ТИМ маха Черно море от Варна

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
suburban

Re: ТИМ маха Черно море от Варна

Мнениеот suburban » 12 юли 2009 16:06

orkata8106 написа:
зеления написа:
Sole написа:Каквото и да говорим без стадион футболът във Варна няма бъдеще.Камо ли да говорим за Шампионски титли, ЛЕ и въобще за мачове в Европа.

Така е! Смятам, че ако покажем, в което не се съмнявам, добри игри в Европа, то собствениците на клуба ще форсират изграждането на стадиона.
Успех Моряци!

Аз пък си мисля, че въпреки добрите игри които ще покажем /защото не се съмнявам в това /, много трудно ще се продължи строежа на стадиона. Имам бегъл поглед върху строителството във Варна и за момента по сериозни строежи са само двата мола и те вървят само и само двете водещи строителни фирми да не си загубят и последните кадри / до колкото знам работят на фитка /. Така, че колкото и да ми се иска, лично мое мнение си е че строежът ще се забави / това са си 70милиона евро !!!!! / и ако тръгне даже след година ще си е успех. Но.............нека стиснем палци и каквото сабя покаже. ;)

Напълно си прав че строежът със сигурност ще се замрази за известно време, защото 70 милиона наистина са много пари. Обаче какво са 70 милиона на фона на 1,2 милярда ЕВРО, които изчезнаха по време на сегашното правителство. Това са много пари, който със сигурност ако бяха инвестирани(или поне половината) в спортни площадки, зали и стадиони(в цялата страна), максимум до 1-2 години щяха да почнат да се избиват и да ряботят на печалба. Пък и спорта в България щеше доста да си вдигне коефициента на световното равнище... :(

Върни се в “Черно море”