Майкон и Луиш Фабиано на проби в Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
Re: Майкон и Луиш Фабиано на проби в Черно море
сигурно ще ги върнат,не могат да плуват и двамата
Ей, хора.... извинявам се за темата! Просто бях забравил да си взема лекарствата навреме, понякога ми се случва 

Евалата пич - поне малко се посмяхме, макар и всички да знаехме, че е несериозно 

- Neron
- Контакти:
ogrizko написа:Ей, хора.... извинявам се за темата! Просто бях забравил да си взема лекарствата навреме, понякога ми се случва
Гледай да не се повтаря.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Neron написа:ogrizko написа:Ей, хора.... извинявам се за темата! Просто бях забравил да си взема лекарствата навреме, понякога ми се случва
Гледай да не се повтаря.
Млад съм да умирам, човече.... дай ми поне още 2-3 месеца живот, искам да свърша някои неща преди да си отида и да се радваш на отсъствието ми

Защо се смеете на приятеля Огризко,бе момчета?Вие знаете ли как се взема купа на УЕФА,само с български играчи и Махамаду Кулибали?Между другото,последния навивал Микаел Есиен да акостира на Тича. 

Само Черно море.
БРЯЯЯЯЯ,аз да ви кажа,че новия благодетел на Спартак ВН е кувейтския шейх,който много харесвал нашия футбол и по-специално този на Спартак и затова решил да го купи,като цената която трябва да плати за да има контролния пакет акции е 2,5 млн евро.Имал амбицията да направи галактически Спартак ,като Реал 

САМО СПАРТАК ВАРНА
- Ticha
- Контакти:
nore написа:Много по-важно е да си направите стадиона, след време ако ТИМ се махнат (всичко се случва) поне стадиона ще ви остане.
Напълно съм съгласен с едно такова мнение.
Иначе темата си е за базик по скоро.
nikola79 написа:БРЯЯЯЯЯ,аз да ви кажа,че новия благодетел на Спартак ВН е кувейтския шейх,който много харесвал нашия футбол и по-специално този на Спартак и затова решил да го купи,като цената която трябва да плати за да има контролния пакет акции е 2,5 млн евро.Имал амбицията да направи галактически Спартак ,като Реал
Пусни отделна тема за това.Там да се развихрим.Към цената,шейха обещал и стадо от 20 камили,подарък за Кюфтето.Ма Кюфтака къде ще ги гледа,не знам.

Само Черно море.
как къде ще ги гледа -на село.И това не е майтап истината е!
САМО СПАРТАК ВАРНА