избирателно даваш за пример само мача със Спартак Търнава.Тогава Левски не отпадна заради съдийство, а заради по-слабия си треньор и слабата игра и в двата мача.А отборът на Левски, поне представя България в евротурнирите всяка година.Вие, като сте толкова добри, класирайте се в тройката,но с този ваш стил на игра, няма как да стане ....
Последна промяна от would на 30 ное 2011 00:27, променено общо 1 път.

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 30 ное 2011 01:16

Димо Момиров: Гонзо ми звънеше да иска съдии за Левски
Това ставаше преди отговорни мачове, разкри бившият шеф на съдиите
От Тема:Спорт

Последна редакция: 16.12.2009, 09:11
Публикуване: 16.12.2009, 09:04
Гонзо ми звънеше преди трудни мачове, призна Момиров
Момиров: Лечков да не говори, точно негови хора ме натискаха
Крадецът вика: „Дръжте крадеца!". Това става ясно след скандалните разкрития на Димо Момиров пред „Тема Спорт". Вече бившият шеф на съдиите заяви, че един от клубовете, който му се е обаждал да го натиска за съдии, е именно Левски. А човекът, който е търсил Момиров, е не кой да е, а борецът срещу реферските неправди - спортният директор и треньор на Левски Георги Иванов-Гонзо.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 30 ное 2011 10:30

Ако Левски не се радва на съдийски аванти,няма да завършва мачовете си с 11 човека.Понеже видимо паметта на техните фенове е слаба и видимо ограничена,ще им припомня последния им мач,срещу последния в класирането.Дали все още помнят кристалния червен картон,който трябваше да получи новата звезда на националния отбор на България Пламен Илиев?ИИ на какво се дължи този пропуск на съдията според тях?На дългата ръка на Димо Момиров ли? :mrgreen: Абе ако не е ударено рамоо за отбора на всички власти,далии няма да се превърнат в отбор от ранга на Локо сф?Моята прогноза е-ДА.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Върни се в “Черно море”