Фен Теми за всички играчи на Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Синя Гордост
- Контакти:
Re: ФЕН ТЕМА - РОСЕН КОЛЕВ
На мен ми направи много отвратително впечатление след мача ви с Локо София,където тръгна да бие съдията.А само на 20 години !Лош навик.
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест
Синя Гордост написа:На мен ми направи много отвратително впечатление след мача ви с Локо София,където тръгна да бие съдията.А само на 20 години !Лош навик.
Абе и ти да си и ти щеше да тръгнеш да го биеш, Ставрев като ви отмени чистият гол не желаеше ли така тайничко в себе си да го срещнеш някъде по улицата този?
П.П
Роската е голямо сърце има огромен потенциал, ако успеем дай боже да се класираме за ЛЕ съм сигурен че ще му е последният сезон в ЧМ.
Другото което най-много ми харесва в него е че мрази еднакво Левски и Цска нищо лично към вас феновете на тези отбори но както той така и ние, бих казал че мразим повече отбора на Левски от колкото този на Спартак...
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
- Синя Гордост
- Контакти:
morqche написа:Синя Гордост написа:На мен ми направи много отвратително впечатление след мача ви с Локо София,където тръгна да бие съдията.А само на 20 години !Лош навик.
Абе и ти да си и ти щеше да тръгнеш да го биеш, Ставрев като ви отмени чистият гол не желаеше ли така тайничко в себе си да го срещнеш някъде по улицата този?
П.П
Роската е голямо сърце има огромен потенциал, ако успеем дай боже да се класираме за ЛЕ съм сигурен че ще му е последният сезон в ЧМ.
Другото което най-много ми харесва в него е че мрази еднакво Левски и Цска нищо лично към вас феновете на тези отбори но както той така и ние, бих казал че мразим повече отбора на Левски от колкото този на Спартак...
.....ама и вие не знаете защо,важното е да мразите.....
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест
morqche написа:Синя Гордост написа:
Последният му сезон в ЧМ вече мина

temerut написа:morqche написа:Синя Гордост написа:
Последният му сезон в ЧМ вече минаПоловин Перник(там е роден) знае,че новия му отбор е един от двата,които еднакво мрази и не е този на който е юноша
Ако можеш, дай разумен отговор как този фалирал Левски ше изкара пари за да го купи!
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
-
- Контакти:
По-скоро дали нашите шефове ще им го продадат също е повод за размисъл.Туй не е Миньор П,Левски е искал сума ти наши играчи и за 8 години е купил само един...плюс още един подарен(Кривия).Не мисля,че точно Росен Колев,който ще бъде и е основна фигура в новия Черно Море,който се гради и,който има цели за изпълнение след 1 година ще бъде пуснат.Но все пак,което не става с пари става с много пари,това е вечната максима.Да вадят пачките и куфарите,но при нас аукциони няма,нито безплатно вземане
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- Cherniqt orel
- Контакти:
temerut написа:morqche написа:Синя Гордост написа:
Последният му сезон в ЧМ вече минаПоловин Перник(там е роден) знае,че новия му отбор е един от двата,които еднакво мрази и не е този на който е юноша
Не знам защо изкаваш мнение, когато то е грешно. Специално проверих родното място на Росен защото ми стана много странно, като прочетох Перник, което всъщност се оказа и неправилно http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0% ... 0%B5%D0%B2 ...
Не вярвам да отиде в Левски и там да го закопаят след първата фатална грешка. При нас е твърд титуляр сега; записа и 8 мача миналата пролет въпреки присъствието на Танко. Оттук нататък пътя за него е само чужбина, надявам се след още един сезон и половина.
Забележка към играта му: много нерви, спорове със съдии, излишни и глупави картони. Това трябва да го изчисти.
Забележка към играта му: много нерви, спорове със съдии, излишни и глупави картони. Това трябва да го изчисти.
Re: Паломино - фен тема
Не, че някой вярва на "Балона" но... все пак:
Черно Море пуска Пантерата в Украйна
04 декември 2011 10:29
Автор: don balon
Заря (Луганск) на път да вземе Хермес Паломино
Черно море е все по близо до раздяла с централния си нападател Хермес Паломино, съобщава "Меридиан Мач". Преговорите за него с украинския Заря (Луганск) продължават.
На този етап не се знае каква е цената на венесуелеца. В медийното пространство се изписват какви ли не суми, нито една от тях не е потвърдена от ръководството, Ако се случи Паломино да бъде продаден, той може би ще е първи ят футболист в последните няколко години, за когото Черно море ще вземе сериозна трансферна сума. Досега варненци се разделяха основно по взаимно съгласие с квоите футболисти и единствената продажба на футболист беше с тази на Даниел Димов в Левски.
Черно море е все по близо до раздяла с централния си нападател Хермес Паломино, съобщава "Меридиан Мач". Преговорите за него с украинския Заря (Луганск) продължават.
На този етап не се знае каква е цената на венесуелеца. В медийното пространство се изписват какви ли не суми, нито една от тях не е потвърдена от ръководството, Ако се случи Паломино да бъде продаден, той може би ще е първи ят футболист в последните няколко години, за когото Черно море ще вземе сериозна трансферна сума. Досега варненци се разделяха основно по взаимно съгласие с квоите футболисти и единствената продажба на футболист беше с тази на Даниел Димов в Левски.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Паломино - фен тема
зеления написа:Не, че някой вярва на "Балона" но... все пак:
Сериозна,сериозна...колко да е сериозна?Все пак,Заря са на препоследно място в украинската лига.
15.Заря 19 3/3/13 12т. (-22)